Gönderen Konu: Bölünmüş Yollarda Hız Sınırı Arttırıldı  (Okunma sayısı 16810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
Ynt: Bölünmüş Yollarda Hız Sınırı Arttırıldı
« Yanıtla #160 : Temmuz 18, 2010, 14:31:56 »

geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Temmuz 18, 2010, 14:31:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Temmuz 18, 2010, 15:40:18 »
uzun yolda aynı olmasını beklerim ben de ancak şehir içinde sabit hızda gitmeyince değişir bence, vites oranları, vites sayısı, değişme devrini kendisinin belirlemesi falan

bir de imzandaki yazıyı merak ettim, yağ konusunda sorayım onu bi..
İmzadaki yazıyı BP'ye boykot olarak algıladım ben. Hani Son zamanda gündenmde olan petrol sızıntısı olayındaki sorumluluğu nedeniyle BP ürünleri boykot ediliyor ya. Castrol da BP'nin bir markası olduğu için ben boykot çağrısı olarak algıladım.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Temmuz 18, 2010, 15:49:08 »
uzun yolda aynı olmasını beklerim ben de ancak şehir içinde sabit hızda gitmeyince değişir bence, vites oranları, vites sayısı, değişme devrini kendisinin belirlemesi falan

bir de imzandaki yazıyı merak ettim, yağ konusunda sorayım onu bi..

Evet Timucin abi dogru algilamissin Amerikada inanilmaz bir tepki var BPye (Hakli oalrak tabi.) tshirt bastirip gezenler bile cokv ar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #163 : Temmuz 18, 2010, 16:02:20 »

Evet Timucin abi dogru algilamissin Amerikada inanilmaz bir tepki var BPye (Hakli oalrak tabi.) tshirt bastirip gezenler bile cokv ar...

Ben zaten çok uzun zamandan beri BP'den benzin almıyordum. Bilimsel bir test yapmış değilim ama BP'den aldığım benzinle daha az yol gidebiliyormuş gibi bir hisse kapılmıştım kendi ölçümlerimde, bu yüzden doğal olarak boykot çağrısını duyunca zaten buna katılıyormuşum, boykota devam edeyim demiştim.
All I ask is a tall ship and a star to steer her by...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #164 : Temmuz 18, 2010, 16:04:47 »
bende de timuçin abinin aynı gözlemi var, bpnin benzini ile daha az yol yapıyorum..shell ile yola devam
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #165 : Temmuz 18, 2010, 17:31:32 »
bende de timuçin abinin aynı gözlemi var, bpnin benzini ile daha az yol yapıyorum..shell ile yola devam

Evet shell kesinlikle total'de çok rezil :/ bide şehir içinde 97oktan daha az km yapıyor 95 daha fazla ama uzun yolda 97 akar :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Temmuz 18, 2010, 17:37:52 »

Ben de oturdugumuz yerde bulunan pek taninmayan bagimsiz bir benzin sirketinden aliyorum benzini, ethanol katkisiz benzin satiyorlar, daha da iyi.Uzakta isem de Shell tercih ediyorum artik.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Temmuz 18, 2010, 21:45:53 »
   Bu arada Türkay hız sınırlarının değişmesi benim hiç mi hiç işime yaramıyor :( :( :( Zaten kısa bir zamanda Beyaz Marı ile yollarımız ayrılıyor :( :( :( :(
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #168 : Temmuz 18, 2010, 22:14:13 »
   Bu arada Türkay hız sınırlarının değişmesi benim hiç mi hiç işime yaramıyor :( :( :( Zaten kısa bir zamanda Beyaz Marı ile yollarımız ayrılıyor :( :( :( :(
binek araban da var abii onu kullanırken işine yarar..hayırdır iş değişikliği mi söz konusu ?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Temmuz 19, 2010, 12:00:36 »
binek araban da var abii onu kullanırken işine yarar..hayırdır iş değişikliği mi söz konusu ?
   Beyaz Martı iş değişikliği için satılabilir.Zaten Cumartesi günü yarım saat arayla iki defa kaza tehlikesi atlattım.Birinde boş diğerinde doluydum.Zaten Crafter'a da ihtiyaç kalmadı artık.Bir dünya vergi,sigortalar ödemenin bir anlamı yok.Yalnız iş değişikliğim senin işine yarayacak.Hoşuna gidecek,haberin ola...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Temmuz 19, 2010, 14:00:52 »
Orkestramı kuruyorsun Özcan, bu sıralar bende iş arıyorum haberin olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #171 : Temmuz 19, 2010, 22:42:49 »
   Beyaz Martı iş değişikliği için satılabilir.Zaten Cumartesi günü yarım saat arayla iki defa kaza tehlikesi atlattım.Birinde boş diğerinde doluydum.Zaten Crafter'a da ihtiyaç kalmadı artık.Bir dünya vergi,sigortalar ödemenin bir anlamı yok.Yalnız iş değişikliğim senin işine yarayacak.Hoşuna gidecek,haberin ola...
araç satışından zarar etmezsin inşallah abi, hayırlısı olsun senin için, meraklandırdın ama beni :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #172 : Temmuz 19, 2010, 22:49:05 »
Tahmin yürütüyore, yıkama-yağlama ??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #173 : Temmuz 19, 2010, 22:58:01 »
Tahmin yürütüyore, yıkama-yağlama ??
pek kullanmam sanırım sana göndereceğimiz ürünler elime geçince :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Temmuz 19, 2010, 23:07:41 »
Yok bro mekan işine yarar diye :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #175 : Temmuz 19, 2010, 23:13:13 »
Yok bro mekan işine yarar diye :D
kendim yıkarsam olur :D öyle mekan açılsın ya araba sahipleri kendi yıkayabilsin :D ankarada bi bulamadım adam gibi yıkamacı..rezil oluyo ankarada araba :( bu yıl hep sonaxta yıkatcam gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Temmuz 20, 2010, 09:48:20 »
kendim yıkarsam olur :D öyle mekan açılsın ya araba sahipleri kendi yıkayabilsin :D ankarada bi bulamadım adam gibi yıkamacı..rezil oluyo ankarada araba :( bu yıl hep sonaxta yıkatcam gibi
   Melih Gökçek ruhsat verirse eğer Ahmet'inde doğru tahmin ettiği gibi güzel bir yıkama açacağım.Türkay sana bunu söylememin nedenide "kendin kirlet kendin yıka" bölümünün olacak olması....Diğer ayrıntılarıda artık ruhsat alabilirsem dükkan açılınca görürsün Türkay.Meguiaris'le görüşmem olacak bugün....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #177 : Temmuz 20, 2010, 09:55:13 »
   Melih Gökçek ruhsat verirse eğer Ahmet'inde doğru tahmin ettiği gibi güzel bir yıkama açacağım.Türkay sana bunu söylememin nedenide "kendin kirlet kendin yıka" bölümünün olacak olması....Diğer ayrıntılarıda artık ruhsat alabilirsem dükkan açılınca görürsün Türkay.Meguiaris'le görüşmem olacak bugün....
oy oy oy :D kendin kirlet kendin yıka direk bana hitap ediyormuş :D haftada bir sendeyim abi :D üyelik yap bana kombine sat :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #178 : Temmuz 20, 2010, 11:58:00 »
var türkay abi :D yani adamdan rica ediyorsun adam variyor makinayı çoğu kez ben öyle yapıyordum ama artık evin önünde yıkıyorum :D
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 94000
  • Model Yılı: '08
  • 46 kere teşekkür etti
  • 44 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Ağustos 02, 2010, 00:55:38 »
Evet sonunda yasalaştı bugünden geçerli olmak üzere(sanırım) hız sınırı artırılmış durumda .Bölünmüş yollarda (double yol) hız sınırı artık 110 km/saat.. İşte trt haber:

http://www.trt.net.tr/haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=90c36c6b-27f2-4ca1-af41-e98da3846598
Her şey suretin suretinin sureti...