0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şu an itibari ile iyi yarın tomografi çekilecek filmden sonra hastane işi bitecek tedavi evde sürecek dedi doktor uzun bir tedavi maraton gibi hayırlısı ilginiz alakanız için teşekkürler[/quote]İyi olduğuna kendi adıma çok sevindim İnşallah ondan da temiz bir sonuç alırsınız. Allah hayırlı şifalar versin!
doktorun demesine göre %99 sorun yok ama içim rahat değil en azından dhaa rahat olur şu an eski halinden bir fark göremedim[/quote]Bende öyle hissediyorum ki inşallah kötü bir şeyi yoktur. Bu tip durumlarda erken müdahale iyi şonuç veriyor. Konuşmalarınıza olumlu cevap verebiliyorsa ne bileyim soru soruyor, gülüyor, kızıyorsa, yürüyorsa, durum iyi demektir.Tabiki yine de gereken tetkikleri, tahlilleri yaptırın içiniz daha rahat olur. Kimbilir ne acı çekti canım benim, ona bol bol su içirin. Ateş yıkmıştır bünyesini!
Bende öyle hissediyorum ki inşallah kötü bir şeyi yoktur. Bu tip durumlarda erken müdahale iyi şonuç veriyor. Konuşmalarınıza olumlu cevap verebiliyorsa ne bileyim soru soruyor, gülüyor, kızıyorsa, yürüyorsa, durum iyi demektir.Tabiki yine de gereken tetkikleri, tahlilleri yaptırın içiniz daha rahat olur. Kimbilir ne acı çekti canım benim, ona bol bol su içirin. Ateş yıkmıştır bünyesini![/quote]yasemin hanım ne bilim eski akif ile yeni akif arasında pek fark göremedim aynı herşey hiçbirşeyi unutmamış vede yaramazlıkta kesinlikle bir değişiklik yok sadece elindeki serumun bağlı olduğu aparata kafayı takmış durumda yakında onu yer gibime geliyor
yasemin hanım ne bilim eski akif ile yeni akif arasında pek fark göremedim aynı herşey hiçbirşeyi unutmamış vede yaramazlıkta kesinlikle bir değişiklik yok sadece elindeki serumun bağlı olduğu aparata kafayı takmış durumda yakında onu yer gibime geliyor[/quote] Zamane çocukları çok muhteşem bir şey oluyor! Dedim ya üzmeyin kendinizi pozitif düşünün diye! Maaşallah aman nazar değmesin! Adı da çok güzelmiş adıyla bin yaşasın