Gönderen Konu: Bir Geçmiş Olsun Diyelim Mi?  (Okunma sayısı 9590 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Bir Geçmiş Olsun Diyelim Mi?
« Yanıtla #20 : Haziran 07, 2007, 00:44:56 »
amin yasemin hanım çok muhteşem mükemmel zekası var allah nazar değdirmesin daha iki yaşına gelmedi ve 4 5 yaşındaki çocuk gibi bilinçli hareket ediyor yaptığı her yaramazlık bilinçli

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 07, 2007, 00:44:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #21 : Haziran 07, 2007, 00:51:33 »
Alıntı yapılan: mustafa ak
amin yasemin hanım çok muhteşem mükemmel zekası var allah nazar değdirmesin daha iki yaşına gelmedi ve 4 5 yaşındaki çocuk gibi bilinçli hareket ediyor yaptığı her yaramazlık bilinçli
[/quote]

Çocuklar kadar temiz, saf, afacan, tatlı bir şey var mı dünyada??? Allah hepimizin evladını korusun, Sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir ömür versin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #22 : Haziran 07, 2007, 00:55:57 »
Alıntı yapılan: demir_mert
Musatafa Bey çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Kusura bakmayın geç gördüm konuyu. İyi haberleri bekliyoruz...
[/quote]
teşekkürler demir kardeşim

[quote=Yasemin Güven]
Çocuklar kadar temiz, saf, afacan, tatlı bir şey var mı dünyada??? Allah hepimizin evladını korusun, Sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı bir ömür versin!
[/quote]
amin bizim oğlan çok temiz değil gerçi ama önemli değil     saf konusuna gelince tam o sınıfada uymuyor tatlı sınıfına tam uyar birazdan resmini yükleyeceğim o zaman anlarsınız  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #23 : Haziran 07, 2007, 01:07:24 »
teşekkürler demir kardeşim
amin bizim oğlan çok temiz değil gerçi ama önemli değil     saf konusuna gelince tam o sınıfada uymuyor tatlı sınıfına tam uyar birazdan resmini yükleyeceğim o zaman anlarsınız  
[/quote]

Temiz ve saf dediysem onların kalbinin, düşüncelerinin temizliği ve saflığı üstünün başının  yada kafa yapısının saflığı değil! Hepsi artık cin gibi doğuyor  O bizim zamanımızdaymış yapma, otur, sus dediler mi yerimizden kıpırdayamazdık  Allah canlarını sağ etsin o mühim!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : Haziran 07, 2007, 01:07:58 »
anam dıle bak ya bızım yıgende kucukken boyleydı  sımdı onu ozluyorum cunku buyudu tam 3 kagıtcı oldu dur durak bılmıyo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #25 : Haziran 07, 2007, 01:13:02 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Temiz ve saf dediysem onların kalbinin, düşüncelerinin temizliği ve saflığı üstünün başının  yada kafa yapısının saflığı değil! Hepsi artık cin gibi doğuyor  O bizim zamanımızdaymış yapma, otur, sus dediler mi yerimizden kıpırdayamazdık  Allah canlarını sağ etsin o mühim!
[/quote]
tabikii önemli olan can sağlığı zaten yazdıklarım espri olsun diye idi biraz moralim düzelince böyle espri yapmaya başladık

[quote=Coşkun Demiratlı]
anam dıle bak ya bızım yıgende kucukken boyleydı  sımdı onu ozluyorum cunku buyudu tam 3 kagıtcı oldu dur durak bılmıyo.
[/quote]
dme yahu  desen bizim kide 3 kağıtçı olacak o zaman hapı yuttuk

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #26 : Haziran 07, 2007, 01:13:53 »
Ayy çok tatlı,   ayy çok güzelll nefis birşey ya!   Maaşallah! yavrum benim çok tatlı gülüyor!! Canım benimmm  
Çocukları çok seviyorum hepsi ayrı bir değer! yanımda olsaydı yerdim onu kesin! Allah bağışlasın! Kocaman
öpün benim için onu

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : Haziran 07, 2007, 01:17:15 »

dme yahu  desen bizim kide 3 kağıtçı olacak o zaman hapı yuttuk
[/quote]

yok abı ısallah oyle olmaz bak carbon cdsı ılk cıktıgında aldı bende halen getırecek 3 kagıtcı bı de karsı daırede oturuyo ne sorsam bulamadım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Haziran 07, 2007, 01:24:46 »
Ay valla çok sevdim harika bir şey! Bu son hali ise maaşallah hiç üzülmeyin atlatmış çok çok iyi!  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #29 : Haziran 07, 2007, 01:30:51 »
Ayy çok tatlı,   ayy çok güzelll nefis birşey ya!   Maaşallah! yavrum benim çok tatlı gülüyor!! Canım benimmm  
Çocukları çok seviyorum hepsi ayrı bir değer! yanımda olsaydı yerdim onu kesin! Allah bağışlasın! Kocaman
öpün benim için onu
[/quote]
bugün biraz öptüm kokladım birazda ısırdım gelince her şey serbest yıkmak kırmak (zaten öyle)

[quote=Coşkun Demiratlı]
yok abı ısallah oyle olmaz bak carbon cdsı ılk cıktıgında aldı bende halen getırecek 3 kagıtcı bı de karsı daırede oturuyo ne sorsam bulamadım
[/quote]
haklı bulamamıştır evde hale hazır normal kırılacak şeylerin dışında tv ön kapak 5 6 uzaktan kumanda bir adet k700i cep tel microsoft kablosuz klavye mouse takımı bir kaç bardak ve tabak yaklaşık 5 6 kilo deterjan ve diğerleri aslında benim oğlum pek yaramaz sayılmaz diimi abisi

[quote=Yasemin Güven]
Ay valla çok sevdim harika bir şey! Bu son hali ise maaşallah hiç üzülmeyin atlatmış çok çok iyi!
[/quote]
bu foto eski aslında şu andan pek farklı değil ama biraz soldu gelince besiye çekecem en kısa zamanda eski haline dönmesi lazım yoksa tekrar rahatsızlanabilir korkusu var

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Haziran 07, 2007, 01:38:40 »
evet yaramaz denilemez.bizimki evin köpegine neler yapıyo kuyruk kıvırmalar zor alıyoz elınde.araba kacırmaya kadar vardı da artık tedbırımızı aldık valla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #31 : Haziran 07, 2007, 01:42:34 »
bugün biraz öptüm kokladım birazda ısırdım gelince her şey serbest yıkmak kırmak (zaten öyle)
haklı bulamamıştır evde hale hazır normal kırılacak şeylerin dışında tv ön kapak 5 6 uzaktan kumanda bir adet k700i cep tel microsoft kablosuz klavye mouse takımı bir kaç bardak ve tabak yaklaşık 5 6 kilo deterjan ve diğerleri aslında benim oğlum pek yaramaz sayılmaz diimi abisi
bu foto eski aslında şu andan pek farklı değil ama biraz soldu gelince besiye çekecem en kısa zamanda eski haline dönmesi lazım yoksa tekrar rahatsızlanabilir korkusu var
[/quote]

Kolay bir şey atlatmadı tabii solması çok normal, iştahı yoktur, Şimdilik zorlamayın yedirmek için!
Bir de Mültivitaminler verirseniz iyi gelir. Akşam akşam valla resmi iyi geldi! Yüzümde bir tebessüm sorma gitsin! Kendi çocuğum hastalanmış kadar üzüldüm, çünkü bu tip durumlara abone olduğum için çok iyi bilirim!
Aman siz bir daha yaşamayın! Minik Akif'te yaşamasın tabii! Allah bağışlasın!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #32 : Haziran 07, 2007, 01:43:41 »
Alıntı yapılan: Coşkun Demiratlı
evet yaramaz denilemez.bizimki evin köpegine neler yapıyo kuyruk kıvırmalar zor alıyoz elınde.araba kacırmaya kadar vardı da artık tedbırımızı aldık valla.
[/quote]
bizimkinin işi kedilerle onları görünce üzerine atlamaya çalışıyor en sonunda tırmalayacak kedi

[quote=Yasemin Güven]
Kolay bir şey atlatmadı tabii solması çok normal, iştahı yoktur, Şimdilik zorlamayın yedirmek için!
Bir de Mültivitaminler verirseniz iyi gelir. Akşam akşam valla resmi iyi geldi! Yüzümde bir tebessüm sorma gitsin! Kendi çocuğum hastalanmış kadar üzüldüm, çünkü bu tip durumlara abone olduğum için çok iyi bilirim!
Aman siz bir daha yaşamayın! Minik Akif'te yaşamasın tabii! Allah bağışlasın!
[/quote]
amin yasemin hanım iştahı zaten pek yoktu sütü çok seviyor ayrıca süt ürünlerini eve gelsin bakacağız artık neyi daha çok seviyor ona göre menü hazırlamak zorundayız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #33 : Haziran 07, 2007, 01:50:10 »
Benim kızımda sütü çok severdi, halen sever  Kemik gelişimi için bu çok iyi! Gün gün iştahı da gelir yer inşallah!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #34 : Haziran 07, 2007, 01:52:32 »
Benim kızımda sütü çok severdi, halen sever  Kemik gelişimi için bu çok iyi! Gün gün iştahı da gelir yer inşallah!
[/quote]
yemiyo değil yiyor biraz bana benzemiş hafif yemeklerden pek hoşlanmıyor genelde kızartma yer ama az köfte gibi et ürünlerini seviyor arada bir çorba ve de bakkal yiyecekleri çikolata bisküvi gibi ama kolay kolay vermem hele hele kola gibi zararlıları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #35 : Haziran 07, 2007, 02:12:57 »
yemiyo değil yiyor biraz bana benzemiş hafif yemeklerden pek hoşlanmıyor genelde kızartma yer ama az köfte gibi et ürünlerini seviyor arada bir çorba ve de bakkal yiyecekleri çikolata bisküvi gibi ama kolay kolay vermem hele hele kola gibi zararlıları
[/quote]

Damak tadı var demek ki Akif'in, ne yapıcak öyle garnütürleri    
Asitli içicekler çok zararlı bizlere bile, değil onların körpecik vucutlarına!  onun yerine taze sıkılmış elma, portakal, armut, üzüm, havuç suyu, limonata daha faydalı. Ayran, süt, çok açık çay yani doğal olanlar...
büsküvi, çikolata, cips gibi şeylerden bütün çocuklar vazgeçmiyor ve istiyor. Her gün olmasa da arada bir afiyetle yesinler ne yapalım, hastalanmasınlar da  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #36 : Haziran 07, 2007, 08:17:29 »
arkadaşlar konuyu geç gördüm kusura bakmayın geçmiş olsun allah bidaha böyle şeyler göstermesin yüzlerındekı gülücük hiç bitmesin
2001 avensis 1,8 - 1998 carina e 2,0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #37 : Haziran 07, 2007, 10:58:40 »
Damak tadı var demek ki Akif'in, ne yapıcak öyle garnütürleri    
Asitli içicekler çok zararlı bizlere bile, değil onların körpecik vucutlarına!  onun yerine taze sıkılmış elma, portakal, armut, üzüm, havuç suyu, limonata daha faydalı. Ayran, süt, çok açık çay yani doğal olanlar...
büsküvi, çikolata, cips gibi şeylerden bütün çocuklar vazgeçmiyor ve istiyor. Her gün olmasa da arada bir afiyetle yesinler ne yapalım, hastalanmasınlar da  
[/quote]
kolayı çok istiyor aslında çocuk haklı çünkü biz içerken içiyoruz ona gelince yasak anlayamıyor mantıksız geliyor çikolata alırsam haftada bir iki kez oda kalite olmak şartıyla genelde çubuk krakeri çok seviyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #38 : Haziran 07, 2007, 11:23:02 »
Mustafa Bey işlerimin yoğunluğu yüzünden 2 gündür hemen hemen foruma giremiyorum.. anca gördüm çok geçmiş olsun ayrıca ufaklık çok sevimli allah analı babalı büyütsün... maşallahhh......
Always TOYOTA

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : Haziran 07, 2007, 11:35:16 »
Arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah yardımcınız olsun. Çocuk yetiştirmek ve büyütmek çok zor. Onların kılına zarar gelse çok tedirgin oluyor aşırı sitres yapıyoruz. Seni çok iyi anlıyorum. Bende bi baba olarak sana tek tavsiyem onu sensiz bırakma. Göreceksin sen yanında oldukça çok daha çabuk iyileşecek.
Acil şifalar diler tekrar geçmiş olsun diyorum.