0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaaaa uuff yaaaaa...... haftasonu izmire gelsem sonrası allah kerim desem.... uuff yok yaaa hayal kurmamalıyım....
Birkaç gün erken gel, benim misafirim olursun, havalar çok sıcak ama burada her yanımız deniz,vaktin olursa didime falan götürürüz(Eşim didimli)uçakla gelirsen , hava alanından alırım senibuluşmayada götürürüm hemde toyotaylada değil civicle daha ne olsun
Kemal abi sen gelmiyonmu ayvalığa
Ya ne zaman niyetlensem bi terslik çıkıyor; geçen buluşmada apt. garajında yangın çıkmıştı, yönetici olarak ben suçlandım
Bu sefer olmaz insallah bu arada sen niye suçlanıyorsun abi senmı yaktın adamın aracını.Satmadı diye
İnsanlarımız giderek tuhaflaşıyor arkadaşlar, metro istasyonları yapımı nedeniyle hatay caddesi trafiğe kapatıldı, şimdi araçlar bizim evin önünden geçiyor, tam kapının önünede otobüs durağı koydular, apt. sakinlerinden dangalağın birisi başımın etini yiyor "git şu gürültüyü durdur" diye
Adam ne halt ettiğini bilmiyor, gitmiş beni şikayet etmiş, ama tespit etmişler arabayı kendisi yakmış, galiba tutklayacaklar öküzü
nagihan seni burda görmüşkene sorayım bariyeni foça'damı eski foça'damı olucaksın sen ?
Ayıp ettin, maruzat demeyelim, hayırdır?