0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Erdem Sensin la o
Dost dediğim; ihtiyacım olduğunda yanımda olmasından ziyade bunu farkedebilendir. Çaba sarfedendir, en zor anlarda çıkıştır. Herşeyden önce düşünülendir, karşılıklılıktır. En azından benim baktığım yerden böyle. Daha doğrusu böyle olmalı, işte bu yüzden dost pek yoktur bence. Arkadaşlık elbetkide vardır.
buraya siyaseti sokanları sevmem ( bu konuda var 1-2 gıcık olduğum). ama alper (yılmaz) abimin yeri ayrıdır bende her fırsatta görüşürüz... ferhat tülmen abimi de severim... ağva toplantısında olan herkesi seviyorum bide
oyoyoy Ağva toplantısında olanlarda seni seviyor Hikmetcan . AğvaBuluşması Platformu Genel Sekreteri
ağva toplantısında olan herkesi seviyorum abi seni de seviyorum diğer arkadaşlarıda seviyorum sevgi dolu bi insanım bu arada sekreter benmi oluyorum abi orasını anlamadımda
eyvallah Hikmetcan. Sevgi pıtırcıkları seninle olsun .Hayır Hikmetcan Genel Sekreter Benim. Müdür olunca, senide genel müdür yapıcam .
eyvallah Can, eksik olma.... Aramızdaki samimiyet senin kişiliğinin güzelliğinden kardeşim...
Ayıp ettin Ferdi, hakkında hiç konuşmadığımızı mı(son kelimeyi yazarken zorlandım ) zannediyorsun? Hikmetcan, say bakalım öyle ise, Ağva buluşmasında kimler vardı?
ağva toplantısı resimlerini açtım saymaya başlıyımmı
Ayıp ettin Ferdi, hakkında hiç konuşmadığımızı mı(son kelimeyi yazarken zorlandım ) zannediyorsun?
konu başlığından yola çıkarak bir soru eklemek isterim......yüzyüze görüşmediğiniz insanlarla dost olabilir misiniz?