geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...
uzun yolda aynı olmasını beklerim ben de ancak şehir içinde sabit hızda gitmeyince değişir bence, vites oranları, vites sayısı, değişme devrini kendisinin belirlemesi falan
bir de imzandaki yazıyı merak ettim, yağ konusunda sorayım onu bi..
İmzadaki yazıyı BP'ye boykot olarak algıladım ben. Hani Son zamanda gündenmde olan petrol sızıntısı olayındaki sorumluluğu nedeniyle BP ürünleri boykot ediliyor ya. Castrol da BP'nin bir markası olduğu için ben boykot çağrısı olarak algıladım.
uzun yolda aynı olmasını beklerim ben de ancak şehir içinde sabit hızda gitmeyince değişir bence, vites oranları, vites sayısı, değişme devrini kendisinin belirlemesi falan
bir de imzandaki yazıyı merak ettim, yağ konusunda sorayım onu bi..
Evet Timucin abi dogru algilamissin Amerikada inanilmaz bir tepki var BPye (Hakli oalrak tabi.) tshirt bastirip gezenler bile cokv ar...
Evet Timucin abi dogru algilamissin Amerikada inanilmaz bir tepki var BPye (Hakli oalrak tabi.) tshirt bastirip gezenler bile cokv ar...
Ben zaten çok uzun zamandan beri BP'den benzin almıyordum. Bilimsel bir test yapmış değilim ama BP'den aldığım benzinle daha az yol gidebiliyormuş gibi bir hisse kapılmıştım kendi ölçümlerimde, bu yüzden doğal olarak boykot çağrısını duyunca zaten buna katılıyormuşum, boykota devam edeyim demiştim.
bende de timuçin abinin aynı gözlemi var, bpnin benzini ile daha az yol yapıyorum..shell ile yola devam
bende de timuçin abinin aynı gözlemi var, bpnin benzini ile daha az yol yapıyorum..shell ile yola devam
Evet shell kesinlikle total'de çok rezil :/ bide şehir içinde 97oktan daha az km yapıyor 95 daha fazla ama uzun yolda 97 akar
Ben de oturdugumuz yerde bulunan pek taninmayan bagimsiz bir benzin sirketinden aliyorum benzini, ethanol katkisiz benzin satiyorlar, daha da iyi.Uzakta isem de Shell tercih ediyorum artik.
binek araban da var abii onu kullanırken işine yarar..hayırdır iş değişikliği mi söz konusu ?
Beyaz Martı iş değişikliği için satılabilir.Zaten Cumartesi günü yarım saat arayla iki defa kaza tehlikesi atlattım.Birinde boş diğerinde doluydum.Zaten Crafter'a da ihtiyaç kalmadı artık.Bir dünya vergi,sigortalar ödemenin bir anlamı yok.Yalnız iş değişikliğim senin işine yarayacak.Hoşuna gidecek,haberin ola...
Orkestramı kuruyorsun Özcan, bu sıralar bende iş arıyorum haberin olsun
Beyaz Martı iş değişikliği için satılabilir.Zaten Cumartesi günü yarım saat arayla iki defa kaza tehlikesi atlattım.Birinde boş diğerinde doluydum.Zaten Crafter'a da ihtiyaç kalmadı artık.Bir dünya vergi,sigortalar ödemenin bir anlamı yok.Yalnız iş değişikliğim senin işine yarayacak.Hoşuna gidecek,haberin ola...
araç satışından zarar etmezsin inşallah abi, hayırlısı olsun senin için, meraklandırdın ama beni
Tahmin yürütüyore, yıkama-yağlama ??
Tahmin yürütüyore, yıkama-yağlama ??
pek kullanmam sanırım sana göndereceğimiz ürünler elime geçince
Yok bro mekan işine yarar diye
Yok bro mekan işine yarar diye 
kendim yıkarsam olur

öyle mekan açılsın ya araba sahipleri kendi yıkayabilsin

ankarada bi bulamadım adam gibi yıkamacı..rezil oluyo ankarada araba

bu yıl hep sonaxta yıkatcam gibi
Melih Gökçek ruhsat verirse eğer Ahmet'inde doğru tahmin ettiği gibi güzel bir yıkama açacağım.Türkay sana bunu söylememin nedenide "kendin kirlet kendin yıka" bölümünün olacak olması....Diğer ayrıntılarıda artık ruhsat alabilirsem dükkan açılınca görürsün Türkay.Meguiaris'le görüşmem olacak bugün....
oy oy oy

kendin kirlet kendin yıka direk bana hitap ediyormuş

haftada bir sendeyim abi

üyelik yap bana kombine sat