0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
( ben bu hikayeden çekildim. yazmaya devam edersem hüsranla sonuçlanır pelin konusu bu konularda hiç bahtım olmadığı için bu hikayede kendimi anlatmaya başlarım olmaz şimdi )ama yazdıklarınızı büyük bir merakla takip ediyorum. akşamları nette değilim ama sabah geldiğimde ilk iş bu hikayeyi okumak.[/quote]Abdurrahman Bey, bende böyle ilk kez yazıyorum acayip komik kendimde gülüyorum bazen. Pelin durumu hüsranla sonuçlandı zaten. şimdi olay biraz polisiye olacak ama bu tür kitaplar, romanlar okumadığım için ne yazacağımı bilemiyorum. Ben daha çok psikoloji, felsefe gibi: Sait Faik, Suna Tanaltay, İkbal Gürpınar, İclal Aydın okuduğum için daha çok duygusal olabilirim. Sizde çekilmeyin fikir fikirdir.Bu arada bende topu Tuba Hanıma atıyorum!!!
Bu arada bende topu Tuba Hanıma atıyorum!!![/quote] topu tuttum. çok sert attınız. ne yaptırıyım ben şimdi bu insanlara? pelin'in sandığım gibi biri olmadığı beni çok yıktı. onun da artık benim yüzüme bakıp bakamıyacağı şüpheli diye düşünürek ağlayan kadının yanına yaklaşıyorum. kadının yüzündeki morluklara rağmen çok güzel oluşu dikkatimden kaçmıyor.''nasıl yardımcı olabilirim'' diyorum.''cep telefonumu ve çantamı alıp kaçtı.'' diyor.''onlar önemli değil, siz iyimisiniz'' diyorum.''nasıl önemli değil, bütün hayatım onların içinde'' diyor.''hanfendi, size birşey oldu mu? önemli olan o'' diyorum.''kolum kırıldı galiba, hareket ettiremiyorum'' diyor.