0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Taylan'da üstüne atlar.
Aha tavşan pert
abi cumartesi ya da pazar falan gelin, bana uyar dersen çeşmeden eşyalı kiralık ev ayarlayalım (benim sevdiğim bir olay ) ya da otel bakalım, hem orda da ufaktan bir tatil yapmış olursunuz, çeşmeyi iyi bilirim, gezdiririm sizi, sonra da beraber gideriz pazartesi günü..ne dersin?
Aydın, sen daha benim sorduğum soruyu görmedin?
haklı abi utanmakta..sonuçta araba forumuyuz, hepimiz kısa boylu, şişman, gözlüklü, kel, hiç kız arkadaşı olmayan, hayatını bilgisayar karşısında geçiren asosyal tipleriz
merhaba, 15 sayfa olmuş ege buluşmanız.tam olarak okuyamadım bütün sayfaları..Egeden aşağıya inecekmisiniz peki..Akdeniz koylarına:) şöyle Kaş'a Fethiye'ye Antalya üzerinden dönüşe geçecekmisiniz:))
Erken organize olsak ayarlardım ama şu saatten sonra zor görünüyor Hanımında başka planı varmış türkayım başka sefere inşallah
Yalnız kimse hazırlıklar konusunda (top, frisby, pogaça vs.) bir şey söylemiyor.
ben duygu'ya ıspanaklı pasta yaptıratım diyorum yemeklerin üzerine tatlı ne diyorsun signor Öztürk
Kaş'da çok güzeldir gerçekten, çok değişik koyları ve sahil yolu var. Cinsiyet ayrımcılığınada girmeyelim bence. Pasta süper olur da ıspanaklı yöresel birşey mi, şaka mı? Ya da Duygu daha önce hiç pasta yaptı mı? Aynı anda pasta ve yemeği bir arada çıkarmıyor değil mi? Ama gerçekten pasta çok iyi olur ama muhafaza etmek lazım bir şekilde.
Pasta süper olur da ıspanaklı yöresel birşey mi, şaka mı? Ya da Duygu daha önce hiç pasta yaptı mı? Aynı anda pasta ve yemeği bir arada çıkarmıyor değil mi? Ama gerçekten pasta çok iyi olur ama muhafaza etmek lazım bir şekilde.
ben ön yargılı davranırım ıspanaklı pastaya ya pasta dediğin şeyde meyve bile sevmem ben (muz ve çilek hariç) çuku çerez krokan falan severim
muz oluyor zaten kardeşim duygu yanımda böyle diyor