0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hiç davranma benimkidir! Ay pardon "hiç heveslenme Taylan sana Reis falan demem ben, bir tane Reis'imiz var zaten " Yine de organizasyonu yönlendirmesi gereken biri olması fikrine gönülden katılıyorum. Haydi bakalım Eyvallah genç
Türkay Tunc yanlıs anlamasın sakında sen 2009 la gelsene söyle bir karşılastırma yapalım
adam 100Tl lik benzik yakcak oraya yazık gunah bea - napcanız yürüceniz mi zaten butun gun birlikte olcas sizin o iş yaş
Araba genıste o kadar kalabalık olunca çok yakar bea benzınden pahalıya mal olur o iş size
Tunç, gerçekten bir araca 6 kişi nasıl olacak? Gerçi Foça civarından alacaksanız Foça Sarımsaklı arası nispeten yakındır. Herhalde (hiç bilmiyorum) 80-100 Km. falanmıdır? Kemal abi falan da gelirse sorun olmaz bu da herhalde. Bu arada Erkanlardan da ses yok hala. 1-Tunc SANCAK ve eşi {Zeytinyağlı sarma}2-Türkay SARIKAYA ve eşi3-Hakan ÖZTÜRK ve eşi ve eşinin 2 kuzeni (büyük ihtimalle), 4 kuzen de olabilir. {Arpa suyu}4-Taylan Ercan BİNTEPE (asla yalnız değilsin Gülümse ) {?}5-Çağatay Köse ve eşi6-
Lakerdayı yazalım bir kenera, kendin yapıyorsun değil mi Lakerdayı? Bende üzümden ev yapımı aslan sütü getiririm başka zamana.
Evet, ondan önceki kış çok iyi vardı palamut ama bu kış yoktu. Sanırım Levrek falan saldırıyor onlara. Zorla istemiş gibi olmayayım, ama herkes bilmez Lakerdayı. Şeftali içinde çok sağol, altında kalmam inşallah bunların. Ama düşünmen bile yeter, hepsinden yemiş kadar oldum şimdiden. Arpa sularınıda özel getiriyorum bir aksilik çıkmaz ise.
valide sultan a bi tencere sarma sardırtcam sabah kahvaltımız bu yada öğle yemeği sırf bu yuzden km sıfırlamama gerek kalmıcak
haftasonu izmire gelsem sonrası allah kerim desem.... uuff yok yaaa hayal kurmamalıyım....