Gönderen Konu: Bir Geçmiş Olsun Diyelim Mi?  (Okunma sayısı 8033 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Bir Geçmiş Olsun Diyelim Mi?
« Yanıtla #80 : Haziran 10, 2007, 01:07:37 »
Alıntı yapılan: mustafa ak
öncekine nazaran çok iyi ama halsiz bir de ineden korkmayıda öğrendi
[/quote]

Hala ateşi var mı? O günden sonra ateşi sık sık yükseldi mi kaç derece? İğneler kaç tane, antibiyotik mi, adı ne? Birde diz üstünden mi, kabadan mı yaptırıyorsunuz.?

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Haziran 10, 2007, 01:07:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #81 : Haziran 10, 2007, 01:10:31 »
yok 2 gündür ateşi yükselmiyor 4 iğne verildi ismi sanırım forsaf mı öyle bişi maalesef diz üstünden vuruluyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #82 : Haziran 10, 2007, 01:18:56 »
yok 2 gündür ateşi yükselmiyor 4 iğne verildi ismi sanırım forsaf mı öyle bişi maalesef diz üstünden vuruluyor
[/quote]

Ateşin çıkmamasına sevindim  genede dikkati elden bırakmayın! Forsef: Antibakteriyel etkili sanırım.
İki renk şişede karıştırılarakmı yapılıyor? Baş dönmesi ve mide bulantısı, diyare yani ishal,ve baş ağrısı yaparmış şimdi ilaç sözlüğüne baktım. Yanı sıra vitamin veriyormusunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #83 : Haziran 10, 2007, 01:21:31 »
vitamin vermiyoruz doktor vermedi o yüzden evet iki şişe ile karıştırılıyor biri uyuşturuculu su yakamaması için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #84 : Haziran 10, 2007, 01:46:52 »
vitamin vermiyoruz doktor vermedi o yüzden evet iki şişe ile karıştırılıyor biri uyuşturuculu su yakamaması için
[/quote]

(gerçi bunları biliyorsunuzdur muhakkak ama ben çok çektiğim için deneme yanılma yöntemiyle   pratik açısından söylüyorum ahkam kesmek değil niyetim  )

Tamam lidokain le etken madde birlikte veriliyor. Demekki yakan bir iğne! Diz üstünden yapılması çok iyi
küçük çocuklarda kabadan korkarım. Çünkü hiç bir hemşire güzel yapamıyor. İğneyi yaptırırken Akifi çok iyi tutun. Düz bir yere yatırtarak, Diz kapağıyla kasık bölgesini sıkıca tutup iğnenin tek seferde yapılmasını sağlayın. Birde orada varmıdır bilemiyorum varsa mavi ispirto yoksa limon kolanyasını büyükçe bir pamuğa döküp o bölgeye koyun. temiz bir tülbentle bacağını fazla sıkmadan pamuk düşmesin diye bağlayın. gece boyunca dursun hiç birşey yapmaz o bölgedeki ağrıyı alır birde her iki bacağı dönüşümlü yaptırırsanız iyi olur. Velhasıl bir çocuk büyüyor ama ne zahmetlerle, buda geçer inşallah. Anlatın bak oğlum bu iğneyi yaptırmamız lazım değilse iyileşemezsin diye.Onlar öyle anlayışlı oluyorlarki. Doktorlar vermiyor vitamini çocuk herşeyi yiyorsa gerek yok diyorlar. Ama yediklerimiz ne derece vitaminli bazısını yiyorken, bazı şeyi yemiyorlar. Bence verin. şimdi o halsiz, ateş bünyesini yıktı. Vucut susuz kaldı bol su içirin, antibiyotikler direk böbrekte kalıyor bol suyla yıkanmadığındada çökelti yaparak kum ve taş yapıyor. Bir de Benim kıza içirdiğim almanyadan gelen ithal bir vitamin vardı. Minadex sarı+portakal renkli bir kutusu var. o çok iyi bir vitamin her sabah kahvaltıdan sonra 1 tatlı kaşığı verin.
Ben o vitaminden çok memnun kalmıştım eğer bulamazsanız ben burdan adresinize gönderirim. Hiç çekinmeyin. Halsizliğine iyi geliceğini sanıyorum.  

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #85 : Haziran 10, 2007, 16:42:54 »
vitamin ilacının ismini not ettim bu arada son iğnesini bu gün vurdu bitti şu an horul horul uyuyor problem yok allaha şükürler olsun yarmının ve bilgin teşekkürler her geçen gün daha iyi halsizliği azalıyor sanırım bir kaç güne kalmaz tamamen düzelir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #86 : Haziran 10, 2007, 16:50:10 »
vitamin ilacının ismini not ettim bu arada son iğnesini bu gün vurdu bitti şu an horul horul uyuyor problem yok allaha şükürler olsun yarmının ve bilgin teşekkürler her geçen gün daha iyi halsizliği azalıyor sanırım bir kaç güne kalmaz tamamen düzelir
[/quote]

Çok sevindim  İnşallah bir daha böyle bir problem yaşamaz Mini Akif! Kendi üzülmez, ağrı çekmez, hasta olmaz, sizleri üzmez, yormaz!  Yardım edebildiysem, bilgi verebildiysem ne mutlu bana.
Benim için Akif'i kocaman koklayarak öpün, Geçmişler olsun! Bu arada resmi bilgisayarımın duvar kağıdı oldu, gelip gidip seviyoruz. Maaşallah diyoruz merak etmeyin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #87 : Haziran 10, 2007, 17:26:23 »
sağolun yasemin hanım yardımlarınız için her şey için teşekkürler brincisi çocuk için gerekli ama bizim bilmediğimiz bilgiler ikincisi bizi stresi sıkıntılarımızı bir nebze olsun azalttığınız için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #88 : Haziran 11, 2007, 00:24:09 »
sağolun yasemin hanım yardımlarınız için her şey için teşekkürler brincisi çocuk için gerekli ama bizim bilmediğimiz bilgiler ikincisi bizi stresi sıkıntılarımızı bir nebze olsun azalttığınız için
[/quote]

Dertler sıkıntılar içe saklanınca değil paylaştıkça hafifliyor. Ne demek, ben teşekkür ederim.
Minik Akif iyi olsunda o mühim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #89 : Haziran 11, 2007, 00:34:08 »
bu hayatta çoook tek başıma of çektim allah çektirmesin ama yeri geldimi tanıdık yüzyüze konuştuğun insanlara anlatmak zor olyuro bu şekilde daha rahat vede farklı düşüncede olan insanlara anlatmak daha kolay ayrıca alınan cevaplar her zaman farklı oluyor ona göre insan daha rahat bir yol çizebiliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #90 : Haziran 11, 2007, 00:43:39 »
bu hayatta çoook tek başıma of çektim allah çektirmesin ama yeri geldimi tanıdık yüzyüze konuştuğun insanlara anlatmak zor olyuro bu şekilde daha rahat vede farklı düşüncede olan insanlara anlatmak daha kolay ayrıca alınan cevaplar her zaman farklı oluyor ona göre insan daha rahat bir yol çizebiliyor
[/quote]

Allah artık of çektirmesin, allah gönlünüze göre versin ne diyeyim. Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun!
İnsan hakikaten tanıdıklarıyla bile böyle güzel bir ortam bulamıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #91 : Haziran 11, 2007, 00:45:17 »
evet bulamaz çünkü en samimi arkadaşına anlatırsın yarın başkasından dinlersin bu sıkıntı anlatmadığını varsay aradın yıllar geçer bir gün önüne çıkabilir vede en yakın dediğin kişi bunu yüzüne vurur ne yazıkki bunu çok gördüm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #92 : Haziran 11, 2007, 00:49:04 »
evet bulamaz çünkü en samimi arkadaşına anlatırsın yarın başkasından dinlersin bu sıkıntı anlatmadığını varsay aradın yıllar geçer bir gün önüne çıkabilir vede en yakın dediğin kişi bunu yüzüne vurur ne yazıkki bunu çok gördüm
[/quote]

Sarmısak tarlası adlı slaytım da bunu konu ediyordu siz onu da izlemediniz değil mi?Gerçek dost! hani nerde?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
« Yanıtla #93 : Haziran 11, 2007, 01:16:44 »
maalesef görmedim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #94 : Haziran 11, 2007, 01:31:33 »
maalesef görmedim
[/quote]

Gerçek dost'u arayıp dost sandıklarınızın bir düşman olduğunu güzel bir dille anlatmışlar sesli bir slayttı.
Gerçek dost hani nerde dediğim o yanlış anlamayın