Arkadaşlar öyle merak ettim acaba benim gibi devamlı kendisi çizilmesin diye özenerek süngerle yıkayıp microfiber bezle kapı fitillerine kadar silen var mı
Burada nasıl bir sonuç çıkmasını bekliyorsun Ercan?

Bence ankete tek şık yeterli olurmuş.
İtiraf ediyorum, hiç yıkamadım
araba yıkamak sanattır.tabi zevkide ayrı
Fırsat buldukça kendim yıkamaya çalışıyorum.
evde yıkamak kadar ğüzeli yok teyip dede güzel oynak bir sarkı calıyorsa vay keyfim vay
Kendim yıkarım

Zaten Yanımızda petrol var yıkama makinası koymus gidip orada yıkıyorum

hafta sonu sünger bulamadım bez ile köpükleyip yıkadım

güzel oldu
Ercan, Praktiker'de çok güzel bezler var. 1.99TL ye 2 tane mikrofiber, kasaların yanında yığılı. Tavsiye ederim, ben şimdiye kadar 10 çift aldım, her gittiğimde 2-3 tane alıyorum
basınçlı su püskürtücü aldık bi hevesle ama daha iki kez kullanıldı

arada bi şevk gelince yıkanıyo da yoksa kuaföre gidiliyo genelde
Yıkayamıyorum.Yıkayacak yer yok.Apartman hayatı.
Valla ben yokuşa cekiyom arabayı. Yokusta biraz zor yıkanıyo ama zevk meselesi. Burdaki komşular yıkayaya çürütcen diyolar arabayı..
Ercan, Praktiker'de çok güzel bezler var. 1.99TL ye 2 tane mikrofiber, kasaların yanında yığılı. Tavsiye ederim, ben şimdiye kadar 10 çift aldım, her gittiğimde 2-3 tane alıyorum 
çok iyimiş fiyatı ben o bezlere 5tl 7tl paralar verdim hep gittiğimde alıyım pari her bölüm için ayrı

bagaj kaput kapılar cam vs vs
Hakan abi bende apt. oturuyorum ama napıyım kova kova suyla gidiyoz bu sıcakta halimi düşün

Helede bu aralar tam aracı akşam üstü serinlikte yıkıyom güzelce uğraşıyom saatlerdir eve giriyorum elimi yüzümü yıkıyorum buuuuuummmmmmm bir şimşek bir yağmur

bari 1 gün temiz kullanabilseydim diyorum ama nafile bu hafta ankarada her gece yağmur yağdı havayla inatlaşıyorum bakalım hangimiz erken bıkacaz

Enes ben daha neler duyyom görsem

ailem alıştı evlendi artık arabayla diyorda daha dışardakiler alışamadı

Ercan, araç yıkamak insanı rahatlatıyorda bence.
Enes'in dediği gibi takma kimseyi ama nazarlıkta yap.
Bu havada, suyu bir arabaya, bir kendine

. Hem değişik ib ratraksiyon olur. Çok dikkat çekici olur

.
bi kaç çift alıp bana yollasana alper, praktiker bana çok uzak; ne tuttuysa öderim parasını
Aslında yağmur suyu ile araç daha güzel yıkanıyor, kireçsiz su. Tabi asit yağmuru ya da çöl kumu olmayacak (ilk yağmur).