Gönderen Konu: TCT'de dostluk bağları  (Okunma sayısı 14234 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: TCT'de dostluk bağları
« Yanıtla #100 : Haziran 30, 2010, 22:07:55 »
hande hanım laf aramızda kalkarken safranbolulular sorar ne içersiniz diye  :lol:
yapalım bi toplantıda burda ama amasrada o kadar arabaya park yeri bulamayız
siz ekibi toplayıp gelirsiniz
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Haziran 30, 2010, 22:07:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • Kan Grubu: 0+
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Haziran 30, 2010, 22:11:03 »
tatil sezonu bitince bulunur.... siz ön ayak olun ben ankara ekibini toplarım... :D

konuya dönecek olursak.... dostluk kardeşlik ne güzel hey hey.... :D
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Haziran 30, 2010, 22:13:00 »
Nagihan seninle tanışmıyoruz öyle ama senden büyüğün olarak bir ricam olacak. Bana abi dersen sevinirim. Bey takısını oldum olası pek sevemedim. Bana insanlar arasında mesafe bırakıyor gibi gelir hep. Burdan senin vasıtanla diğer forumdaş arkadaşlara da sesleniyorum . Küçükler Abi yaşıtlarım ve büyükler de direk ismimle hitap edebilir.
 İşyerinde de bey dendiği zaman bir tuhaf oluyorum.

Bu yazıyı görmem de tam kafamda bazı düşüncelerin olduğu sırada oldu.

Sokakta bir çocuğu seveyim diyorum. İçimden bir ses karşıdaki şu düşüncededir diyor. Allah allah niye durduk yere böyle bir karekette bulundu acaba bişey mi yapacak çocuğa ya da ne biliyim buna benzer şeyler. Ya da yolda giderken birisine kıyafetinin çok güzel olduğunu veya yakıştığını söylemek ya da birisine güzel/yakışıklı olduğunu söylemek.  Tuhaf hatta imkansız gibi bir şey. Çünkü söylenince nasıl bir tepkiyle karşılaşacaksın belli değil.
Dediğim gibi insanlar gün geçtikçe birbirinden uzaklaşıyor ve korkar oluyor.
Tabi bunlar benim izlenimlerim.
Bilmiyorumö sizce ne kadar geçerli.
benim en sevdiğim şey güzel bulduğum birine güzel olduğunu söylemek :D ama melek çok çok kızıyor yasak bana :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #103 : Haziran 30, 2010, 22:16:55 »
ekim gibi düşünelim buluşmayı
trafikte HAKKINI değil AKLINI kullan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #104 : Haziran 30, 2010, 22:22:03 »
Arkadaşlar biziö arabaya satılığa cıkıcak galıba ben ehlıyetı alır almaz direk buluşmaya gelmek istiyodum ve babamın bugun arabayı gözden baya cıkarttıgını gordum ve moralım cok bozuldu. Arabaya zaten ayrı bı bozuldu sağ kapıyı gelıp bırı anahtarla resim çalşması yapmış >:( >:( ehlıyetı alıncaya kadar hatta buluşmaya gelene kadar küheylanımın satılmaması gerekiyor :wacko:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 42 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Haziran 30, 2010, 22:32:20 »
benim en sevdiğim şey güzel bulduğum birine güzel olduğunu söylemek :D ama melek çok çok kızıyor yasak bana :P

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca düsturuyla hareket etmenden korkuyor olmasın :D

Arkadaşlar biziö arabaya satılığa cıkıcak galıba ben ehlıyetı alır almaz direk buluşmaya gelmek istiyodum ve babamın bugun arabayı gözden baya cıkarttıgını gordum ve moralım cok bozuldu. Arabaya zaten ayrı bı bozuldu sağ kapıyı gelıp bırı anahtarla resim çalşması yapmış >:( >:( ehlıyetı alıncaya kadar hatta buluşmaya gelene kadar küheylanımın satılmaması gerekiyor :wacko:

Geçmiş olsun Ercüment :(
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #106 : Haziran 30, 2010, 22:35:33 »
Hande abla yolun düşerse ben de beklerim. Acı kahvemi iç diyecem de kaç zamandır gidip bir cezve alamadım. Hep bakıyorum bakıyorum unutuyorum. Sana köür semaverinde çay demlerim. :)  

Ama haftaiçi olacak haftasonları yokum.  Her yemekte çayda sana ağzım kapalı bağırıyorum ama duyuramıyorum :D
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Haziran 30, 2010, 22:37:41 »

Geçmiş olsun Ercüment :(

Sağol Hakkı abi valla baya kötü bi durum açıkçası kapı durumu ortada onamı üziliyim yosa gidiceğinemi bilemedim açıkçası... :olu: neyse rahat 1 sene daha bizde bu babamın işleri ağır baya devam eder dilinde kalır :D umarım sadece dilinde kalır  :(
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #108 : Haziran 30, 2010, 22:40:26 »
ERcüment daha 3 senen var ehliyete. Abovvvvvvvvvvvvvvv. Bitmez de şimdi o 3 sene :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #109 : Haziran 30, 2010, 22:44:00 »
ERcüment daha 3 senen var ehliyete. Abovvvvvvvvvvvvvvv. Bitmez de şimdi o 3 sene :D

Ya Hazım abi naptın yaa şunu belirtme yaa :D yüzüme yüzüme vurma ben başka toyotaylada yapamam 5 sene içinde bi bağ oluştu aramızda bununla aramızda herşeyine alıştım babamdan daha çok uğraştım :D (babam temizlemek için bile uğraşmadı ama neyse sadece gecen sene bı kova su :D ) yani havuzdan sonraki ve kendime ait olan küheylandan sonra gelen en büyük aşkım bu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #110 : Haziran 30, 2010, 22:46:03 »
Hande abla yolun düşerse ben de beklerim. Acı kahvemi iç diyecem de kaç zamandır gidip bir cezve alamadım. Hep bakıyorum bakıyorum unutuyorum. Sana köür semaverinde çay demlerim. :)  

Ama haftaiçi olacak haftasonları yokum.  Her yemekte çayda sana ağzım kapalı bağırıyorum ama duyuramıyorum :D

hafta içi nasıl geleyim hazım bey kardeşim :(
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #111 : Haziran 30, 2010, 22:52:15 »
insan olsun muhatabım beni sevsin sevmesin ne mutlu. ama bana kırgın olanın gönlünü almazsam hiç gönül dostum olmaz korkarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #112 : Haziran 30, 2010, 22:52:48 »
Bİliyorum gelemeyeceğini ki abla. :D Safranbolulular misali :)
Ablacım senin için haftasonu da giderim işe.
Hatta Cuma günleri benim bir öğretmen arkadaşım var (Ben ona kısaca KAdirus Hayvanus diye hitap ederim ) o gelir makarna partisi yapardık her cuma. 1-1,5 paket çubuk makarna bol salçalı olacak yanında da karışık turşu ve kola. Offffffff. Makarna yetmez diye ekmekle yerdik hatta :D

Senin için de yaparım bişeyler. Abim annemden güzel yemek yaptığımı söylüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Haziran 30, 2010, 23:50:20 »
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca düsturuyla hareket etmenden korkuyor olmasın :D
haklı canım..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Temmuz 28, 2010, 11:13:51 »
ahmete +1
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #115 : Temmuz 28, 2010, 14:29:35 »
Sev seni seveni hak ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise

beni seven herkesi çok seviyorum...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Temmuz 29, 2010, 14:27:13 »
bilgisayardan hiç anlamayan birine msnden DNS ayarlarını değiştirtmek için tam ikibuçuk saat uğraşan dosta sonsuz teşekkürler.... :D :D

(öm ile "msn kullanıyormusunuz" dediğinizde ilk cevabım "evet kullanıyorum" olacaktı sonra ayılıp adresi vermek aklıma geldi :lol: :lol: ey allahım bana böyle sabırlı arkadaşlar verdiğin için sana binlerce şükür olsun)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Temmuz 29, 2010, 17:17:19 »
Hazım bey de sende çok güzel yazmışsınız Türkay, söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Soruna gelince Türkay,

isimler, resimler, hayat hikayeleri, kişilerin anıları, yaşları vs vs belirtilmeyen bir site olsaydı buluşmalara katılmazdım. :) Güven önemli bir şey... Tabii isim yazınca güveniyor musun yani diyeceksin ama sadece isimle bitmiyor. Üslup çok önemli. Hepsinden önce yöneticiler ve yöneticiler kadar duyarlı olan üyeler olması önemli. Bir bayan olarak rahatça bu sitede takılabiliyorsam, koşa koşa forumdaşlarımı görmeye gidiyorsam, gerçek hayatta da forumdaki insanlarla görüşebiliyorsam o zaman vardır bir farkı ve ben bu farklı siteyi çok seviyorum. İlla ki herkes herkesle aynı derecede anlaşamaz ama bu sitenin "dostluk bağları" bambaşka bir kavram :-[

Akıllı kızsın valla, ah birde baba sözü dinleseydin...!
(kızıyorsan şaka say)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Temmuz 29, 2010, 17:20:06 »
     Foruma kayıt olmadan önce, aracımı uzun süre satmayacağım için forumu inceleyerek üye oldum ve sıcak bir karşılama için adlı konuyu okudum. Sıcak karşılanmak için elimden geleni yaptım :D. Sıcakta karşılandım saolasınız :D.

Sitedeki ilk izlenim tertip ve düzendi benim için. Sonrasında gerçek isim kullanılması etkiledi. Ardından buluşmalar düzenlendiğini okuduğumda ortamın sıcaklığını farkettim. Kişilerin renkliliği ve muhabbetleri de sıcak ortama kapak oldu :D.

Bende bu sıcaklığı hissederek ve güvenerek, yeni kayıt olduğum bu forumun buluşmasına, eşim ve çocuğumla katıldım. İyiki katılmış ve sizlerle tanışmışım. Duygusal olarak yüklüyüm şu sıralar, bahane arıyorum. Dokunmayın ağlarım :).

O zaman şu avatar resmini değiştirip gülümseyan (varsa) bi resmini koysaydın diyorum
(Kızdıysan şaka say)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 158000
  • Model Yılı: '08
  • 5 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #119 : Temmuz 30, 2010, 00:34:22 »
Akıllı kızsın valla, ah birde baba sözü dinleseydin...!
(kızıyorsan şaka say)

Kızıyorum ve "yok"sayıyorum.

(Kızmıyorsan gerçek say)
''Çocukları, yasaların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız."

dissapointment=expectations/reality