0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzun yolda aynı olmasını beklerim ben de ancak şehir içinde sabit hızda gitmeyince değişir bence, vites oranları, vites sayısı, değişme devrini kendisinin belirlemesi falanbir de imzandaki yazıyı merak ettim, yağ konusunda sorayım onu bi..
Evet Timucin abi dogru algilamissin Amerikada inanilmaz bir tepki var BPye (Hakli oalrak tabi.) tshirt bastirip gezenler bile cokv ar...
bende de timuçin abinin aynı gözlemi var, bpnin benzini ile daha az yol yapıyorum..shell ile yola devam
Bu arada Türkay hız sınırlarının değişmesi benim hiç mi hiç işime yaramıyor Zaten kısa bir zamanda Beyaz Marı ile yollarımız ayrılıyor
binek araban da var abii onu kullanırken işine yarar..hayırdır iş değişikliği mi söz konusu ?
Beyaz Martı iş değişikliği için satılabilir.Zaten Cumartesi günü yarım saat arayla iki defa kaza tehlikesi atlattım.Birinde boş diğerinde doluydum.Zaten Crafter'a da ihtiyaç kalmadı artık.Bir dünya vergi,sigortalar ödemenin bir anlamı yok.Yalnız iş değişikliğim senin işine yarayacak.Hoşuna gidecek,haberin ola...
Tahmin yürütüyore, yıkama-yağlama ??
Yok bro mekan işine yarar diye
kendim yıkarsam olur öyle mekan açılsın ya araba sahipleri kendi yıkayabilsin ankarada bi bulamadım adam gibi yıkamacı..rezil oluyo ankarada araba bu yıl hep sonaxta yıkatcam gibi
Melih Gökçek ruhsat verirse eğer Ahmet'inde doğru tahmin ettiği gibi güzel bir yıkama açacağım.Türkay sana bunu söylememin nedenide "kendin kirlet kendin yıka" bölümünün olacak olması....Diğer ayrıntılarıda artık ruhsat alabilirsem dükkan açılınca görürsün Türkay.Meguiaris'le görüşmem olacak bugün....