0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Nagihan seninle tanışmıyoruz öyle ama senden büyüğün olarak bir ricam olacak. Bana abi dersen sevinirim. Bey takısını oldum olası pek sevemedim. Bana insanlar arasında mesafe bırakıyor gibi gelir hep. Burdan senin vasıtanla diğer forumdaş arkadaşlara da sesleniyorum . Küçükler Abi yaşıtlarım ve büyükler de direk ismimle hitap edebilir. İşyerinde de bey dendiği zaman bir tuhaf oluyorum. Bu yazıyı görmem de tam kafamda bazı düşüncelerin olduğu sırada oldu.Sokakta bir çocuğu seveyim diyorum. İçimden bir ses karşıdaki şu düşüncededir diyor. Allah allah niye durduk yere böyle bir karekette bulundu acaba bişey mi yapacak çocuğa ya da ne biliyim buna benzer şeyler. Ya da yolda giderken birisine kıyafetinin çok güzel olduğunu veya yakıştığını söylemek ya da birisine güzel/yakışıklı olduğunu söylemek. Tuhaf hatta imkansız gibi bir şey. Çünkü söylenince nasıl bir tepkiyle karşılaşacaksın belli değil. Dediğim gibi insanlar gün geçtikçe birbirinden uzaklaşıyor ve korkar oluyor. Tabi bunlar benim izlenimlerim. Bilmiyorumö sizce ne kadar geçerli.
benim en sevdiğim şey güzel bulduğum birine güzel olduğunu söylemek ama melek çok çok kızıyor yasak bana
Arkadaşlar biziö arabaya satılığa cıkıcak galıba ben ehlıyetı alır almaz direk buluşmaya gelmek istiyodum ve babamın bugun arabayı gözden baya cıkarttıgını gordum ve moralım cok bozuldu. Arabaya zaten ayrı bı bozuldu sağ kapıyı gelıp bırı anahtarla resim çalşması yapmış ehlıyetı alıncaya kadar hatta buluşmaya gelene kadar küheylanımın satılmaması gerekiyor
Geçmiş olsun Ercüment
ERcüment daha 3 senen var ehliyete. Abovvvvvvvvvvvvvvv. Bitmez de şimdi o 3 sene
Hande abla yolun düşerse ben de beklerim. Acı kahvemi iç diyecem de kaç zamandır gidip bir cezve alamadım. Hep bakıyorum bakıyorum unutuyorum. Sana köür semaverinde çay demlerim. Ama haftaiçi olacak haftasonları yokum. Her yemekte çayda sana ağzım kapalı bağırıyorum ama duyuramıyorum
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca düsturuyla hareket etmenden korkuyor olmasın
Hazım bey de sende çok güzel yazmışsınız Türkay, söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Soruna gelince Türkay,isimler, resimler, hayat hikayeleri, kişilerin anıları, yaşları vs vs belirtilmeyen bir site olsaydı buluşmalara katılmazdım. Güven önemli bir şey... Tabii isim yazınca güveniyor musun yani diyeceksin ama sadece isimle bitmiyor. Üslup çok önemli. Hepsinden önce yöneticiler ve yöneticiler kadar duyarlı olan üyeler olması önemli. Bir bayan olarak rahatça bu sitede takılabiliyorsam, koşa koşa forumdaşlarımı görmeye gidiyorsam, gerçek hayatta da forumdaki insanlarla görüşebiliyorsam o zaman vardır bir farkı ve ben bu farklı siteyi çok seviyorum. İlla ki herkes herkesle aynı derecede anlaşamaz ama bu sitenin "dostluk bağları" bambaşka bir kavram
Foruma kayıt olmadan önce, aracımı uzun süre satmayacağım için forumu inceleyerek üye oldum ve sıcak bir karşılama için adlı konuyu okudum. Sıcak karşılanmak için elimden geleni yaptım . Sıcakta karşılandım saolasınız .Sitedeki ilk izlenim tertip ve düzendi benim için. Sonrasında gerçek isim kullanılması etkiledi. Ardından buluşmalar düzenlendiğini okuduğumda ortamın sıcaklığını farkettim. Kişilerin renkliliği ve muhabbetleri de sıcak ortama kapak oldu .Bende bu sıcaklığı hissederek ve güvenerek, yeni kayıt olduğum bu forumun buluşmasına, eşim ve çocuğumla katıldım. İyiki katılmış ve sizlerle tanışmışım. Duygusal olarak yüklüyüm şu sıralar, bahane arıyorum. Dokunmayın ağlarım .
Akıllı kızsın valla, ah birde baba sözü dinleseydin...!(kızıyorsan şaka say)