Gönderen Konu: TCT'de dostluk bağları  (Okunma sayısı 13983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Betonn
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Ynt: TCT'de dostluk bağları
« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2010, 00:24:30 »
votkayı kolayla içeni
pizzasına mayonez sıkanı
tırnak kemireni varsa sevmem

hakan abi de sibop mevzusundan beni sevmez heralde :)

sabır suskunluk değil..işitilmeyen bir feryattır

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2010, 00:24:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2010, 00:33:34 »
güzel bir konu ama sevmediğim kişi yokki :D bütün üye isimlerini nasıl yazayım :) yazsam bile birini unuturum belki unuttuğum kişi olabilir falan. ama yazayım en başta aklıma gelen isimler;
Türkay Sarıkaya, Mesut Akın,Özcan Musaoğlu,Osman Şenyurt,Hakkı Saygılı,Ahmet Özkok,Umut Çelikel... birçok isim var hepside kıymetli abilerimdir.
Sitemize faydası dokunan herkesi seviyorum :)
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 26, 2010, 03:10:15 »
Beyler bende herkesi seviyorum ama burada sanırım amaç birbirimizin sevmediğimiz huyları , kırıldığımız sözleri yada buradaki arkadaşlarımızın bizi rahatsız eden yönlerini birbirimize alkış sistemi haricindede gösterebilmek. Bence Çok yararlı bir konu , Mücahit ÜNLÜye teşekkürler... :)
     Arkadaşlar bizler birer aileyiz bunu tüm TCT üyeleri kabul ediyor ama aile içinde bile sorunlar olabilir...Benim merak ettiğim TCT'de kim kimi seviyor, kim kime kırgın, kim kime kızgın...Hem öğrenmiş oluruz hem de var ise kırgınlıkları düzeltebiliriz.... >:( :kanka:  |-\
Yani benimde sevmediğim kimse yok ama tabiiki istemedende olsa birbirimizi rahatsız edici konuşmalar yaptığımız oluyor. :)
Mesela Çok Sevdiğim Mesut abimin , Bilgisi ve tecrübesi benden daha fazla olmasından dolayı , benim her konuda (doğru yada yanlış) fikirlerimi , eksik bilgilerimle söylememden oldukça rahatsız olduğunu farketmiştim. :) Haklı olduğunu kabul ediyorum ;)

Beni rahatsız eden ise benim; tuttuğum takıma , Yaşadığım yere(Ankarama) , arabama yaptığım birşeye yada benim herhangi bir tercihime Sebepsiz Olarak laf söyleyenler oluyor. :(  Eleştirmekten bahsetmiyorum , birbirimizin tercihleri hakkında sohbet edebiliriz Ama eğer bana saldırı niteliğinde ve küfürden farksız şekilde yorum yapılıyorsa Buna hiçbir şekilde olumlu yaklaşamıyorum. :(

Bu tür ufak tefek şeyler haricinde , Kemal abinin dobralığıyla , Hakan abinin realistliğiyle , Türkay abimin sevecenliğiyle , Atakanın Toyota hayranlığıyla , ACD abimin fırlamalığıyla , Berkayın sıcak tavırlarıyla , Alper abinin teknoloji hastalıyıyla , Hakkı abinin olgunluğuyla , Hande ablanın Terlikleriyle:), Özcan abinin(herkonuda)duyalılığıyla , İsmail abinin Laz Damarıyla , Mesut abinin modifiye guruluğuyla , Aydın abinin şipşakçılığıyla ve daha daha neleriyle bu forumu gerçekten çok seviyorum. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 26, 2010, 03:18:26 »
Hiç sevmediğim bi cins vardı ama kısa sürede kaybolup gitti, iyikide gitti, hiç bi esprisi yoktu zaten
şimdiki üyeler içindede ikisi bana ters, geriye kalanlar gerçekten çok iyi, kültürlü, anlayışlı, iyi niyetli ve hoşgörülü arkadaşlar, özelliklede site yöneticileri son derece sabırlı ve anlayışlı arkadaşlar; günümüz ortamında zor ama, inşallah bu yapı bozulmadan devam eder; saygı , sevgi, anlayış, hoşgörü sürüp gider

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.kayabuyukcelen.com.tr
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 26, 2010, 03:40:14 »
Sevmediğim bir çok kişi de var aslında. Sevdiklerimle alakalı ortak konularımız oldu genelde :)

Mesela A.C.D kardeşim ile tanışma hikayemiz http://www.toyotaclubtr.com/istanbul-marmara/surpriz-bulusma/

Nasıl araba kullandığını bir video çek de bilelim diyen ve beni gecenin 3ünde video çekmek için dışarı çıkartan Hakkı abim var mesela :) http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/hakki-saygili-baskanima-ithafen-%29/

Hele hele bir de bir dostum var ki...
http://www.toyotaclubtr.com/sohbet/toyotaclubtr%27nin-bana-kazandirdigi-bir-dost/

Emre Ozan abimin yeri ayrıdır. Ferdi abim ile tanıştırdığı için olsa gerek :)

Birde Muhammet Yamaç abimi sürekli evime "abi çoluk çocuk cümbür cemaat bekliyoruz" davetimi, inatla beni ve eşimi hiperaktif yeğenlerimin gazabından korumak amacıyla geçiştirmesi ayrı bir sempatik kılıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Haziran 26, 2010, 09:24:15 »

pizzasına mayonez sıkanı

Caner beni sevme ihtimalin kalmadi :D

Ben 1-2 istisna dışında herkeşleri seviyorum:))))))) Malesef bir kere sevmediğim adamı da unutamam, kinciyimdir biraz:)))) Koç burcu... Sevdimmi de tam severim:)))

:D Abi beni sev :D :D :D :D :D :D

Selo seni sevmeyen olsun kardesim ::)

Hiç sevmediğim bi cins vardı ama kısa sürede kaybolup gitti, iyikide gitti, hiç bi esprisi yoktu zaten
şimdiki üyeler içindede ikisi bana ters, geriye kalanlar gerçekten çok iyi, kültürlü, anlayışlı, iyi niyetli ve hoşgörülü arkadaşlar, özelliklede site yöneticileri son derece sabırlı ve anlayışlı arkadaşlar; günümüz ortamında zor ama, inşallah bu yapı bozulmadan devam eder; saygı , sevgi, anlayış, hoşgörü sürüp gider

Tamam abi istemiyosan giderim ya :D :D

Erdem Sensin la o :D :D

Kayaaaa ne gunlermis be kardesim duygusala bagladim gurbet gurbet simdi :(  Seni Omer Faruk'a havale ediyorum :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 26, 2010, 09:34:05 »
Kemal Abi, o sana ters olan ikisi muhtemelen fikir olarak terstir :).çok iyi, kültürlü, anlayışlı, iyi niyetli ve hoşgörülü olabilirler :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 26, 2010, 09:39:48 »
benim hiç bir sıkıntı yok..herkesle anlaşırım..khayatım boyunca kimlerle anlaşamdım ki..ailemi seviyorum memnunum kızmalar olsada ertesi gün geçer..hemen barışırım..uyumluyumdur..hiçbir şikayetim yok..:D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 26, 2010, 09:44:43 »
elhamdulillah yüzyüze görüşmesem de herkeşi seviyorum tct de...
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 26, 2010, 09:48:00 »
  Caner, farketmez, istersen artık bizde sibop deriz. :)
 Olumlu ya da olumsuz eleştiri yaparken asla isim ya da cinsiyet ayrımı yapmıyorum, herhalde farketmişsinizdir. Doğrusu ne ise onu yapmaya çalışıyorum ama elbetkide benimde hatalarım oluyordur.
 Evet abi şurada hatalısın diyebilecek bir babayiğit varsa da buyursun söylesin. :):):)
 Bu arada yazılanların hepsini tek tek not alıyorum, bilahare ilgileneceğim, kimler kimin için olumlu ya da olumsuz şeyler yazmış, ya da isimlerini yazmamış diye.

Benim görüşüme göre; kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ancak aynı ortamda herkes saygı ile beraber yaşayabilmeli. !!! İşte medeniyet budur. Sanırım bunuda hep beraber, büyük oranda başarabiliyoruz. Bunun içinde herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Yine kendi adıma üzüldüğüm bir nokta ise; hepimizi ilgilendiren bazı genel başıklarda yeterince paylaşım olmaması. Sanırım bazen cesaret ya da ilgi eksikliği olabiliyor. Ancak herkesin bazı konular hakkında söyleyecek birşeyleri olduğuna inanıyorum. Umarım bunuda hep birlikte aşarız.

Bu arada hep gerçekçi, bilimsel olduğumu falan düşünmeyin, farkında iseniz eğlenceyide çok severim. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Haziran 26, 2010, 09:51:17 »
Abi surada hatalisin :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 26, 2010, 09:53:37 »
  Caner, farketmez, istersen artık bizde sibop deriz. :)
 Olumlu ya da olumsuz eleştiri yaparken asla isim ya da cinsiyet ayrımı yapmıyorum, herhalde farketmişsinizdir. Doğrusu ne ise onu yapmaya çalışıyorum ama elbetkide benimde hatalarım oluyordur.
 Evet abi şurada hatalısın diyebilecek bir babayiğit varsa da buyursun söylesin. :):):)
 Bu arada yazılanların hepsini tek tek not alıyorum, bilahare ilgileneceğim, kimler kimin için olumlu ya da olumsuz şeyler yazmış, ya da isimlerini yazmamış diye.

Benim görüşüme göre; kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ancak aynı ortamda herkes saygı ile beraber yaşayabilmeli. !!! İşte medeniyet budur. Sanırım bunuda hep beraber, büyük oranda başarabiliyoruz. Bunun içinde herkese kendi adıma teşekkür ederim.

Yine kendi adıma üzüldüğüm bir nokta ise; hepimizi ilgilendiren bazı genel başıklarda yeterince paylaşım olmaması. Sanırım bazen cesaret ya da ilgi eksikliği olabiliyor. Ancak herkesin bazı konular hakkında söyleyecek birşeyleri olduğuna inanıyorum. Umarım bunuda hep birlikte aşarız.

Bu arada hep gerçekçi, bilimsel olduğumu falan düşünmeyin, farkında iseniz eğlenceyide çok severim. :)
:alkis: hakan abi bizi discoya götür.. hakan abi bizi discoya götür.. :D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 26, 2010, 09:53:57 »
Forumda benimde sevmediğim hiç kimse yok.sanki burdaki herkesi yıllar öncesinden tanıyormuşum gibi geliyor bana.herkesi çok seviyorum yani.ilginç bi durum bu.bir çoğunu yolda görsem tanımam ama forumda değişik di yakınlık oluyor... tam bir aile havası var yani...
Ev Alma... Toyota Al...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 26, 2010, 10:00:13 »
Hakan Abi. Küçüklüğüme ver. Anladın sen onu :D.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #34 : Haziran 26, 2010, 10:37:23 »
  :) Anladım Vedat. :)
  Ahmet, hatalıysam ara: 0800... :)
 Discoya da gideriz Murat. Tct disco buluşması yaparız.  :dance:
 Osman, emin ol buluşmalarda bunu çok daha iyi hissediyorsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 26, 2010, 10:39:24 »
Aramam icin illa hatali olman mi lazim abi :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 26, 2010, 12:48:16 »
of bu konuya bir şey yazamam ben..o kadar çok sevdiğim insan var ki..sevmediğimse hiç yok

Aynen, al benden de o kadar Türkay :) Kiminle başlasam,en iyisi isim belirtmemek çünkü yazmadıklarıma ayıp olur ;) Ama şu ACD denen Amerikalıya bu aralar uyuz oluyorum sadece :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #37 : Haziran 26, 2010, 14:43:50 »
Aramam icin illa hatali olman mi lazim abi :D :D :D
  :kanka:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 26, 2010, 17:22:13 »
        Çoğu sitelerde bir süre sonra bölünmeler oluyor, kafası bozulan başka bir site açıp yandaşlarını veya fikirdaşlarınıda çekip palazlanıyor;

Oysaki bizde durum farklı, pek çok arkadaş oldukça uzun süredir burada; günübirlikçiler dışında :P öyle pek ayrılan falanda yok; bazı arkadaşlarımız askere gidip gelip devam ediyorlar ::)

İlginç örneklerden biriside benim; bu foruma katıldığımda toyotam vardı, yaklaşık 1 yıl sonra arabamı satıp honda aldığımda (Huyum kurusun) sağa sola laf ata ata vedalaştım, artık burada yerim olmadığını, bundan sonra honda sitelerine takılacağımı düşünüyordum;
         Ancak tepkiler umduğumdan çok farklı oldu; çoluk çocuk sitelerindeki gibi "bas git vs vs" yerine gayet olumlu hayırlı olsunlar falan, .. ilginçtir eleştiride olmadı.."japon kardeşliği" görüşü ön plana çıktı, gerçi o yıllarda "Forumun Haini" ilan edilmiştim ama şaka yapmasını bilen , şakadan anlamasınıda bilir diye dalga geçenlere hak vermek zorunda kalmıştım... sonuçta kaç yıl geçti hala burdayım; düşününce bu sürekliliği sağlayan faktörler ortaya çıkıyor, bunlar özetle:

a) yaş ortalamamızın olgun düzeyde olması
b) eğitim düzeyimiz yüksek
c)genelde gelir düzeyimizde iyi sayılır
d) çoğunluk büyük kentlerde yaşıyor ve belli bir trafik kültürü var
e)EN ÖNEMLİSİ kafa yapılarımız , düşünce tarzımız uyuşuyor, aydın, çağdaş , ilerici , modern insanlarız

Geçmişte bu niteliklerin dışında olan anlamsız tartışmalara ve gerginliklere sebep olan tek tük üyeler olmuştu, sonra ortamın kendilerine çok uzak olduğunu hissedip yavaş yavaş sessiz sedasız silinip gittiler, isim vermek istemiyorum ama eskiler hatırlayacaklardır, kaba saba, saldırgan, sokak edebiyatı yapan bir kaç tip vardı onlardan söz ediyorum

TCT nin hep böyle mükemmel kalacağına inancım sonsuz...saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 26, 2010, 18:03:59 »

GERÇEK DOSTLUK NEDİR ?

Dostluk her gün 2-3 kere telefonla konuşmak değildir..

Dostluk bu yapılması gereğine inanılan telefon görüşmeleri sırasında diğer insanların dedikodusunu yaparak karşılıklı birşeyler paylaşıldığını zannetmek değildir...

Dostluk; dost bildiğin kişininen ince detaylarını bilme ihtiyacı ve gereği değildir...

Dostluk; dostbildiğin kişinin senin en karışık detaylarını bilmesi gerektiği değildir...

Dostluk her hafta 3-5 kere görüşmek değildir...

1 ay, 1 sene, 5 sene seni aramayan, senin de aramadığın bir insani birden bire arayıp, dertleşmek, hatır sormak istersen ve o insan da seni geri çevirmez ve sanki daha daha konuşmusun gibi kaldığınız yerden konuşmaya devam ederse, ve daha da önemlisi bu 1 ay, 1 sene, 5 sene ayrılığa rağmen bu insanın başı gerçekten sıkıştığında yardımına koşacak ilk insanlardan biriysen ve aynı şekilde onun da öyle oldugunu biliyorsan EMIN OL KI..... O kişi senin dostundur... Sen de O'nun...

" Her tür ilişki avuç içinde duran kum taneleri gibidir. Avucumuzu sıkmadan, gevşekce tutarsak, kum taneleri kaymaz, durur.

Avucumuzu kapatıp, sıkmaya başladığımız an kum taneleri parmaklarımızın arasından akmaya baslar. Bir kısmını tutmayı basarsanız da, çoğu akıp gider.

İlişkiler de böyledir. Esneklik varsa, diğer insana saygı duyuluyor ve özgürlük tanınıyorsa ilişkiler bozulmaz. Ama diğer insanı çok bunaltırsanız ilişki de yavaş yavaş bozulur ve biter.

Hayatta pek cok insanla karşılaşırsın Ama sadece gerçek dostlar senin kalbinde bir iz bırakır.

Güneş ile Rüzgar, hangisinin daha güçlü olduğu konusunda tartışırlar.
Ve rüzgar 'Sana benim daha güçlü olduğumu kanıtlayacağım 'der.

'Şuradaki yaşlı adamı görüyor musun hani su üstünde palto olan.
Bahse girerim o paltoyu üstünden senden çok daha çabuk sokup alabilirim.'

Bu denemeye razı olan güneş bir bulutun arkasına gizlenir ve rüzgar bir fırtına gücüyle esmeye başlar.
Ancak rüzgar şiddetini ne kadar artırırsa yaşlı adam da paltosuna o kadar sarınır.

Sonunda rüzgar pes edip durulur ve güneş bulutun arkasından çıkarak yaşlı adama sıcacık gülümser.
Bunu gören yaşlı adamın yüzünde bir hoşnutluk ifadesi belirir.
Ve paltosunu çıkarır.
İddiayı kazanan güneş rüzgara 'Dostluk ve naziklik her zaman haşinlikten
ve zorbalıktan daha güçlüdür' der.

SORMUŞLAR BİR BİLGİNE...

Sormuşlar bir bilgine: HAYAT ne? diye
Demiş bilgin; iki yönlü bir yol
devam eder bilinmeze.
Sen görmemezlikten gelsen de
vardır bir yoldaş her köşesinde
Bazen çıkarsın zorlukla dar bir yokuştan
bazen de aşarsın dertleri
sanki uçuyormuş gibi inerek buradan.

Peki, SEVGİ nedir? Demiş biri
Kalbine sığmayacak kadar geniş
Dedikodusunu yapamayacağın kadar temiz,
kokusunu alamayacağın kadar uzak
hayal edemeyeceğin kadar yakın...

Ya KORKU nedir? Diye atılmış diğeri
Bir yağmur damlasındaki barut kokusu.
Belki de saklanılan bir hayal yontusu
ya bir miniğin haykırırışı,
ya da yüreği yaralı bir kuşun feryadı....

Peki ya UMUT nerededir? Diye atılmış bir umut avcısı.
Bilinmezde değildir bilirim, demiş yerini kaygılı ve tasalı.
Aradın boşuna heryeri ama unuttun en kolay yeri besbelli
bunu derken işaret etti insanın en derinden yaralanan yerini...

Peki DOST kimdir? Diye sormuş biri.
Demiş; paylaştın mı sevgini, korkunu, ümidini ve yenilgini,
verdin mi desteğini, sordun mu halini,
yolladın mı yüreğini, ağladın mı onun gibi.

Hissettin mi DOSTLUĞU? Demiş diğeri.
Bilgin demiş:
Karşılığı olmadan verilir mi hiç yürekteki sevgi?

ALINTI
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''