0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir soru da ben sorayım;buradaki sıcaklık isimlerimizi, resimlerimizi vs kullanmadığımız, rumuzlar kullanılan bir site olsaydı yine olur muydu? yoksa diğer sitelerdeki gibi bir soğukluk mu olurdu?
beni sevdiğini söyleyen tek kişi erdem.... bunuda yazdım bi kenara TCT...
ben öyle bir sitede de çok güzel dostluklar kurdum.... çok yardım gördüm.... internette tanışarak hemen dost olunmayacağını biliyorum sohbet etmek-arkadaşlık-dostluk terimlerini karıştırmamak lazım diye düşünüyorum..... dostluk apayrı birşey bence ve yüzyüze görüşülmeden dostluk kurulması bana göre zor....forumlar ise arkadaşlık sitelerinden çok farklı bana göre (gerçi hiç chat denilen şeyi yapmadım şimdiye dek ama).... forum sitelerinde belirli konularda fikir beyan ediliyor ortak noktalar konuşuluyor paylaşılıyor.... seviye korunduğu sürece çizginin altında kalanlar zaten otomatikman dışlanıyor....TCT seviyesi yüksek bir grup gerçekten..... sanırım hakan bey söylemişti herkes herkesi sevmek zorunda değil diye katılıyorum ama şuda var burası bulunmak zorunda olduğumuz bir yer değil (iş yeri yada komşuluk gibi) bu yüzden sevmediğim insanların çoğunlukta olduğu bir yerde kalmak "sevmesemde katılırım" demek çok mantıklı değil....gün boyu gerçekten çok çalışıyorum zor bir iş yapıyorum ve mesleğim eğlenceli bir meslek değil derdi sıkıntısı olan insanlara hizmet veriyorum.... bu bağlamda işin gerçeği ben buraya öncelikle gülmek ve gülümsetmek için yazıyorum..... benim kelimelerime beni anlayarak yanıt verebilenlere karşı elbette daha çok sıcaklık duyuyorum..... ayrıca herkesin benden bilgili olduğunu bildiğim bu platformda haddimi de aşmamaya çalışıyorum.... siteye girdiğimde elbette ön sırada takip ettiğim üyeler var sıcaklığı hissetmekle ilgili bu da.... amma yazacağım varmış arkadaş bir allahın kulu da sonuna kadar okuduysa helal olsun... sizlerle tanışmış olmak güzel... Allah ağzımızın tadını bozmasın....
evet tam anlamıyla baskındı bir yıldır arkadaşlar gaz pedalı sorunu yüzünden dalga geçiyolardı arabayı gelip alacaklar senden diye hande hanımda toyoyası olan hüseyin ölmez kim diye sorunca kalbim tekledi resmen
arkadaşlar da arabayı almaya geldiğinizi sanmışlar ne olacak şimdi arabayı götüreceklermi diye sordular.dedim tehlikeli bi durum yok ben ankaradan olayı bağladım dedim inandılar