Gönderen Konu: Bİr Hİkaye  (Okunma sayısı 6345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« : Haziran 07, 2007, 18:37:04 »
Birisi bir hikayeye başlasın, diğeri devam etsin. Hikayeyi biraz genişletelim. İçinde araba olayı muhakkak geçsin. Araba ile ilgili ayrıntılara da girilsin mesela. ToyotaClub Forum derken edebiyat forumu olmasın tamamen. Bir cinayet hikayesi olabilir. Başka arkadaş kalınan yerden devam edebilir. Ben başlamayayım. Devam edenlerden biri olmak istiyorum. Haydi arkadaşlar hayalgücünüzü gösterin.

edit: Küçük harfe çevirdim. / Mertol
hala onbaşıyım :(

Toyota Club Türkiye

Bİr Hİkaye
« : Haziran 07, 2007, 18:37:04 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2007, 18:52:37 »
ya başlıycam da dusundugum karakterı daghan abıye bakıp canlandırdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #2 : Haziran 08, 2007, 00:55:01 »
Karlı bir kış akşamı arabamla yola çıkmıştım fonda güzel bir uzun hava! Tıngır Mıngır ilerlerken o da ne!    

hadi devam...

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #3 : Haziran 08, 2007, 01:00:51 »
karsımda bır pısı pısı tabı yerler karlı tık bastım frene ama ne fayda araba toyota ama lastık dandık ıste ne yapacaksın.kedıyı oldugu yere mıhladım. . . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #4 : Haziran 08, 2007, 01:07:24 »
kediyi mıhladığımı zannediyordum bende birden ani fren yapmak istedim kahretsin lastikler dandik araba kaydı bir goca karıya vurduk daha ne olduğunu anlamadna arabadan indim
devam...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #5 : Haziran 08, 2007, 01:10:37 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
karsımda bır pısı pısı tabı yerler karlı tık bastım frene ama ne fayda araba toyota ama lastık dandık ıste ne yapacaksın.kedıyı oldugu yere mıhladım. . . . .
[/quote]

bembeyaz karlar şimdi kedinin kanıyla al al olmuştu! Neyse buda birşey mi canım beterin beteri var
ya insan olsaydı dedim allah allah kimse gördümü ki diye hemen sağa sola baktım aşayiş berkemal!
hemen bindim toyotama binerkende afili afili bir de lastiğe vurdum baktım inik mi?

[quote=mustafa ak]
kediyi mıhladığımı zannediyordum bende birden ani fren yapmak istedim kahretsin lastikler dandik araba kaydı bir goca karıya vurduk daha ne olduğunu anlamadna arabadan indim
devam...
[/quote]

Tam trafik kazası oldu Mustafa Bey!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #6 : Haziran 08, 2007, 01:11:32 »
arabadan ındım goca garıya basladım saymaya gecenın köründe ne işin var die  nese allah tan benım ae101 ın kasa saglamda teyzeyı zıbarttı oraya kendıne bısı olmadı ambulance aradık bakalım kac hafta sora gelcek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #7 : Haziran 08, 2007, 01:13:24 »
Kadın yarı baygın basıyor bedduayı bini bir para

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #8 : Haziran 08, 2007, 01:15:50 »
kadın megerse caddeye fırlayan kedının peşıne cıkmıs ben kedıye carptım zannetım ama meger goca teyzeye carpmısız yaff nese allah tan hasar fazla degıl sabah 4 e gelıyo ambulance yok haylan. . .. . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #9 : Haziran 08, 2007, 01:18:20 »
Bari ben götüreyim değilse ölcek ne yapsak bu sefer de araba kirlenicek!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #10 : Haziran 08, 2007, 01:21:29 »
hayır olmaz arabayı daha bu gun yıkkattım ıc - dıs 9 ytl verdım olmaz olacak ıs degıl en ıyısı yoldan bı araba cevırmek ee tabı teyzeyı rahat rahat toyota ferahlıgında goturemeyecez ama olsun napalım.

ha ambulance nın sesı var gendı ortalarda yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #11 : Haziran 08, 2007, 01:25:21 »
Ahanda gelirken patinaj yapmış devrilmiş bi gayret çevirek,

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #12 : Haziran 08, 2007, 01:26:59 »
gece saat kac kımsede yok arabada zaten 3 kısıyız.gıttık ambulance nın yanına.anam bır ses o da ne  teyze ayaga kalkmıs tamam sız yorulmayın ben surdan agar agar gıderım dıyo.ee bende dedım eskı toprak nede olsa  . . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #13 : Haziran 08, 2007, 01:29:00 »
ufff ne geceydi be neyse üstümü başımı silkeledim kravatımı düzelterek yola yine devam

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #14 : Haziran 08, 2007, 01:36:18 »
ya ben kravat takmısmıydım hatırlamıyom nese olay anında olur bole seyler.bındık gidiyoz bı aksılık cıkmazssa evımıze varcaz.. . . . . .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #15 : Haziran 08, 2007, 01:40:53 »
Derkene köşeyi döndüm dönecem toyotamı karlı çamurun içine sokmuşum. Tüü hay nasıl olduğunu anlayamadım kiii    

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #16 : Haziran 08, 2007, 01:42:09 »
yav ben daha yenı ıc dıs yıkattım kısın ortasında bı daha nası yıkatacam ya uff ya bu ıst. un yolları yokmu.nese eve az kaldı sag saglım bı gıdeydık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2007, 01:45:35 »
Gecenin ayazı çıkmış karlar pırıl pırıl gristal kimin parlıyor sokak lambasının ışığında ay var mı ki bir bakım şöyle diye gafamı bir camdan uzattım dedim

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2007, 01:47:58 »
baktım ay var var olmasına ama benımde cok uykum var sabahta ıs var guc var dedım gazın pedalına asıldım.Zır zır oten otto racıng egzozumala karı dumana kattım eve vardım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #19 : Haziran 08, 2007, 01:51:27 »
Rahat bir uyku beni bekliyor dedim! Buzdolabından bir bardak süt içsem mi içmesem mi!
devam