0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yuh be kardeşim 190 km hızı neyine güvendinde yaptın?
toyotasına güvenmiştir
Cumhurbaşkanı yurtdışındaydı. Son gün pazartesi. Pazartesi ya imzalayacak veya meclise geri gönderecek. Umarım imzalar. Zira karayolları kanunu çıkacak.
Basmak var basmak var Kemal abi.Mesela Burdur,Bucak-Finike arası 120 km.Ve bir çok D-karayolundan iyi bir zemine sahip.Uygun yerlerde basabilirsin.Zevkini çıkarmak,deşarj olmak adına.Ama her yolda da basılmaz ki !
aslında bi acelem de yoktu şeytana uyduk yolda gaza geldik.connect'i geçtik ama işte sonuç böyle oldu.ben 120 ile girdim.o yolda 117den sonrası 2. kısımmış.117 km olsa 130 lira olacaktı ceza...ama bunada şükür çünkü o ana kadar 190 a yakındı hızım...Hakkı abinin de söylediği gibi herşey net belli olmadan karar vermemek lazım.
abi burdur bucak arası basmak güzel bucaktan sonrası korkuteli elmalı arası sakıncalı elmalından sonra avlan var orda bir ihtimal ama ondan sonra teybimizde güzel bir müzik manzaranın tadını çıkarmak lazım derim ben
Arkadaşlar, gözünüz aydın, "Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun" bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Kanunun, hız sınırları ile ilgili maddesini olduğu gibi paylaşıyorum:e) 50 nci maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. “Motorlu araçların cins ve kullanma amaçlarına göre sürülebileceği en çok ve en az hız sınırları, şehirlerarası çift yönlü karayollarında 90 km/s, bölünmüş yollarda 110 km/s, otoyollarda 120 km/s hızı geçmemek üzere yönetmelikte belirlenir.”Yönetmelikler çıkmadan 90'ı geçmeyin arkadaşlar