Gönderen Konu: Bir Geçmiş Olsun Diyelim Mi?  (Okunma sayısı 8152 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • carfreaksblog.blogspot.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bir Geçmiş Olsun Diyelim Mi?
« Yanıtla #60 : Haziran 08, 2007, 16:21:16 »
çok geçmiş olsun...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 08, 2007, 16:21:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #61 : Haziran 08, 2007, 16:53:32 »
Alıntı yapılan: mustafa ak
şu an uyuyor ama sanırım  biraz üşüttük soğuk su ile bir kutu diazem aldık fitil ne olur ne olmaz diye şu an iyi ama çok yorgun yakında düzelir bu gece iyi bir uyku attı ilaçların etkisi ile inşallah bir daha olmaz
[/quote]

Diazem neden aldınız? Tomografi çekildimi? Uyku uyuması güzel, Zaten gece yatarken uykumu ona göndermiştim   bütün çocuklarla beraber Akifimize de dua etmiştim. uyumasa bu hem sizi, hem kendini yorar! Uyuduğu iyi ama diazemi neden öngördüler onu anlamadım. Birde ateş geçtiği yani vucut sıcaklığı 36.5 37.5 arasına indiğinde hafif bir pikeyi üzerine örtün. Ateş yükselmeye başladığında titremeyle, üşüyorum demeye başlar o zaman yavaş yavaş açarsınız. alnına, koltuk altlarına, boynuna, kasıklarına temiz yumuşak bir bezi musluk suyunda iyice ıslatıp sıkıp koyun bunu zaten annesi yapıyordur.  Bez ısınınca tekrar ıslatıp sıkıp tekrar ateşi bu şekilde indirin, İnmiyorsa o zaman duşa götürürsünüz ama asla buz gibi bir su değil. oda sıcaklığı gibi olsun bunları zaten biliyorsunuzdur. Ama üzerini ateş düşünce çok kalın olmamak şartı ile örtün.
Bu arada onu çok sevdiğinizi herkezin bile onu çok sevdiğini kulağına fısıldayın, öpün bu onun rahatlamasını sağlayacaktır. Sinirli, gergin bir vucut onun daha kolay ateşlenmesini sağlar!  Onu sinirlendirici şeylerden uzak durun biraz nazına oynayın zaten oynuyorsunuzdur orası kesinde hatırlatim dedim.  
Ben ve kızım bile Akif'i çok sevdik acil şifalar diliyoruz ve onu çok çok  öpüyoruz

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Haziran 08, 2007, 18:05:33 »
Ateşlendiğinde ek olarak ayaklarına çorap giydirin. Ataşliyken bi tutun bakın ayakları buzz gibidir. Ayaklarına çorap giydirin ateşin düşmesine yardımcı olur.  
Bu arada dedikodumun cevabınıda alamadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #63 : Haziran 08, 2007, 21:56:57 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Birileri burda benim dedikodumu yapıyor. Hayrola ne oluyor Mustafa bey, Yasemin hanım.????

Anlaşılan içini bize döken Yasemin hanımı fazla incittim ben. Ama üzüldüm şimdi. Çok hemde. Yanlış anlaşılmışım. Hangi ismede nasiplenmişim anlamadı ben. Neyse canınız saolsun. Çocuklarınız saolsun. Allah şifalar versin.
[/quote]
ismail abi benim hiçbir suçum yok   çünkü aslında dedikoduyu sevmem yasemin hanımın dediği ismail bey sizmisiniz bilmiyorum işin aslını bilmiyorum o yüzden dedikodu yapmam isim sahiplenmsine gelince yasemin hanım ismail bey ile kızının aynı paragrafta geçmesi üzerine ismail beyde mi benden önce yasemin hanımın kızının ismini bir kenara not etti diye yazdım kusura bakmayın gerçi olayı bilmiyorum o yüzden yorumda yapamıyorum
[quote=Yasemin Güven]
Diazem neden aldınız? Tomografi çekildimi? Uyku uyuması güzel, Zaten gece yatarken uykumu ona göndermiştim   bütün çocuklarla beraber Akifimize de dua etmiştim. uyumasa bu hem sizi, hem kendini yorar! Uyuduğu iyi ama diazemi neden öngördüler onu anlamadım. Birde ateş geçtiği yani vucut sıcaklığı 36.5 37.5 arasına indiğinde hafif bir pikeyi üzerine örtün. Ateş yükselmeye başladığında titremeyle, üşüyorum demeye başlar o zaman yavaş yavaş açarsınız. alnına, koltuk altlarına, boynuna, kasıklarına temiz yumuşak bir bezi musluk suyunda iyice ıslatıp sıkıp koyun bunu zaten annesi yapıyordur.  Bez ısınınca tekrar ıslatıp sıkıp tekrar ateşi bu şekilde indirin, İnmiyorsa o zaman duşa götürürsünüz ama asla buz gibi bir su değil. oda sıcaklığı gibi olsun bunları zaten biliyorsunuzdur. Ama üzerini ateş düşünce çok kalın olmamak şartı ile örtün.
Bu arada onu çok sevdiğinizi herkezin bile onu çok sevdiğini kulağına fısıldayın, öpün bu onun rahatlamasını sağlayacaktır. Sinirli, gergin bir vucut onun daha kolay ateşlenmesini sağlar!  Onu sinirlendirici şeylerden uzak durun biraz nazına oynayın zaten oynuyorsunuzdur orası kesinde hatırlatim dedim.  
Ben ve kızım bile Akif'i çok sevdik acil şifalar diliyoruz ve onu çok çok  öpüyoruz
[/quote]
diazem değilmiş yasemin hanım diapezem mi öyle bişi ilacın ismi ateş had safhaya çıktığında kullanılıyormuş sanırım beyni uyutuyor 2 saat boyunca beyne zarar gelmesini engellermiş doktor öyle söyledi şu an bir iğne yaptırdık antibiyotik daha iyi uyumaya gitti  yukarıda yazdığınız herşeyi denedik daha önce genelde aşı vurulunca oluyordu ama ateş yavaş yavaş yükseliyordu bu öyle olmadı 1 dakka tutmadan maksimuma geldi sanırım 40 üzerinde olsa gerek neyse allahtan şu an ateşi felan yükselmiyor zaten ateş düşürücü şurup veriyoruz ki tekrar ateşi yükselip ezilmesin diye bu arada kızınızın resmini görmek isterim akifede gösteririm bilgiler için teşekkürler kızınıza ve kendinize iyi bakın birbirinize lazımsınız kısınızı benim yerime öpün vede mıncıklayın (bebek mıncıklamak acayip hoşuma gider de   )

[quote=İsmail H. Timurcioğlu]
Ateşlendiğinde ek olarak ayaklarına çorap giydirin. Ataşliyken bi tutun bakın ayakları buzz gibidir. Ayaklarına çorap giydirin ateşin düşmesine yardımcı olur.  
[/quote]
ismail bey inan çorap giydiriyoruz ama nafile başına konan şapka gibi şeylerden vede çoraptan nefret ediyor hemen çıkariyor
dedikodu değil bu arada ama neyse

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #64 : Haziran 08, 2007, 23:04:09 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
[/quote]

İsmail Bey, Mustafa Bey'in bir suçu yok! Kızımdan dolayı allah analı babalı büyütsün diyince bende bir İsmail bey'de siz olmayın diye latife yaptım tabii Kadınları anlamak ve evlilik konusundaki diyologlarımızı sanıyorum okumadığı için  oda yanlış anladı böyle bir karmaşa oldu. Yanlış bir durum yok dedikodu falan yapmadık!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #65 : Haziran 08, 2007, 23:06:43 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
İsmail Bey, Mustafa Bey'in bir suçu yok! Kızımdan dolayı allah analı babalı büyütsün diyince bende bir İsmail bey'de siz olmayın diye latife yaptım tabii Kadınları anlamak ve evlilik konusundaki diyologlarımızı sanıyorum okumadığı için  oda yanlış anladı böyle bir karmaşa oldu. Yanlış bir durum yok dedikodu falan yapmadık!
[/quote]
aynen yasemin hanıma katılıyorum zaten başka ne yapabilirm ki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #66 : Haziran 08, 2007, 23:33:11 »
diazem değilmiş yasemin hanım diapezem mi öyle bişi ilacın ismi ateş had safhaya çıktığında kullanılıyormuş sanırım beyni uyutuyor 2 saat boyunca beyne zarar gelmesini engellermiş doktor öyle söyledi şu an bir iğne yaptırdık antibiyotik daha iyi uyumaya gitti yukarıda yazdığınız herşeyi denedik daha önce genelde aşı vurulunca oluyordu ama ateş yavaş yavaş yükseliyordu bu öyle olmadı 1 dakka tutmadan maksimuma geldi sanırım 40 üzerinde olsa gerek neyse allahtan şu an ateşi felan yükselmiyor zaten ateş düşürücü şurup veriyoruz ki tekrar ateşi yükselip ezilmesin diye bu arada kızınızın resmini görmek isterim akifede gösteririm bilgiler için teşekkürler kızınıza ve kendinize iyi bakın birbirinize lazımsınız kısınızı benim yerime öpün vede mıncıklayın (bebek mıncıklamak acayip hoşuma gider de  )

Mustafa Bey; İyi olduğuna çok sevindim. Eğer iyi olduğunu anlıyorsanız fazla tomografi çektireceğiz diye radyasyona maruz bırakmayın derim. Benim kızımada asla çorap, terlik hiç bir şey giydiremezdim. Üzerini geceleri açardı. Küçükken 3 yaşlarına kadar uyku tulumuyla kolayını bulmuştum. Şimdi 10 yaşına bastı. Bebek değil artık ama hala o benim gözümde mis gibi bebek kokulu. Şimdi onu sizin yerinize öptüm çok teşekkürler. Resmini göndermeyi isterdim ama, herşeyi bildiğimi sanan ben bunu inanın nasıl yapılıyor bilmiyorum. Kızım 8 aylıktı sanıyorum, Bir gün annem çabuk gel bunun gözleri kaşınıyor diye işimden çağırdı. Ev neresi iş neresi. Hemen apar topar geldim baktım kızarmış, oğuşturuyor gözlerini.
Aldım annemle gittik göz doktoruna giderken bir şey yok uslu uslu. doktora varıpta gözüne damla damlatılacağını anlayınca doktor, iki hemşire, benim kucağımda zaten, annem zaptedememiştik. Öyle güçlüydüki yenemedik. Güya göz dibine baktıracaktım. Ben böyle bir çocuk görmedim dedi doktor büyüyünce herhalde Zeyna olur demişti  damla falan verdi ama göz dibine baktıramadığım ve doktora verdiğim para içime oturmuştu. Tomografi'dede Akif'in durmaması çok normal!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #67 : Haziran 08, 2007, 23:38:35 »
diazem değilmiş yasemin hanım diapezem mi öyle bişi ilacın ismi ateş had safhaya çıktığında kullanılıyormuş sanırım beyni uyutuyor 2 saat boyunca beyne zarar gelmesini engellermiş doktor öyle söyledi şu an bir iğne yaptırdık antibiyotik daha iyi uyumaya gitti yukarıda yazdığınız herşeyi denedik daha önce genelde aşı vurulunca oluyordu ama ateş yavaş yavaş yükseliyordu bu öyle olmadı 1 dakka tutmadan maksimuma geldi sanırım 40 üzerinde olsa gerek neyse allahtan şu an ateşi felan yükselmiyor zaten ateş düşürücü şurup veriyoruz ki tekrar ateşi yükselip ezilmesin diye bu arada kızınızın resmini görmek isterim akifede gösteririm bilgiler için teşekkürler kızınıza ve kendinize iyi bakın birbirinize lazımsınız kısınızı benim yerime öpün vede mıncıklayın (bebek mıncıklamak acayip hoşuma gider de  )

Mustafa Bey; İyi olduğuna çok sevindim. Eğer iyi olduğunu anlıyorsanız fazla tomografi çektireceğiz diye radyasyona maruz bırakmayın derim. Benim kızımada asla çorap, terlik hiç bir şey giydiremezdim. Üzerini geceleri açardı. Küçükken 3 yaşlarına kadar uyku tulumuyla kolayını bulmuştum. Şimdi 10 yaşına bastı. Bebek değil artık ama hala o benim gözümde mis gibi bebek kokulu. Şimdi onu sizin yerinize öptüm çok teşekkürler. Resmini göndermeyi isterdim ama, herşeyi bildiğimi sanan ben bunu inanın nasıl yapılıyor bilmiyorum. Kızım 8 aylıktı sanıyorum, Bir gün annem çabuk gel bunun gözleri kaşınıyor diye işimden çağırdı. Ev neresi iş neresi. Hemen apar topar geldim baktım kızarmış, oğuşturuyor gözlerini.
Aldım annemle gittik göz doktoruna giderken bir şey yok uslu uslu. doktora varıpta gözüne damla damlatılacağını anlayınca doktor, iki hemşire, benim kucağımda zaten, annem zaptedememiştik. Öyle güçlüydüki yenemedik. Güya göz dibine baktıracaktım. Ben böyle bir çocuk görmedim dedi doktor büyüyünce herhalde Zeyna olur demişti  damla falan verdi ama göz dibine baktıramadığım ve doktora verdiğim para içime oturmuştu. Tomografi'dede Akif'in durmaması çok normal!
[/quote]
ah çocuklar ah aynen doğrudur yasemin hanım geçenlerde bir baktım ne göreyim bilirsiniz yağ bidonları vardır plastik 5 litre köye gidince içine köy suyu koyup getiri sonrada içeriz sen git ikisinide al toplamda 10 kilo demez mi baba bende bir baktım ki bizim oğlan almış eline iki bidon suyu zorla getiriyor yahu  ne güştür ne dermandır anlamadım çok güçlü daha önceki doktorum şöyle demişti 2 yaşındaki bir bebeğin devamlı 70 km kadar yürüyecek gücü vardır çok güçlü  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #68 : Haziran 09, 2007, 00:39:11 »
zaten bir çocuğun günlük sarf ettiği eforu, büyük bir insan yapsa baygınlık geçirirmiş  bir sağlık sitesinde okumuştum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #69 : Haziran 09, 2007, 00:41:33 »
doğrudur benim hanımı akşama görünce nerdeyse baygnlık geçircek düzeyde görüyorum çünkü yorgun bitkin oluyor demek oluyor ki bir bebek dikenli gül gibi çok güzel çok hoş insana başka bir güzellik veriyor ama dikenleride var olsun varsın aikifin dikeni beni mutlu ediyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #70 : Haziran 09, 2007, 01:45:58 »
doğrudur benim hanımı akşama görünce nerdeyse baygnlık geçircek düzeyde görüyorum çünkü yorgun bitkin oluyor demek oluyor ki bir bebek dikenli gül gibi çok güzel çok hoş insana başka bir güzellik veriyor ama dikenleride var olsun varsın aikifin dikeni beni mutlu ediyor
[/quote]

Valla Akif'in dikeninin batıcağını hiç sanmıyorum  Yumuk yumuk birşey! Allah nazardan, hastalıklardan, her türlü kötülüklerden onu korusun! Şimdi kimbilir nede güzel uyuyordur! Uykum senin olsun güzel bebek!  Tatlım benim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #71 : Haziran 09, 2007, 13:12:46 »
şu an bu mesajı okurken bizim ufaklık sessiz sedasız uyuyor sabahleyin iğnesi vardı yaptırdık tabikii ağlaya ağlaya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #72 : Haziran 09, 2007, 13:21:52 »
şu an bu mesajı okurken bizim ufaklık sessiz sedasız uyuyor sabahleyin iğnesi vardı yaptırdık tabikii ağlaya ağlaya
[/quote]

Ay kıyamam  ama bu onun sağlığı içinse biraz katlanmak gerek inşallah tez vakitte iyileşir!Sağlığına kavuşur. Eski Akif olur yine

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #73 : Haziran 09, 2007, 13:24:06 »
Ay kıyamam  ama bu onun sağlığı içinse biraz katlanmak gerek inşallah tez vakitte iyileşir!Sağlığına kavuşur. Eski Akif olur yine
[/quote]
yavaş yavaş oluyor eski akif mahallede çok seviliyor çok sesli konuşur herkese cevap verir bu yüzden hastaneye götürdüğümzde mahalle sessizleşmiş herkes akif nasıl iyimi ne zaman gelecek diye sordu durdu şu an gene balkona çıkıyor gene mahalleden hesap soruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #74 : Haziran 09, 2007, 13:38:17 »
yavaş yavaş oluyor eski akif mahallede çok seviliyor çok sesli konuşur herkese cevap verir bu yüzden hastaneye götürdüğümzde mahalle sessizleşmiş herkes akif nasıl iyimi ne zaman gelecek diye sordu durdu şu an gene balkona çıkıyor gene mahalleden hesap soruyor
[/quote]

Çok güzel ya! Balkona çıkıp kaldığı yerden devam ediyor demekki    Eeee kimin oğlu canım ???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #75 : Haziran 09, 2007, 13:49:31 »
evet şu an ona kıyma aldım yesin eski sağlığına daha hızlı kavuş diye şu an akif beni çağrıyor gidiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #76 : Haziran 09, 2007, 17:25:21 »
evet şu an ona kıyma aldım yesin eski sağlığına daha hızlı kavuş diye şu an akif beni çağrıyor gidiyorum
[/quote]

Bu arada terfiğnizi kutlarım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #77 : Haziran 10, 2007, 00:27:28 »
way be 6 ayda çavuş oldum ben askerde 13 ayda onbaşı olmuştum demek burasının bürakrasisi daha hızlı  teşekkürler yasemin hanım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #78 : Haziran 10, 2007, 00:52:37 »
way be 6 ayda çavuş oldum ben askerde 13 ayda onbaşı olmuştum demek burasının bürakrasisi daha hızlı  teşekkürler yasemin hanım
[/quote]

Rica ederim ne demek  Akif Bey'imiz nasıllar??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #79 : Haziran 10, 2007, 00:53:50 »
öncekine nazaran çok iyi ama halsiz bir de ineden korkmayıda öğrendi