0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hepimiz birkere doğuyoruz ve bir kere öleceğiz. Her ikiside kaçınılmaz. Gerçi konuda yazmıştım ama tekrar yazayım. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Senin gibi bi kızı olduğu için gözü arkada kalmamıştır. Allah her babaya nasip eder inşallah senin gibi bi evlat. ayrıca ben rahatsız oldum arkadaşım şu yaş meselesinden. Mustafa kardeşimde abi falan yazıyo bıyıklarım var diye. Ben 76 model bi Toyota' yım sadece. Siz kaç doğumluysanız her ikinizde şimdi bundan sonra ona göre abi deyin kardeşim deyin arkadaşım deyin. Karar sizin arkadaşlar. Benimde 4 yaşında Berat Kağan isimli bir canavar oğlum var. Canavar diyorum canımızı alıyo resmen. Mustafa beyin çocuğu gibi çok zeki. IQ su yüksek. Beyni kafasına sığmıyo derler ya o cinsten. O yüzden zaptedemiyoruz. Diğer kardeşide yolda. Allah'ın izniyle Ekim ayının ortalarına doğru aramızda olacak. İsim düşünmüyorum, isim hakkı bu sefer annesine ait. Berat'ın adı ve kendisinin bende çok ayrı bir yeri var. Ben onu çok bekledim.[/quote]İsmail Bey, Babam hakkında düşündükleriniz için teşekkür ederim. Ayrıca yeni bir tane de geliyormuş. Hep birlikte mutlu mesut yaşarsınız inşallah! Allah birlikteliğinizi bozmasın![quote=mustafa ak]ismail abi merhaba ben 78 model hiluxum o yüzden büyüğümüzsün sizde gördüğüm kadarı ile evlisiniz ne güzel allah devamı hayırlı etsin kötülüklerden korusun vallahi ne diyeyim bir oğlun var ıq yüksek allah kolaylık versin şu an ateşleri içinde yanıyorum hastayım her tarafım ağrıyor ama bizim oğlan maalesef hastalık felan dinlemiyor zorla kaçtım her tarafı ezdi şu an resmen dökülüyorum bakıyorumj ki ikinciside yolda allah anala babalı büyütsün allah kolaylıklar versin biri ile uğraşmak zorken ikincisi daha da zor olacak ama bir o kadar da güzel olacak[/quote]Mustafa Bey, geçmiş olsun! Sevindim demek Akif'ede kardeş geliyor, hadi hayırlısı!
Mustafa Bey, geçmiş olsun! Sevindim demek Akif'ede kardeş geliyor, hadi hayırlısı! [/quote]yok yasemin hanım ben ismail abi için demiştim bende hala hazır bir tane gelen giden yok allah bilir hayırlısı
yok yasemin hanım ben ismail abi için demiştim bende hala hazır bir tane gelen giden yok allah bilir hayırlısı[/quote]yanlış anlamışım pardon