Gönderen Konu: Bİr Hİkaye  (Okunma sayısı 6342 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2007, 01:54:17 »
ya bırak allan seversen sutu mutu gıt yar bır an önce yarın bir sürü bılgısayar toplıycan bı de onlara sıstem kurcan peh peh ısın cok hadı hadı yat cabuk. . . ..

Toyota Club Türkiye

Bİr Hİkaye
« Yanıtla #20 : Haziran 08, 2007, 01:54:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #21 : Haziran 08, 2007, 01:59:21 »
Acaba yoksa iki tek mi atsaydım neyse yatalım bakalım. Yatar yatmaz hemen dalmışım rüyamda toyotayla yine yoldayım bu sefer

(Bay bay ben kaçıyorum iyi geceler karnım ağrıdı gülmekten )

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #22 : Haziran 08, 2007, 02:01:48 »
yeni aurıs ı cekmısım altıma yakup un papucu dama atılmadı tabıkı
onu da arkdan cekıyoz.kızlara bı hava bı hava.bır anda karsıda bı denem belırıyo tabı ruya ya kızları felan yok edıyom hemen gercek olsa kızlar mızlar hıkaye . . . . nese gıdelım aurıs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #23 : Haziran 08, 2007, 09:45:34 »
sabah sanki beynimin içinde birileri davul çalıyor gibi fırladım yataktan gözümü zorlada olsa hafif araladım cep telefonun alarmı bas bas bağırıyor kalkma zamana geldi de çoktan geçiyor. bir hışımla alarmı kapattım. ve sessizlikte tekrar yastığa başımı koyuyordum ki, bugün haftanın son günü olduğu ve mesai olduğu tekrar aklıma geldi. bütün uyuma hayallerim yıkılarak yataktan zorlada olsa kalktım. elimi yüzümü yıkarken toyotam aklıma geldi sabaha kadar tek başına evin garajında naptı ki diye pencereden şöle bir baktım tüm asaleti ile yerinde duruyordu (tabi birazcık tozlanmış olsun ama okadarlıkta  )
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #24 : Haziran 08, 2007, 10:29:36 »
Toyotama balkondan baktıktan sonra banyoya geçtim ve sıcak suyla güzel bir duş aldım dün gecenin yorgunluğunu atmak için. Banyodan çıktıktan sonra iş için lacivert takım elbisemi giyindim. Kahvaltı yapmak için buzdolabından kahvaltılık çıkarmak istedim. O da ne! Dolap bomboş...  Evden sinirli ve hızlı bir şekilde çıktım. Arabamın yanına gittim. Bir de ne göreyim! Arabamın camını kırmışlar ve Çok sevdiğim Pioneer 9750 CD çalarımı çalmışlar....
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #25 : Haziran 08, 2007, 10:58:32 »
Vay anasını dedim bu ne ya???   şimdi ne yapsam polise mi gitsem Polise gidipte nolcak alan getirirmi teybimi gitti güzelim teyp anaaaa içinde ferhat göçer'in cennetide gitti tuuu...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #26 : Haziran 08, 2007, 11:59:13 »
nese allahtan tesisatımı soküpte goturmedıler.nese buna da sukur artık cıkma felan bıse ayarlıycaz dedım gıttım TOYAN a camı yaptırma ya. . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #27 : Haziran 08, 2007, 12:03:23 »
dünya paradan çıktık. Neyse eskisi kadar olmadıysada fena olmadı? ne yaptılar sana toyotam benim dedim markete doğru yola çıktım dolap boş eve birşeyler almak lazım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #28 : Haziran 08, 2007, 12:05:41 »
yaaa baktıkça toyotama moralim bozuluyor böle kolu kanadı kırılmış gibi görünüyor ya içim acıyor  bütün hafta sonu bu üzüntüye bırakacak kendini neyse artık olan olmuş umarım o kıranlar bir gün bir yerde denk gelirde bende onların kollarını kanatlarını okşarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #29 : Haziran 08, 2007, 12:23:06 »
Neyse o hışımla markete bir dalmışım. büyükbir market sepetini şöyle bir çektim elime.
Doldurdum bir sürü öteberiyle...Promosyon falanda cazip geldi. Kasaya geldik demesin mi 265ylt    Bari en son günü gelecek karttımı taktim edim dedim. Bide çıkarabilsem...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #30 : Haziran 08, 2007, 16:28:29 »
Abi bu ne geyiği. Ren mi yoksa ağaç dalı boyunuzlu ala geyikmi? Yasemin hanım coşmuşsunuz Coşkunla.

Dağhan nerdesin. Senin şu sesle vites atan arabayı koysana buraya. Hikayeye kapak olur vallaa.  
hadi size kolay gelsin. Ama daha güzel şeyler bekleyerek girdim konuya. Helede içinde Yasemin hanım varsa dedim.... Ama

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #31 : Haziran 08, 2007, 16:36:14 »
en sonunda kartıda buldum çıkardım ve kasiyer kartı pos makinasına taktı ve miktarı yazdıktan sonra şifre dedi ....

kafama birşey dank etti bu kartın şifresi neydi acaba  aklıma gelmiyor iyi mi... markette kasada kuyruk olmuş bağ-kur kuyruğu gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #32 : Haziran 08, 2007, 16:42:41 »
kartımın şifresini hatırladıktan sonra ödememi yapıp çıktım marketten. aldığım onca erzağı toyotamın bagajına doldurup doğru işe gittim. kafamda bir sürü düşünce vardı. iki gün önce evlenme teklif ettiğim iş arkadaşım Pelin, bana bugün cevap verecekti.bir sürü işim vardı ve ben iş yerine 1 saat 45 dakika geç kalmıştım.
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #33 : Haziran 08, 2007, 16:52:01 »
Pelin ile daha işyerinin kapısından içeri girer girmez mi görüşsem yoksa öğlen yemeğe mi davet etsem?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #34 : Haziran 08, 2007, 16:56:43 »
ne diyeceğini bilemiyorum. acaba bana nasıl bir cevap verecek. '' bırak, arkadaşlığımız çok güzel. ben böyle devam etmesini istiyorum'' derse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #35 : Haziran 08, 2007, 17:00:54 »
bu düşünce öldürecek beni  ama yine de ayak üstü olmasını istemiyorum. kararımı verdim kesin öğlen yemeğine davet edeyim.
yalnız kafama bişey daha takıldı ben nereye yemeğe götüreceğim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #36 : Haziran 08, 2007, 17:08:56 »
çok özel ve güzel biryer olmalı. şirketten kimseye rastlamayacağımız bir yer. başbaşa kalmalıyız. iki cadde yukarıda acılmıs olan italyan lokantasına götürsem...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #37 : Haziran 08, 2007, 17:18:31 »
evet orası için çok güzel diyorlar ve şirketten kimse gitmez oraya tamam bu işide hallettik en sonunda (Pelin'i arayayımda öğlen için kimseye söz vermesin )

şimdi gelelim işyerinde ki işleri düzene sokmaya masamdaki evrak olmuş dağ gibi bunların hepsini öğlene temizlemeliyim. öğleden sonra ki ruh halimin nasıl olacağını bilmiyorum hiç.(şunu çok iyi biliyorum iki durumda da iş kimin umrunda kalır artık  )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #38 : Haziran 08, 2007, 17:30:08 »
Off, bir türlü işe konsantre olamıyorum. En iyisi Toyota Club Türkiye'ye girip, biraz kafamı dağıtayım.  
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #39 : Haziran 08, 2007, 17:41:11 »
inanmıyorum öğlen olmuş Toyota Club Türkiye'de gezerken vakitin nasıl geçtiğini anlayamadım valla. bu siteyi seviyorum ben  

gideyim şöle üstüme başıma bir ceki düzen vereyim nede olsa önemli bir buluşmamız var birazdan....