Gönderen Konu: Bİr Hİkaye  (Okunma sayısı 6344 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #60 : Haziran 15, 2007, 01:15:23 »
Ben sevdim mi kıskanırım kızım, dedim! Senin annen, baban yok mu sana nasıl izin verdiler ??benimle çıkman için ?? Ha???    Üstelik hala sorumun cevabını da almadım!! neyin? kızmı, erkek mi?  
Beynim zonkluyor aman allahım!!! Sağa çekermisin inicem??? yok öyle inmek falan!!! Hadi gidiyoruz, geldik zaten!

Toyota Club Türkiye

Bİr Hİkaye
« Yanıtla #60 : Haziran 15, 2007, 01:15:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #61 : Haziran 15, 2007, 01:22:02 »
Zaten benim nevrotik yanımı ortaya çıkarttıın.. (Mahalledeki bir abimin lafı aklımdan çıkmıyor kedinin bacağını baştan ayıracan) Kızımmm ben sevmem öle oyunları sevdimmi delikanlı gibi severim anadolu erkeğiyim ben saf ve temiz Pelin gülümser galiba bu maço tavırlar pelinin hoşuna gitmiştir birazda sevimli gelmiştir.. ama aslında pelin bu tavırları normal hayatında sevmeyen hafif feminist bir kişiliğe sahiptir ama aşk bu işte kişilik bozuyor
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #62 : Haziran 15, 2007, 01:34:19 »
     Pelin hiç konuşmuyor. Sustu! Neyse lokantanın önüne geldik. Beraber aşağı indik.
yerimiz ayırt etmiştim zaten. Boğaz manzaralı ve cam önü... Lokantanın ışıkları, dışardaki manzara, ortam çok hoş. Tabii Pelin de...
Neyse hafif bir bıyık altı gülümsüyorum. Pelin de gözlerimin içine bakıyor. (oğlum az kalsın bir çuval inciri berbat edicektin salak diyorum kendime!!!) Garson geç kalsa şaşardım zaten!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #63 : Haziran 15, 2007, 01:46:51 »
Kendimi pelinin yanında çok mutlu hissediyorum onu kaybetmekten çok korkuyorum aman allahım gözlerinden gözümü alamıyorum...Garson sapık sanacak ehehe aaa bugün 1 Temmuz ve ben kredi kartımın şifresini almadım bu garsonda reklamdaki gibi çıkmaz umarım (şifrenizi bilmiyormusunuz yoksa ?????) artık reklamlar ve diziler hayatımıza iyice yerleşti sanki bazılarının cep telefonu kurtlar vadisi müziği şeklinde çalıyor bazılarıda kendini boran ağa sanıyor ... neyse nerde kalmıştık hah garsona sipariş verecektik
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #64 : Haziran 15, 2007, 01:53:12 »
Neler var diye soruyorum garsona yine bir sürü birşeyler ağzında geveliyor? Aslında Çamlıca'daki Çömlek'te Kuru Fasulye yemek vardı diye aklımdan geçiyor. Garsonun sesi kulağımda. Pelin'e soruyorum ne yiyelim?. Yine kafasını sağ çapraza falan yatırmasada söylese bir şeyler. Ben alabalık alıcam diyor. yanında salata anaaa nasıl yiyicem şimdi bıçakla mı? sağ, sol terlemeye başladım, bende aynı diyorum. İçki ne alırdınız???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #65 : Haziran 15, 2007, 12:52:04 »
Balığın yanında beyaz şarap iyi gider diye düşünüyorum ve peline bu restaurantın şaraplarının çok iyi olduğundan bahsediyorum oda beni kırmayıp denemek istediğini söylüyor.. Garson çekildikten sonra tekrar gözgöze geliyoruz.. Aşk Bacayı sarmış durumda....Tam o sırada restaurantın dışından birisi korna çalıyor bize bakarak bişiler demeye çalışıyor... Kim bu adam!!!!
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #66 : Haziran 15, 2007, 20:48:50 »
pelin adamı görünce hemen restauranttan dışarı çıkıyor. birbirlerine sarılıyorlar. artık eşim gibi görmeye çalıştığım için, bana açıklama yapmadan dışarı çıkmasına aşırı derecede bozuluyorum ve kıskançlık benliğimi yakmaya başlıyor.

(kaç gündür yokum. bu insanlar hala yemek yiyorlar. başka bir aktivite yaptıramadınız mı , işin içine faili meçhul birşeyler soksaydınız. kriminal araştırma ekibi olaya el atsaydı falan filan  )
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #67 : Haziran 15, 2007, 21:14:03 »
Koptum ya ben! yok ya! bu kız beni erken öldürür abi. Suratım biraz asıldı tabii! yanında biri varken hemde lokanta da masa da bırakılır mı evleniceğin adam? Masaya zımbalanmış gibiyim. Bekliyorum bir açıklaması vardır herhalde! Yok ya ben erken davrandım ve evlenme teklifi ettim. yüzük te gitti iyi mi?

Bir konu açıp sonra yok oldunuz???.  Hiç gelmiyeceksiniz sandım!!! Hikayeyi korkunç hale getirmeyelim dedik te  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #68 : Haziran 16, 2007, 00:59:58 »
Pelin in bu yaptığı hiç hoşuma gitmedi Artık pelin e bir ders vermenin zamanı geldi eğer beni seviyorsa birazda o acı çekmeli acaba ben bunu pelin e yapabilirmiyim içimde bir intikam duygusu oluştu pelin birazdan içeri geri gelir ve adamın üniversiteden arkadaşı olduğunu söyler Yaa pelin başlarım üniversiteden arkadaşına beni burada masada eşya gibi bıraktın gittin. Bunlar devam etmeyecektir umarımmm... Evet evet pelin e bir ders vermek şart olmuştur artık... Esas oğlan kararlıdır. Kıskandırma Politikası acaba işe yarayacakmıdır. Yoksa hüsran yine kapının arkasındamıdır ???
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #69 : Haziran 16, 2007, 01:12:33 »
ilkokul arkadaşı, üniversite arkadaşı, oooo nasıl iş ya , sen nerden çıktın kardeşim diyorum küt bir kafa
ne olucaksa olsun kıskandırmakla falan bu iş olmaz. Direkt müdahele etmek lazım... Pelin aaa ne yapıyorsun falan diyor ama ben Hasan'ıma atladığım gibi deniz kenarında elimde bir şarap şişesiyle kendimi buluyorum. başlıyorum gelmişine geçmişine dünyanın, zaten bende şans olsa diyorum neyse...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #70 : Haziran 16, 2007, 12:45:18 »
puahauhauhuhua Yasemin Hanım iş zıvanadan çıktı bu adam pelinle başa çıkamaz anlaşılmıştır adamı fazla üzmeyelim bitirelim bu ilişkiyi ehehe adam şarapçı oldu çıktı yahu ..  
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #71 : Haziran 16, 2007, 13:50:17 »
Olan hiç bir şeye değil benim temiz duygularıma vede yüzüğe olmuştu. Kaç maaş biriktiripte aldıydım???
ya toyotam hayatta nelerle karşılaşıyor insan??? Oda ne bir sesler geliyor. Biri bir kadını dövüyor, kadın ağlıyor evet evet sesler şu yönden geliyor. Hey, ne oluyor desem mi acaba? Kadında çok güzelmiş?
En iyisi hemen 155 'i arayıp sonra müdahele etmek. Polis şimdi burada olur! dertleri neyse kadın yazık ağlıyor ya.

Serkan Bey, hemen pes etmeyin, gün doğmadan neler doğar???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #72 : Haziran 16, 2007, 18:07:20 »
( ben bu hikayeden çekildim. yazmaya devam edersem hüsranla sonuçlanır pelin konusu  bu konularda hiç bahtım olmadığı için bu hikayede kendimi anlatmaya başlarım olmaz şimdi  )

ama yazdıklarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. akşamları nette değilim ama sabah geldiğimde ilk iş bu hikayeyi okumak.
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #73 : Haziran 16, 2007, 19:37:39 »
Alıntı yapılan: Abdurrahman ARSLAN
( ben bu hikayeden çekildim. yazmaya devam edersem hüsranla sonuçlanır pelin konusu  bu konularda hiç bahtım olmadığı için bu hikayede kendimi anlatmaya başlarım olmaz şimdi  )

ama yazdıklarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. akşamları nette değilim ama sabah geldiğimde ilk iş bu hikayeyi okumak.
[/quote]

Abdurrahman Bey, bende böyle ilk kez yazıyorum acayip komik   kendimde gülüyorum bazen. Pelin durumu hüsranla sonuçlandı zaten. şimdi olay biraz polisiye olacak ama bu tür kitaplar, romanlar okumadığım için ne yazacağımı bilemiyorum. Ben daha çok psikoloji, felsefe gibi: Sait Faik, Suna Tanaltay, İkbal Gürpınar, İclal Aydın okuduğum için daha çok duygusal olabilirim. Sizde çekilmeyin fikir fikirdir.
Bu arada bende topu Tuba Hanıma atıyorum!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #74 : Haziran 17, 2007, 22:31:05 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Bu arada bende topu Tuba Hanıma atıyorum!!!
[/quote]
 topu tuttum. çok sert attınız. ne yaptırıyım ben şimdi bu insanlara?

pelin'in sandığım gibi biri olmadığı beni çok yıktı. onun da artık benim yüzüme bakıp bakamıyacağı şüpheli diye düşünürek ağlayan kadının yanına yaklaşıyorum. kadının yüzündeki morluklara rağmen çok güzel oluşu dikkatimden kaçmıyor.
''nasıl yardımcı olabilirim'' diyorum.
''cep telefonumu ve çantamı alıp kaçtı.'' diyor.
''onlar önemli değil, siz iyimisiniz'' diyorum.
''nasıl önemli değil, bütün hayatım onların içinde'' diyor.
''hanfendi, size birşey oldu mu? önemli olan o'' diyorum.
''kolum kırıldı galiba, hareket ettiremiyorum'' diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #75 : Haziran 17, 2007, 22:51:05 »
Ben pelin i kötü yola sokacam bu pelin hakketti... ehehe

Sokakta ağlamakta olan kadını hemen kaldırıp hastaneye götürüyorum.. bu arada arabamda kadını aynadan kesiyorum (pelini unuttum bile) aynı tuba büyüküstüne benziyor ahh filiz diyorum içimden herneyse bu arada hastaneye geliyoruz yavaş yavaş oda ne hastane acil servisin kapısında bir kargaşa var bişiler oluyor yaklaşıp arabayı park ediyorum hemen kadın ı acile götürüyorum bu sırada o acilde kapıdaki kargaşanın bir trafik kazasında ağır yaralandığı söylenen birisi için olduğunu duyuyorum herneyse biz acilde hanımefendiye yardımcı oluyorum ve birazda etkilenmiş durumdayım (artık pelin tamamen unuttum galiba) bu arada acil deki koşuşturma devam ediyor birileri hastane polisine ifade verdiğini görüyorum "kaza çok kötü oldu komserim kız birden bire yolumun üstüne çıktı duramadım ama sanki kız intihar etti" diyor adam hmm kim bu yaa diyorum içimden ve hanımefendinin müdahelesi için odaya geri dönüyorum.. oda ne hanımefendi gitmiş... nerde bu kadın yaaa neler oluyor burada ....
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #76 : Haziran 17, 2007, 23:11:36 »
bir polis de benim yanımda bitiveriyor.
'' kıvırcık nalan'ı siz mi getirdiniz hastaneye'' diyor.
'' kıvırcık nalan da kim'' diyorum.
'' bu numaraları geç kardeş, kolu kırılmış da getirmişsin işte'' diyor.
'' haaaa o mu? ben tanımam etmem. yolda kötü halde buldum, buraya getirdim.'' diyorum.
'' adını da mı sormadın, beni kandırmaya mı çalışıyorsun, ben yemem bunları'' diyor. bana inanmadığı her halinden belli oluyor. nasıl bir şeyin içine girmişim. ne gün ya. bir bitmek bilmiyor. saat 23,30 oldu. şimdi de suçlu pozisyonuna sokuyorlar.
'' memur bey, ben gerçekten tanımıyorum. bugün yemek yediğim restaurantın sokağında bu kıvırcık mı ne, onu ağlarken gördüm. bir kapkaççı galiba çantasını alıp kaçmış'' diyorum.
'' bak kardeş, ben bu çeteyi iyi tanırım. hep böyle numaralar çekerler. bu kadın bu numara için gerçekten dayak bile attırır kendisine'' diyor.
'' vallahi tanımıyorum memur bey'' diyorum.
'' tamam, tamam. sen hele bir kimliğini ver bakalım. ne iş yaparsın sen'' diyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #77 : Haziran 17, 2007, 23:29:48 »
muhasebeciyim ben ayrıca Kıvırcık Nalan ı ben tanımam komiserim hiç alakam yok diyorum size.. tabi tabi sen onu benim külahıma anlat bu arada söylediğin yalanlar okadar gerçekçiki ancak 2 meslek sahibi bunu başarır avukatlar ve muhasebeciler sen şimdi konuşmaya başla istersen... komserim ben o sırada restauranttan çıkmıştım bunu size ıspatlarım isterseniz komiserim size bişi sormak istiyorum burada biraz önce bir kargaşa vardı bir bayan getirilmiş sanırım evet pelin adında bir bayan getirildi yarı koma şeklinde ve hemen ameliyata alındı kadın görgü tanıklarına göre arabanın önüne atlamış sen niye sordun bunları sen kendini kurtardında başkasınamı sıra geldi haaa? Demek pelin ameliyatta aman allahım ben ne yaptım Yoksa benmi buna sebep oldum.. peline bişi olursa yaşayamam. Polis : Kıvırcık Nalan birazdan buraya gelecek onunda ifadesini alacaz sen şimdi geç bakalım içeriye GBT ni isteyecez senin muhasebeci efendi bakalım ne haltlar karıştırmışsınız..
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #78 : Haziran 18, 2007, 10:51:12 »
kimliğimi vermek için cüzdanımı yokluyorum yok. kol saatim yok. kızkardeşimin hediye ettiği bulgari yüzüğüm bile yok. aman allahım diyorum. koşturarak polis'in yanına gidiyorum.
'' memur bey, beni de çarpmış bu kıvırcık galiba. cüzdanım, saatim ve yüzüğüm yok'' diyorum.
'' tamam tamam üstünü arayacağız şimdi. hele bir kol alçısı bitsin. belki hemşireler üstünden çıkanları bir torbaya koymuşlardır.'' diyor.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #79 : Haziran 18, 2007, 19:19:21 »
off 2 gun yazmadık konu ucmus valla . . . . nese sonu hayırlı olur ısallah