0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bizler birer aileyiz bunu tüm TCT üyeleri kabul ediyor ama aile içinde bile sorunlar olabilir...Benim merak ettiğim TCT'de kim kimi seviyor, kim kime kırgın, kim kime kızgın...Hem öğrenmiş oluruz hem de var ise kırgınlıkları düzeltebiliriz....
pizzasına mayonez sıkanı
Ben 1-2 istisna dışında herkeşleri seviyorum:))))))) Malesef bir kere sevmediğim adamı da unutamam, kinciyimdir biraz:)))) Koç burcu... Sevdimmi de tam severim:)))
Hiç sevmediğim bi cins vardı ama kısa sürede kaybolup gitti, iyikide gitti, hiç bi esprisi yoktu zatenşimdiki üyeler içindede ikisi bana ters, geriye kalanlar gerçekten çok iyi, kültürlü, anlayışlı, iyi niyetli ve hoşgörülü arkadaşlar, özelliklede site yöneticileri son derece sabırlı ve anlayışlı arkadaşlar; günümüz ortamında zor ama, inşallah bu yapı bozulmadan devam eder; saygı , sevgi, anlayış, hoşgörü sürüp gider
Caner, farketmez, istersen artık bizde sibop deriz. Olumlu ya da olumsuz eleştiri yaparken asla isim ya da cinsiyet ayrımı yapmıyorum, herhalde farketmişsinizdir. Doğrusu ne ise onu yapmaya çalışıyorum ama elbetkide benimde hatalarım oluyordur. Evet abi şurada hatalısın diyebilecek bir babayiğit varsa da buyursun söylesin. Bu arada yazılanların hepsini tek tek not alıyorum, bilahare ilgileneceğim, kimler kimin için olumlu ya da olumsuz şeyler yazmış, ya da isimlerini yazmamış diye. Benim görüşüme göre; kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ancak aynı ortamda herkes saygı ile beraber yaşayabilmeli. İşte medeniyet budur. Sanırım bunuda hep beraber, büyük oranda başarabiliyoruz. Bunun içinde herkese kendi adıma teşekkür ederim. Yine kendi adıma üzüldüğüm bir nokta ise; hepimizi ilgilendiren bazı genel başıklarda yeterince paylaşım olmaması. Sanırım bazen cesaret ya da ilgi eksikliği olabiliyor. Ancak herkesin bazı konular hakkında söyleyecek birşeyleri olduğuna inanıyorum. Umarım bunuda hep birlikte aşarız. Bu arada hep gerçekçi, bilimsel olduğumu falan düşünmeyin, farkında iseniz eğlenceyide çok severim.
of bu konuya bir şey yazamam ben..o kadar çok sevdiğim insan var ki..sevmediğimse hiç yok
Aramam icin illa hatali olman mi lazim abi