Gönderen Konu: TCT'de dostluk bağları  (Okunma sayısı 14228 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
Ynt: TCT'de dostluk bağları
« Yanıtla #80 : Haziran 30, 2010, 20:33:19 »
  Olmadığıda oldu zaten. :):):)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 30, 2010, 20:33:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Haziran 30, 2010, 20:39:33 »
Nagihan beni de gördüğünü söyleyen biri olarak tanırlar. Hatta özellikle bayan doktor arkadaşlar/ büyüklerim Hazım gözünden de hiç kaçmıyor derler. Ne bileyim taktığı bir kolyeyi ya da saçını yaptırdıysa saçını ya da kıyafetini hemen söylerim.
Bu arada İnsanların elbiselerini kritik etmeye de bayılırım kendi kendime.  :D   Tabi kızlar için durum farklı biraz daha toleranslı davranılıyor size. Genelde toplumda ataerkil bir yapı üstün olduğu için erkekler duygusuz yaratıklar olarak algılanıyo.
Ya Hakan abi duyarsızlık normal karşılanmakta artık. O kadar ki koyun misali. Genelde gittiğim yerde mutlaka bişeylere karışırım. Oraları düzene sokarım bir karışıklık varsa. Şu ana kadar da olumsuz bir tavırla karşılaşmadım hatta bana şikayete gelenler bile oldu :D

Hakan abi öle bir durum olursa hazırız desteğe :)

Böyle bir konuşma kaç forumda yapılabilir ki bana göre. Bence bir elin parmaklarını geçmez. Karşılıklı saygı sevgi var bizim forumda ki bu bana göre en büyük avantajımız.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #82 : Haziran 30, 2010, 20:46:51 »
Hakan abi öle bir durum olursa hazırız desteğe    :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Haziran 30, 2010, 20:49:57 »
bir soru da ben sorayım;

buradaki sıcaklık isimlerimizi, resimlerimizi vs kullanmadığımız, rumuzlar kullanılan bir site olsaydı yine olur muydu? yoksa diğer sitelerdeki gibi bir soğukluk mu olurdu?

ben öyle bir sitede de çok güzel dostluklar kurdum.... çok yardım gördüm....

internette tanışarak hemen dost olunmayacağını biliyorum sohbet etmek-arkadaşlık-dostluk terimlerini karıştırmamak lazım diye düşünüyorum..... dostluk apayrı birşey bence ve yüzyüze görüşülmeden dostluk kurulması bana göre zor....

forumlar ise arkadaşlık sitelerinden çok farklı bana göre (gerçi hiç chat denilen şeyi yapmadım şimdiye dek ama).... forum sitelerinde belirli konularda fikir beyan ediliyor ortak noktalar konuşuluyor paylaşılıyor.... seviye korunduğu sürece çizginin altında kalanlar zaten otomatikman dışlanıyor....

TCT seviyesi yüksek bir grup gerçekten..... sanırım hakan bey söylemişti herkes herkesi sevmek zorunda değil diye katılıyorum ama şuda var burası bulunmak zorunda olduğumuz bir yer değil (iş yeri yada komşuluk gibi) bu yüzden sevmediğim insanların çoğunlukta olduğu bir yerde kalmak "sevmesemde katılırım" demek çok mantıklı değil....

gün boyu gerçekten çok çalışıyorum zor bir iş yapıyorum ve mesleğim eğlenceli bir meslek değil derdi sıkıntısı olan insanlara hizmet veriyorum.... bu bağlamda işin gerçeği ben buraya öncelikle gülmek ve gülümsetmek için yazıyorum..... benim kelimelerime beni anlayarak yanıt verebilenlere karşı elbette daha çok sıcaklık duyuyorum..... ayrıca herkesin benden bilgili olduğunu bildiğim bu platformda haddimi de aşmamaya çalışıyorum.... siteye girdiğimde elbette ön sırada takip ettiğim üyeler var sıcaklığı hissetmekle ilgili bu da....

amma yazacağım varmış arkadaş bir allahın kulu da sonuna kadar okuduysa helal olsun... sizlerle tanışmış olmak güzel... Allah ağzımızın tadını bozmasın....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #84 : Haziran 30, 2010, 20:56:38 »
   -_- Son yazıyı okuyan birisi varsa banada anlatsın sevabına.  :D :islik:
 Okudum tabikide, herşey insanın kendisinde bitiyor öncelikle. Hücreler gibi düşünelim kendimizi. Doğru hücreler, doğru şekilde bir araya gelirse ortaya sağlıklı bir vücut çıkabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Haziran 30, 2010, 20:57:18 »
Abla okudum sonuna kadar.  :D
İstersen özetini bile çıkartırım.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Haziran 30, 2010, 20:59:38 »
ben kendi yazdığımı okumaya erindim Allah size akıl fikir versin... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Haziran 30, 2010, 21:03:16 »
 Türkay Sarıkaya, Mesut Akın,Hakkı Saygılı,Ahmet Özkok,Umut Çelikel...  özellikle Türkay abiyi seviyorum ben ilk üye olduğumda yazdıgım mesaja cevap veren ilk kişi olduğu için çok seviyorum çok candan biri şimdilik internet ortamından tanımama rağmen :) hepinizi seviyorum TCT :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Haziran 30, 2010, 21:04:41 »
beni sevdiğini söyleyen tek kişi erdem.... bunuda yazdım bi kenara TCT...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #89 : Haziran 30, 2010, 21:10:56 »
beni sevdiğini söyleyen tek kişi erdem.... bunuda yazdım bi kenara TCT...
Başka kimse yazmadı ise vardır bir sorun.  :islik: :D  :lol:
 İlla söylemek mi lazım diyeceğim, sizde evet diyeceksiniz ve bende size katılacağım. Bu durumda hissiyatlar karşılıklı, beni seveni ben daha çok severim, hatta ilk sevgiyi bende çekinmeden gösteririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Haziran 30, 2010, 21:18:32 »
sorun yok.. sorun yok.... beni kimlerin sevdiğini ben biliyorum zaten... onlarda benim onları sevdiğimi biliyorlar zaten....

(al şu takatukaları takatukacıya götür takatukacı takatukaları takatukalamam derse takatukaları takatukalatmadan al geri geri getir)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #91 : Haziran 30, 2010, 21:31:25 »
ben öyle bir sitede de çok güzel dostluklar kurdum.... çok yardım gördüm....

internette tanışarak hemen dost olunmayacağını biliyorum sohbet etmek-arkadaşlık-dostluk terimlerini karıştırmamak lazım diye düşünüyorum..... dostluk apayrı birşey bence ve yüzyüze görüşülmeden dostluk kurulması bana göre zor....

forumlar ise arkadaşlık sitelerinden çok farklı bana göre (gerçi hiç chat denilen şeyi yapmadım şimdiye dek ama).... forum sitelerinde belirli konularda fikir beyan ediliyor ortak noktalar konuşuluyor paylaşılıyor.... seviye korunduğu sürece çizginin altında kalanlar zaten otomatikman dışlanıyor....

TCT seviyesi yüksek bir grup gerçekten..... sanırım hakan bey söylemişti herkes herkesi sevmek zorunda değil diye katılıyorum ama şuda var burası bulunmak zorunda olduğumuz bir yer değil (iş yeri yada komşuluk gibi) bu yüzden sevmediğim insanların çoğunlukta olduğu bir yerde kalmak "sevmesemde katılırım" demek çok mantıklı değil....

gün boyu gerçekten çok çalışıyorum zor bir iş yapıyorum ve mesleğim eğlenceli bir meslek değil derdi sıkıntısı olan insanlara hizmet veriyorum.... bu bağlamda işin gerçeği ben buraya öncelikle gülmek ve gülümsetmek için yazıyorum..... benim kelimelerime beni anlayarak yanıt verebilenlere karşı elbette daha çok sıcaklık duyuyorum..... ayrıca herkesin benden bilgili olduğunu bildiğim bu platformda haddimi de aşmamaya çalışıyorum.... siteye girdiğimde elbette ön sırada takip ettiğim üyeler var sıcaklığı hissetmekle ilgili bu da....

amma yazacağım varmış arkadaş bir allahın kulu da sonuna kadar okuduysa helal olsun... sizlerle tanışmış olmak güzel... Allah ağzımızın tadını bozmasın....

hande hanıma bu uzun yazıda katılmamak mümkün değil  :alkis:
bencede yüzyüze görüşmeden dost olmak çok zor
ve umararım bu forumda yüzyüze görüştüğüm tek kişi hande hanımda iyi bir intibah bırakmışımdır  ::)
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Haziran 30, 2010, 21:33:13 »
aaa evet ASM ziyaretim sırasında hüseyin beye baskın yaptım.... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #93 : Haziran 30, 2010, 21:34:34 »
  Hande hanım insanın yüzüne baktımı onu akciğer, kalp, karaciğer, böbrek olarak görür emin olun. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #94 : Haziran 30, 2010, 21:37:30 »
evet tam anlamıyla baskındı bir yıldır arkadaşlar gaz pedalı sorunu yüzünden dalga geçiyolardı arabayı gelip alacaklar senden diye
hande hanımda toyoyası olan hüseyin ölmez kim diye sorunca kalbim tekledi resmen  :zombi:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Haziran 30, 2010, 21:38:48 »
evet tam anlamıyla baskındı bir yıldır arkadaşlar gaz pedalı sorunu yüzünden dalga geçiyolardı arabayı gelip alacaklar senden diye
hande hanımda toyoyası olan hüseyin ölmez kim diye sorunca kalbim tekledi resmen  :zombi:

ahahhahahhha.... :D evet aşağıdakilere aynen böyle sordum..... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #96 : Haziran 30, 2010, 21:43:11 »
arkadaşlar da arabayı almaya geldiğinizi sanmışlar ne olacak şimdi arabayı götüreceklermi diye sordular.
dedim tehlikeli bi durum yok ben ankaradan olayı  bağladım dedim inandılar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Haziran 30, 2010, 21:46:15 »
arkadaşlar da arabayı almaya geldiğinizi sanmışlar ne olacak şimdi arabayı götüreceklermi diye sordular.
dedim tehlikeli bi durum yok ben ankaradan olayı  bağladım dedim inandılar :D

:D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #98 : Haziran 30, 2010, 21:51:06 »
yanlız bunu saymam hande hanım bi dahaki sefere haber verin size bi bakım yapalım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #99 : Haziran 30, 2010, 22:04:23 »
bırak hüseyin bey ben bilmez miyim karabüklüleri kalkarken sorarsınız "ne içersiniz" diye.... :D

şaka bir yana aslında orda olsaydım bir safranbolu buluşması ayarlardım.... öğretmenevi var hem ucuz hem güzel TCT için.... amasraya da uzanırız ne güzel olur....