Gönderen Konu: Bİr Hİkaye  (Okunma sayısı 6479 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #40 : Haziran 08, 2007, 17:57:36 »
Koyu parlak gri takımımı giyeyim. İçine de açık fıstık yeşili gömleğimi ve üstüne koyu fıstık yeşili ve mavi çizgili kıravatımı takıp yakamada kravatımın mendilini yerleştirdimmi tamamdır. Kemer ve ayakkıbı olarakta koyu camel rengi ayakkabılarımı ve kemerimi tercih edebilirim. Harikayım. Saçları tarayıp deodorantımıda sıktımmı tamamdır. Hadi buluşmaya.

Aman tanrım şuna bi bakın. Vişne çürüğü kadife dizüstü ve kolları sıfıra yakın elbise için de benden önce lokantaya gelen bu kız yoksa  o m? Gözlerimi ovuşturup bir daha bakıyorum. Evet Evet o. Allah'ım  yardım et. Bu ne güzellik. Saçlarını da toplamış. O küpeler ve kolyeler ne hoş görünüyor. Kalbim yerinden çıkacak.
Ben şimdi nasıl bu güzellik karşısında konuşabileceğim.

Siz devam edinde arkadaşlar o kadar alışveriş yapıp işe niye gittiniz onu anlamadım. Aldıklarınız arasında süt ürünleri varsa bozulabilir. Helede bu havalarda.  

Toyota Club Türkiye

Bİr Hİkaye
« Yanıtla #40 : Haziran 08, 2007, 17:57:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #41 : Haziran 08, 2007, 20:15:43 »
tek taş yüzük cebimde. eğer, yüzüğü göstererek teklifimi yenilesem. çok mu amerikanvari olur ya da niyetimin ne kadar ciddi olduğunu mu anlar. ellerim titremeye başladı. onun karşısında kekelemekten korkuyorum.

( süt ürünleri yok İsmail bey. ama tavuk butları eve varana kadar kokar mı bilemiyorum  )
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #42 : Haziran 09, 2007, 10:16:15 »
beni görünce gülümsedi. yaşasın!! geliyor.. geliyor... gelii yooor (eyvah) geeelllldiiii.... (tir tir titttrrr)
99 / T22 / 2.0 / SOL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #43 : Haziran 09, 2007, 16:48:32 »
Oğlum sıkı dur yerinde desemde nem küm istemeden oluyor tabii! Elimi biraz zamansız uzattım galiba havada kalıyor gibi. ama hemen gördü merhaba hoş geldin diyorum, çok güzelsiniz! kız her zamanki güzel gülüşüyle merhaba diyor.Hemen cam önü biraz sote bir yere sandalyesini çekerek ona güya jets yaparken oturduğu sandalyenin tek ayağını benim ayağımın üzerine koymuşum. Bozuntuya vermemek istiyorum biraz kalkarmısınız falan. Hıh şimdi tamam! diyerek ayağı zor kurtarıyorum. İnşallah anlamamıştır. Hava nasıl güzel değilmi diyorum kız hıhı diyor. biraz konuşsada havaya girsek! göz göze bakışıyoruz. Gözlerinden kalbinin derinliğine iniyorum sanki. Hafiften utanıyor yanakları pembeleşiyor. derken garson dalkavuğu geliyor birşeyler diyor ama kulaklarım duymuyor sanki bir uğulduyor bir uğulduyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #44 : Haziran 09, 2007, 18:36:03 »
garsonun Gnoçki, rizotto milanez, pollo alla milanez gibi birşeyler söylediğini duyar gibi oluyorum. çok şey bildiğimi sansın diye pelin'e '' buranın Rizotto Milanez'i çok lezzetlidir'' diyerek, ikimize de sırf adını beğendiğim ve ne olduğunu bilmediğim yemeği ısmarlıyorum.
hala onbaşıyım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #45 : Haziran 10, 2007, 02:41:41 »
Yanında şarap iyi gider ne dersin diyorum illa kız vişne suyu diye tutturuyor. Beyaz şarap kadehine
yüzüğü koymayı planlıyordum tuuu neyse vişne suyu geliyor ikimizde mecburen vişne içiyoruz.
Ben gene olsun vişnenin bardağına duvardaki tabloya dikkatini çekmeyi sağlayarak yüzüğü bırakıyorum.
sohbet ediyoruz. En çokta ben konuşuyorum, kalbim yerinden fırlayacak gibi oluyor. Bu arada vişne suyunu içse de yüzük görünse ama nedense kız içmiyor. Terlemeye başlıyorum, kravat boynumu boğarcasına sıkıyor.
Ama kız vişneden bir yudum bile almıyor. Beğenmedin mi? diyorum Neyi? diyor vişneyi yok beğendim diyor. Neden içmiyorsun diyorum. Kız şüphe duymaya mı başladı benden nedir içmiyor? Yüzük bardağın dibinde hafiften bana göz kırpıyor? Kız gülüyor. Vakit dolmaya başlıyor. Abuk subuk bir yemek miş zaten bu ne ya demek geliyor ? sinirlenmeye başlıyorum. Biliyormusun vişne kansızlığa iyi geliyormuş diyorum. Rengim soluk mu diyor. Yok ben onun için söylemedim falan derken

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #46 : Haziran 10, 2007, 05:19:27 »
Bir dikiyor bardağı ve yüzük boğazında kalıyor Pelin'in, ölüyor...
şaka şaka  burada bitirmem bu güzel konuyu...

Bir narin yudum alıyor bardaktan.Dibinde yüzüğü görüyor.O koce masmavi gözleri açılıyor, okyanus gibi okyanuslarda boğulurcasına, bana bakıyor...
Benimle evlenir misin diyorum. Yüzü utangaç sağ aşağı çapraza kaçıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #47 : Haziran 10, 2007, 12:12:00 »
Nasıl dediğimi bende anlamıyorum kız teklifimi kabul ediyor. Evet diyor. dünyalar tabiki benim. El ele tutuşuyoruz. Garson yine geliyor başka birşey istermisiniz? o an garsona hiç iyi şeyler düşünemiyorum ellerimiz ayrılıyor birbirinden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #48 : Haziran 11, 2007, 09:19:56 »
münasebetsiz diyesim geliyor garsonun yüzüne ama, gidiş saatimiz de yaklaşıyor artık. öğlen paydosu bitmek üzere. asmalı işi aslında. sanki çok hakim olacağım ya işe güce gidince... patrona ben havalarda uçuyorum bırak beni gideyim desem ne anlar sanki. bu kadar beyin fırtınnasından sonra tabiki ben de sormalıyım. bir şey alırmısın?? garsondan benim kadar rahatsız olmuş olmalı ki "hayır teşekkür ederim" diyerek başımızdan savuşturmaya çalışıyor ya da ben tavırlarından öyle anlıyorum. bak şimdi yine düğümlendi her şey. tamam evet dedi de şimdi ne olacak? ne demeli? ne konu açmalı? bari o bi şey söylese... ya da en güzeli bu mükemmel durumu sindirmek için işimize geri dönüp akşam üzeri çay içmeye mi çıkmalıyız. ee şimdi napıcam? teşekkür mü etsem. saçma olur ama ya.. İMDAT diye bağırsam mı
99 / T22 / 2.0 / SOL

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #49 : Haziran 11, 2007, 09:40:51 »
Ne edeceğimi bilmiyorum. İlk defa bir kıza evlenme teklif ediyorum ve oda kabul ediyor. AMANIIIIN. Ne edeceğim ben. Neyse oğlum sakin ol. Lafa giriyorum. "Garson, garson da tam zamanında geldi" deyip sol elini avuçlarımın içine alıyorum. "Beni çok mutlu ettin, seni çok seviyorum" diyorum. Yine utangaç tavırlarla başını sağ çapraza doğru eyiyor. Ve o da cesaretini toplayıp tekrar başını kaldırarak bana "sen de beni çok şaşırttın ve çok mutlu ettin bu teklifinle. Bunu bekliyordum ama, ne biliyim, çok şaşırdım."  Artık heyecen ve utangaçlıklar yerini hoş bir sohbete bıraktı. Elleri kenetlenmiş aşıklar sohbetine. Vakit nasıl geçmiş anlamadık. Bir saate gözümüz ilişti. "Allaaaaah geç kaldık."

Garsona işmar edip hesabı istedim. Garson gelene kadar ona "akşam müsaitmisin? Bi yemek yer, bir yerlere gider, eğlenir bunu kutlarız dedim.

"Tamam, olur" dedi.

Yuppiiii...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #50 : Haziran 11, 2007, 09:43:42 »
sanki hala rüyaymış gibi geliyor Pelin'in evet demesi. bütün öğleden sonram onun evet dediği anı kadanı kafamda canlandırmakla geçti. yüzümde sürekli bir tebessüm hakim tabiki. gelen geçen takıldı akşama kadar sende bişeyler var ama nedir diye. akşam yapmak istediğim tek bir şey var sevdiğim insan güzel insan Pelin'i alıp sabaha kadar bütün şehri alt üst etmek. ve bütün şehre haykırmak işte dünyadaki herşeyden çok sevdiğim insan ve kalan bütün ömrümü paylaşacağım tek insan....
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #51 : Haziran 11, 2007, 11:41:21 »
Arabanın arkasındakiler geldi bir an aklıma! aman boşver kalan sağlar bizimdir dedim yine başımda esen kavak yellerinin hoş tebessümüne verdim dudaklarımı, içim kıpır kıpır, akşamın olmasını iple çekiyorum.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #52 : Haziran 11, 2007, 15:43:45 »
Akşam oldu işten çıktık. Kalan sağları eve atam dedim. Eve geçtim. Malzemeleri boşaltıp yerleştirdim. Sonra güzel bi duş aldım. Traş oldum. Pelin'i aradım. Saat 8 uygunmu senin için dedim. Bekliyorum canım dedi. Allah be bana canım dedi. Eridim bittim. Elim ayağıma dolaştı. E şey e ben ne yapıyodum? ee ne yapacaktım? ha tamam. sakin ol. Eveeeet. Gardolabı açıp elbiselere baktım.  Bu gece çok özel bi geceydi. İyi bir restoranı arayıp rezerve yaptım. Şöyle boğaz manzaralı ve cam kenarı. Siyah takım elbisemi beyaz gömleğimi giydim. Gömleğin mendilinide yakama yerleştirdim. En güzel deodorantımı da sıktım. Eveeet ben hazırım. çıkabiliriz. Amanıın cüzdan! Cüzdanı unuttuk. O da tamam. Hadi bismillah. atabama atladım ve aşkıma doğru yola çıktım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #53 : Haziran 12, 2007, 12:18:53 »
Üzülecek kadar bir şey bozulmamış! aldığım çikolatalar hafiften erimiş o kadar! yanlız bir şey kafamı kurcalıyor. Bu kızın hiç ailesi yok mu??? Kendi başına hemen karar veriyor??? Saat sekiz de bekliyorum diyor??? Anası babası yok mu bu ne kadar sosyallik??? yoksa benden önce birileri daha mı vardı???
oofff oofff çıldıracak gibiyim bu şüphelerden??? Kafam allak bullak oldu! Bir taraftan kıza aşığım, onu deliler gibi seviyorum ama geçmişini de merak ediyorum. ailesi nasıl benim aileme benziyor mu? Zengin mi fakir mi? Çullu mu, çuvalsız mı? Kafa dengi bir şey değillerse ya, acaba gitmesem mi? Olur mu ya ayıp olur kıza, neyse anlayalım bakalım işin aslını bu kavak yelli kafam anlayabilirse!!! Sinirliyim gerginim içimde tuhaf bir his var. Radyodaki müziğin temposu kalp atışlarımı daha bir çarptırıyor sanki. En iyisi kapatmak! Daat daaat!
Dikkat etsene be kardeşim! Heyyy! Ne oluyor len! Az daha Toyotama çarpacaklardı? Adama kafa tuttuk ama, Bacaklarımda titremedi değil hani! Goril gibiydi valla bir vursa, eşşekten düşmüş patates çuvalına dönerdik heaaa!!!    

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #54 : Haziran 12, 2007, 16:07:51 »
ama altımda toyotam varya adam arabadan inip üstüme gelecek olsa bile iki dk da olay yerini terk ederdim. arabama bu konuda sonuna kadar güveniyorum. gelecek olsa bile yolun tozunu yutar gelir başka bişey yapamaz... bu akşam farkına vardım ki trafikte çok sinirli araba kullanmaya başlamışım....
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #55 : Haziran 14, 2007, 02:58:40 »
Sağ, bir daha sağ, ve bir sol yaptık. evleri şu apartman olmalı! Şu aradaki yerede park ettik mi tamamdır!
Yalı Apartmanı Kat iki, daire beş. Yukarıya çıkmak lazım tabii. Asansör de çok ilginç ve korkunç. Demir parmaklıklar sanki dolmabahçenin demir kapısı...Düşmezsek iyidir??? Evet şu kapı olmalı.. Ding dong... ding dong.
Kapı yavaşça açılır. hoşgeldin aşkım! Hoşbulduk Pelin! Gelmez miydin? Gelmeyeyim çıksak fena olmaz yol biraz tıkalı. Hazır değilmisin? Hazırım çantamı alayım tamam! Tekrar asansöre yönelip aşağı indik. Bir heyecanlıyım ki kalbim duracak! sanırım Pelin de öyle! Aynı zamanda gerginliğimde üstümde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #56 : Haziran 15, 2007, 00:22:50 »
Tuba Hanıııımmmm nerdesiniiiiz?????

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #57 : Haziran 15, 2007, 00:44:38 »
Tam pelinle çıkıyoruz Pelin'in dairesinin posta kutusunda bir mektup gördük pelin mektubu açtı ve ayaküstü okumaya başladı yüzündeki ifade birden bire değişiyordu bende o sırada pelinin elinde tuttuğu zarfın üzerine baktım çok enteresan kimden geldiği yazmıyor birde bu yetmezmiş gibi pelinin yüz ifadesi enteresan bir hal almaya başladı.. Neler oluyordu.. Sonra birden gülümsemeye başladı aman allahım dedim içimden birden aklıma kötü düşünceler geldi pelinin gülümsemesiyle bana hadi gidelim demesinin arasındaki 10 saniye belki yüzlerce komplo teorisi ürettim aklımdan ben pelini kaybetmekten bukadarmı korkuyordum. Pelin'e mektubun içeriğini tüm cesaretimi toplayıp sordum bu arada arabaya binmiş gidiyorduk. Hafiften bir yağmur çiseliyordu yollara çok dikkat etmek gerekirdi pelin mektubun ilkokul arkadaşından geldiğini ve kendisi için çok sürpriz olduğunu söyledi bu sözleri duyduğumda okadar rahatlamıştımki sonra kendi kendime şunu düşündüm ben nekadar çok bağlanmışım peline onu kaybetmek çok acı olurdu....
Always TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #58 : Haziran 15, 2007, 00:59:57 »
Şüphelerim benim kadar çabuk pes etmiyordu. Zaten aklım karmakarışıktı. Tam da gününü bulmuş ilkokul arkadaşın. Adı ne dedim?. Uzun saçlı mı? Kısa saçlı mı? Efendim dedi Pelin? Yani kadın mı erkek mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Bİr Hİkaye
« Yanıtla #59 : Haziran 15, 2007, 01:07:32 »
Pelin gülümsedi benim kıskandığımı anladı ve bundan galiba hoşlandı yoksa bunu bir oyun gibi görüp hoşunamı gitti Aman allahıım ben nekadar şüpheci bir insan oldum ama yok yok pelinin beni sevdiğine eminim kendime gelmem lazım aşırı kıskançlık hiç iyi değil..  Acaba erkekmi? kadın mı ? off offf bunu mutlaka öğrenmeliyim. aaa bu arada baya yol katetmişiz farkında olmadan... en çok da bu özelliğimi seviyorum aklımda bintane olay dönerken trafikte akmışım gelmişim.. neyseki Hasan(arabam) beni hiç üzmez o gideceği yeride bilir. Erkek mi Kadın mı ?
Always TOYOTA