0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oğlum dert etme boğarım seni alkışa ben zaten var ya adamın araba tüplü klimalı tam nimet
Evet. Ne kadar plan güzel gitsede burada da bir organizatör seçmemiz şart ki aksaklık olmasın. O bölgeyide en iyi bilen olarak ben Taylan'ı öneriyorum. Şaka değil, ciddiyim. Bende Km. sıfırlayayım mı? Sabah erken orada olursak yine rahat rahat tekne, plaj, kahvaltı vs. bakarız. Önemli olan bence erken orada olmak, hızlı gitmeden tabi.
Sarmami Geliyom lennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zeytinyağlı mı yoksa? Tunç, biz seninle biraz daha erken buluşabiliriz.
biz erken oluruz abi bize dert değil, sabah seriliğinde yoldayız ben de reis olarak taylanı istiyorum izindeyiz reis
Yüzerek fazla sürmez E. Foça Sarımsaklı arası. İzmir ekibi bu konuda bir çözüm getirir diye bekliyorum. Bir şekilde hallolur. Ama araç yoksa sırf zeytinyağlı yapman yetmez Nagihan.
5-Çağatay Köse ve eşi
Eyvallah koç bakın bılıyor biliyor diyerek veriyorsunuz gazı bana ne orgınazatörlüğüm kaldı ne Reisliğim valla güme gitcez diye korkuyorum sizlerden hayır yok ben bu hafta içi keşif turuna yalnız cıkayım bari
Helal sana Nagi
Tatilde bir de zeytinyağlı mı yapacağım?! Bence ben geliyorum diye sizin baklava açmanız gerekiyor
İzmir ekibi bu konuda bir çözüm getirir diye bekliyorum. Bir şekilde hallolur.
Logistik çok iyi olur Tunç'cuğum. Ama ellerinde yiyecek birşey yoksa iki defa düşün derim. Bize de GK'nin kuzenlerinin katılma ihtimali var, büyük ihtimalle yazlığa gidince belli olur son durum. Zaten oraya gidince seni ararım, muhtemelen Pazar günü.
hakan abi GKnın kuzenleri genç ve güzeldir de şimdi
İzmir'i özledim zaten. Şöyle akşam üstü Bostanlı sahili ne iyi olurdu, çekerdik araçları. Püfff. Yaparız birgün inşallah.