0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
limitlerin yükselmesi neyi değiştirecek ki?
geçenlerde senin de sitem ettiğin bir şeyi değiştirecek özcan abi..88le yol bitmiyor, bizim de yükseltsinler dediğin hız sınırı bu..sen minibüsün(pardon otobüs) hız limiti artsın istiyorsun, aracında 19 kişi falan taşıdığın, bilmemkaç tonluk aracın limiti artsın istiyorsun, biz binek araçlarımızın limiti arttı diye seviniyoruz..110km yüksek bir hız değil.ayrıca konu hız limitleri olduğu için üyeler esnek bir şekilde hız hakkında yorum yapıyorlar, moderatörler de her an her konuyu göremiyor, gördükleri zaman anında uyarıyı yapıştırıyorlar altına..hakkı reis affetmez..görmedikleri bir durumda mesajın altındaki "moderatöre bildir" tuşunu kullanabilirsin özcan abi
bırak o dengesizler bir şekilde elenir zaten..doğal seleksiyon...
120-130 km hızda 2500 devir, bunu yapan da ae101. bi yanlışlık olmasın...
Yok bir yanlislik Murat, benim arabada da 120-130 arasi 2500 devirde oluyor.
otomatik olduğundan dolayı ercüment.
bende tam yuhhh diyecektim yani çünkü ben 100 km hıza 3050 devirde ulaşıyorum...
Bizdede 100de 2700 falan oluyor 120 130 anca 3100 3200 falan otomatikler uçar ozaman yani 2500 devirle 120 130 görüyorsa
ciddimisiniz nasıl oluyor o araba otomatik falanmı?
düşük motor devrinde yüksek hızla gitmesi o aracın max. hızının çok yüksek olacağı anlamına gelmez.. şirkette focus marka araç var 3000devir de 120km. hızla gidiyor.(5.vites) ancak hiçbir zaman 5. viteste 6500-7000 gibi devirlere çıkaramıyorsun. zaten o devirlere çıksa 250-280 gibi hızlara ulaşması gerekirdi bu da mümkün değil.
Otomatik vitesli arabalar hep boyle, Ercument Enes. Orasi dogru.4bin uzerini hic gormedim.Demek ki hiz sinirlari dahilinde 4000'i kesinlikle gecmiyor.Ama baska bir dogru daha var:Otomatik vitesli arabalarin duz vitesli arabalara gore asiri yuksek bir yakit tuketimi yok, neredeyse ayni.