0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eski foça Tunç. Bu arada 8inden sonra net yalan bana. Telefonla falan irtibata geçeceğim.
Çağatay'da orada mı olucak başka yerden mı alıcaz ?iyi güzel eski foça'dan girer bi sahil turu yapar yeni foça'dan devam ederiz telefon işi mühim özelden melek'e bırak.
son 3 gün nagihan ondan yani
Alemsin yaa Sakin yahu, daha bunun düğünü var
son olarak neye karar verildi ?
Alooo burada ne oluyor hiç davet eden de yok ayıp-ayıp hangi gün nerede kaçta buluşuyor?
düğüne en azından iki sene var ya o yüzden şimdilik rahat
Hakan abinin mesajıdır Buluşmanın detayları yavaş yavaş belli oluyor. Biz Taylan ile yolda buluşup Sarımsaklı'ya doğru devam edeceğiz. Türkay ve Tunç'da yolda Nagihan'ı alacak. Fakat ayrıyaten aramızda buluşma yer ve saatlerini (saatler mümkün olduğunca erken olursa iyi olur) netleştirmemiz lazım. Buluşmaya evden birşeyler getirmek çok daha zevkli ve eğlenceli olacaktır. Kekdir, börekdir, poğaçadır birşeyler getirilirse çok iyi olur. Orada da topluca alışveriş (domates, peynir, ekmek vs.) yapılır zaten. Tekne turu çok mantıklı görünmüyor, çünkü bu durumda teknenin açılma ve yanaşma saatlerine bağlı kalacağız ve günümüz tek birşey ile geçmiş olacak. Bunun yerine sabah sahilde hep beraber ve eğlenerek kahvaltımızı yaparız, denize girer, güneşleniriz ve sonra da etrafda keşfedilecek yerleri rahat rahat keşfederiz. Kek ve börek gibi şeyler (Kek'i ayarladım, GK yapıyor ), o zaman börek, pogaça gibi şeyler yapıp getirilirse çok iyi olur.1-Tunc SANCAK ve eşi {Zeytinyağlı sarma}2-Türkay SARIKAYA ve eşi3-Hakan ÖZTÜRK ve eşi ve eşinin 2 kuzeni (büyük ihtimalle), 4 kuzen de olabilir. {Arpa suyu, Kek}4-Taylan Ercan BİNTEPE (asla yalnız değilsin Gülümse ) {Şeftali}5-Çağatay Köse ve eşi6-
Taylan Ercan Bintepe ve 2 kız arakadası
Arkadaşlar bakım istanbula buluşmasın da da son dakka haberim oldu erken haber verin yau,uçaklara baktım şimdi pazardan gelmem gerekecek sanırım neyse hanımı kandırabilirsem araç ile gelmek daha mantıklı benim telim herkezde vardır zaten başta türkayım olmak üzere
Sanane len sölerim ba yengenme