http://www.otocity.com/G12664-Meguiar-s-NXT-Cilali-Sampuan-1-89-Lt-_UD4654
Ben linkteki ürünü almıştım birkaç ay önce...
Ilk defa bu pazar kullanmak kısmet oldu, gerçekten de araba bir güzel oldu, bir başla parladı resmen ...

ben set kullanıyorum bunu nxt şampuan nxt wax ve quick detayler

begendinmi.diger şampuanlara göre nasıl buldun ben ürün uyumundan dolayı kullanıyorum bunu 2senedir falan
tabi bi de bu ürün ücretsiz kargoyla geliyor fiyatıda uygun diger sitelere göre
ben set kullanıyorum bunu nxt şampuan nxt wax ve quick detayler
begendinmi.diger şampuanlara göre nasıl buldun ben ürün uyumundan dolayı kullanıyorum bunu 2senedir falan
tabi bi de bu ürün ücretsiz kargoyla geliyor fiyatıda uygun diger sitelere göre
Ben Otogold'dan almıştım, daha pahalıya gelmişti, serinin devamını buradan alırım artık...
Ogün diğer şampiyonlar olarak da, daha önce megane'ı Arap sabunuyla yıkardım, bir de şu bir tl'lik köpükleri kullandım, onlarla kıyaslayınca tabi ki daha güzel oldu

Ya cilasıydı quick detailer'ıydı tamam da, yıkama eldiveni vs gereksiz pahalı geliyor bana ...
Sen napıyorsun o kısmı..?
Ben bunun cilasiz oldugunu bilmiyordum
yukarda bir site attim orda 18tl mi ne sanirsam bakabilirsiniz fazlasiyla hemde iş gorur yani aradiginiz ozellikte ise
Mesaj Birleştirildi: 29 May, 2014 11:19
http://www.otocity.com/A2516-Meguiar-s-Soft-Wash-Gel-Yikama-Jeli-473-Ml-_UD4656
ben genelde bu siteyi kullaniyorum ucretsiz kargosu fiyati falan uygun oluyor
Otocity'de kredi kartım geçmediği için Boyassi'den aldım... Hafta sonunda bir deneyelim bakalım...
Olaya Fransız kaldım şimdi cilalı şampuanın ne gibi eksisi varda cilasız şampuan tercih ediliyor bende aracı yıkayınca göstersin diye cilalı şampuan tercih ettim
Ben Otogold'dan almıştım, daha pahalıya gelmişti, serinin devamını buradan alırım artık...
Ogün diğer şampiyonlar olarak da, daha önce megane'ı Arap sabunuyla yıkardım, bir de şu bir tl'lik köpükleri kullandım, onlarla kıyaslayınca tabi ki daha güzel oldu 
Ya cilasıydı detailer'ıydı tamam da, yıkama eldiveni vs gereksiz pahalı geliyor bana ...
ben bunlari kullanmadan önce dedigin gibi yapıyordum yada normal şampuan babam birsekilde teminediyordu onu kullaniyorduk.sonra direk buna döndüm oyuzden sordum baska urun kullandinsa karşılaştır die.o eldivene falan gelince icin rahat olsun fazla gereksiz bencede yani.piyasada daha ucuza ayni kaliteye yakin sungerler var.kopuklu makinayla yikayinca normal sünger bu sampuanla yikarken birazdaha kaliteli bir sunger kullaniyorum.silerkende daha kaliteli bir fiber bez kullaniyorum.gereksiz pahali gerçekten.yani acikcadi orta duzey kalitede bir sünger yada yikama eldiveni ile iyi bir mikrofiber bez isini görür
Mesaj Birleştirildi: 29 May, 2014 12:55
Olaya Fransız kaldım cilalı şampuanın ne gibi eksisi varda cilasız şampuan tercih ediliyor bende aracı yıkayınca göstersin diye cilalı şampuan tercih ettim
o arabada nano boya korumami ne var sanirim ve cilasiz kullanin demisler oyuzden.yoksa bir etkisi yok yani yucel abi
Mesaj Birleştirildi: 29 May, 2014 12:55
Ya cilasıydı detailer'ıydı tamam da, yıkama eldiveni vs gereksiz pahalı geliyor bana ...
ben bunlari kullanmadan önce dedigin gibi yapıyordum yada normal şampuan babam birsekilde teminediyordu onu kullaniyorduk.sonra direk buna döndüm oyuzden sordum baska urun kullandinsa karşılaştır die.o eldivene falan gelince icin rahat olsun fazla gereksiz bencede yani.piyasada daha ucuza ayni kaliteye yakin sungerler var.kopuklu makinayla yikayinca normal sünger bu sampuanla yikarken birazdaha kaliteli bir sunger kullaniyorum.silerkende daha kaliteli bir fiber bez kullaniyorum.gereksiz pahali gerçekten.yani acikcadi orta duzey kalitede bir sünger yada yikama eldiveni ile iyi bir mikrofiber bez isini görür
Olaya Fransız kaldım şimdi cilalı şampuanın ne gibi eksisi varda cilasız şampuan tercih ediliyor bende aracı yıkayınca göstersin diye cilalı şampuan tercih ettim
Aslında cilasız şampuanı arayan benim. Araba Toyota ProTect yaptırdım ve bu işlemden sonra cilasız şampuan kullanmak gerekiyor. Ama bu uygulamayı yaptırmayanlar için cilalı şampuan elbette en güzeli...
Murat bey iyi günlerde kullanın... Ama ben yine de ProTect'i öneririm... Araba tozluydu, az önce yoldayken yağmura yakalandım ve şimdi pırıl pırıl (ancak, tamamen kuruduğu zaman yağmur suyu leke yapacak mı merak ediyorum)... Pazar günü yıkamayı plânlıyordum ama gerek kalmadı...
Bugün Denizlideki yetkili satıcıya gittim bu ürünlere 200 TL 4 taksit yapabileceklerini söylediler. Ellerinde bazı ürünler yoktu tamamlanınca nasipse alacağım 
abi fiyat olarak açıkcası bence karşılıgını alacaksın ürünlerin eline gelsin uygulamayı burdan konuşalım gene.bende kendime basınçlı pompa aldım ve köpüğü ondan elde etmeye çalışacam artık.
Murat bey iyi günlerde kullanın... Ama ben yine de ProTect'i öneririm... Araba tozluydu, az önce yoldayken yağmura yakalandım ve şimdi pırıl pırıl (ancak, tamamen kuruduğu zaman yağmur suyu leke yapacak mı merak ediyorum)... Pazar günü yıkamayı plânlıyordum ama gerek kalmadı... 
Allah razı olsun hocam, sizinkisi gibi SIFIR değil ki arabamız

Kazasız belasız kullanın hocam. Bildiğim kadarı ile bu Toyota Protecti sıfır arabalara yapıyorlar

abi fiyat olarak açıkcası bence karşılıgını alacaksın ürünlerin eline gelsin uygulamayı burdan konuşalım gene.bende kendime basınçlı pompa aldım ve köpüğü ondan elde etmeye çalışacam artık.
Hayırlı olsun Ogün , güle güle kullan inşallah. Bu arada buluşmaları sadece çay kahve olarak yapmayın artık, herkes elinde ne varsa toplansın birlikten kuvvet doğar temizlik günleri yapın artık Ankaralılar olarak

Mesaj Birleştirildi: 30 May, 2014 19:52
HDwax için o kadar para bayılmaya çok gerek yok ya,
muadil ürünler önerebilirim yarı fiyatına 
açık renkler:
http://www.sanalpazar.com/Soft99-Fusso-Coat-12-Wax-Light-Colour__isp22724882
koyu renkler:
http://www.sanalpazar.com/Soft99-Fusso-Coat-12-Darkcolour__isp22790702
Japonların bir numara ürünüymüş bunlar 
Alper hocam bu geçen ki 110 derecelik açı yapan ürün mü?
Allah razı olsun hocam, sizinkisi gibi SIFIR değil ki arabamız
Kazasız belasız kullanın hocam. Bildiğim kadarı ile bu Toyota Protecti sıfır arabalara yapıyorlar.
Sıfır olup olmamasına bakmadan ve marka gözetmeden yapıyorlar...
Aynı elemanların başka bir ürünü, yine benzer sonuç veriyor.
Geçenki sayfasına link verdiğim ürünün fiyatı bir şişe 2500 ingiliz poundu
Hayırlı olsun Ogün , güle güle kullan inşallah. Bu arada buluşmaları sadece çay kahve olarak yapmayın artık, herkes elinde ne varsa toplansın birlikten kuvvet doğar temizlik günleri yapın artık Ankaralılar olarak

Mesaj Birleştirildi: 30 May, 2014 19:52
[/quote]
teşekkürler abi sağol.işte biraz küçük bir modifiye yapıcam alette iyi bir köpük püskürtme eldeedecez inşallah.abi o işede girecez inşallah yani öle bir buluşma aklımda büyük ihtimalle kış öncesi bakım buluşması yapılabilir.ama pasta cilaya sıcak bakmak önemli kimisi elim yatkın degil diyebilir vsvs.bir ayar verecez onada inşallah güzel bir buluşma yapacaz o konudada

Mesaj Birleştirildi: 30 May, 2014 20:37
o kadar çokürün varki piyasada.şu kullandıgımız ürünlerden de ötesivar.bu işin sonu hiç yok murat abi.zaman geçtikçe keyif aldıkça bu işte ilerledikçe kullandıgın ürünleri degiştiriyorsun işte.benim autoglym önermemin sebebi elde edilen sonuç için degil.bu ürünler içerisinde en az zararsız olanfirmaların başında gelmesi.alper abinin dedigi ürünleri bende bilmiyorum mesala
Yahu pasta da yaparız , araba da yıkarız da, önce biz bi mangal yakalım 
bu ay mangalll ayı kaçış yokkk
etleride yemezmiş bence alın
et kalıcakmı zaten onu düşünmek lazım ankarada aylardır mangal buluşma istegi var

Mesaj Birleştirildi: 31 May, 2014 23:35
kendime bimden basınçlı pompa aldım forumdan bir arkadaşla birlikte ve ufak birkaç modifiye ile gayet yeterli bir köpük püsürtme aracı elde ettik.