0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya İsmail Bey, şimdi merakınız gitmiştir umarım sizinle birlikte bana mail atarak kendimi tanımayı isteyenlerinde Kızmadım sakın yanlış anlamayın Sitem de etmedim. [/quote]yasemin hanım. slaytı acabildim. yazdıklarınızı da yeni okuyorum. ben de size bir mesaj atmıştım. sizi tanımak adına. bu okuduklarımdan az cok sizi tanımaya calıstım. ben de 11 yıllık evli biriyim. evlilikte zor günler muhakkak oluyor. sizin yaşadıklarınız gercekten zor. 11 yıl cok katlanmışsınız. tebrik ediyorum. böyle güzel bir link için de ayrıca tesekkurler.
yasemin hanım. slaytı acabildim. yazdıklarınızı da yeni okuyorum. ben de size bir mesaj atmıştım. sizi tanımak adına. bu okuduklarımdan az cok sizi tanımaya calıstım. ben de 11 yıllık evli biriyim. evlilikte zor günler muhakkak oluyor. sizin yaşadıklarınız gercekten zor. 11 yıl cok katlanmışsınız. tebrik ediyorum. böyle güzel bir link için de ayrıca tesekkurler.[/quote]Tuba Hanım, Adınız kadar kendinizde güzelmişsiniz Diğer resimlerinizdekiler de sanıyorum çocuklarınızdı. Çok güzellerdi iki tane kızınız var demek ki! Allah analı babalı büyütsün ve bahtları açık olsun! Bende bir tane daha çocuğum olsun çok istemiştim ama böyle bir babaya taktir edersinizki cesaret bile edemedim.Kızım o yüzden tek kaldı, Benden devamlı neden benim kardeşim yok, sen ölürsen ben ne yapacağım diyipduruyor ama kısmet böyleymiş. Slaytı seyredebildiğiniz için çok sevindim ayrıca beğendiğinizede Kızlarınızı ve sizi yanaklarınızdan öpüyor, iyi akşamlar diliyorum![quote=Coşkun Demiratlı]vay vay vay yasemın abla gene dagıtmıs bende senı tanıdıgıma cok memnunum abla. . . .[/quote]Canım kardeşim bende çok memnunum. Benim kardeşim yoktu ama sen varsın şimdi bak!
ya burda buram buram aile havası soludum abiler kardeşler ablalar eheh maşşallah maşallah... bende gönüllü abi olabilirim... herkese ömür boyu sevdikleriyle birlikte mutluluklar dilerim...[/quote]Teşekkürler Serkan Bey, Ağabeylerim öyle bir çoğaldıki artık sırtım yere gelmez! Bende sonsuz mutluluklar diliyorum size...
deiklerinize aynen katılıyorum hata hata hata yapa yapa bugünlere geldik ve şunu gördüm genelde ilk çocukta gerek anne gereksede baba acemi olduğu için hatalar üstüne hatalar yapılıyor çocuk için ama anne babalığı öğrenen kişiler için bu geçerli değil sanırım biraz pişmek gerekir biz piştik sayılır arada bir gene kızılsada ki kızılmasında haklılık var çünkü çok fazla isteklerini yerine getirmek ileride dönülemeyecek hatalara yol açabilir bu yüzden bizim de uyguladığımız vede bir çok ailenin uyguladığı eğitim şeklini uyguluyoruz sevgi sevgi sevgi sonra anlatma ifade etme hatayı gösterme ve en sonunda ki artık çok nadir ceza bu aile içinde birey olduğunu göstermek için çok süper bir eğitim modülü şu an itibari ile bunun meyvesini topluyoruz tama yaramazlık yapıyor çocukça ama artık eskisi pek sınırları zorlamıyor oda bize anlayış gösteriyor bunu biz başardık bu şekilde devam ettiğimiz sürece sanırım iyi bir vatan evladı yetiştireceğiz[/quote]Zaten tek amaç saygılı, sevgili, insan kıymetini bilen, iyi, dürüst, namuslu, başarılı vede en önemlisi hak ve adaleti öğretmek gerek. İnsanları kırmayan inciltmeyen, seven koruyan, sağlam bir karakter, kişilik!Tabii bunda ne kadar başarılı olabiliriz ne kadarını alırlar bilemiyorum ama ben anne olarak bunları vereyim, öğreteyim, oda benim çocuğumsa birinde yapmasa, birinde yapar diye düşünüyorum. Zaman her şeyin ilacıymış allah bizlere onlara yol gösterebilmemiz için başlarından eksik etmesin. Onlarında bize acılarını göstermesin!Her isteğini yapma konusunda da sonuna kadar haklısınız ama şu vicdan azabı yok mu? Çok isteyipte almayınca ve onu ağlatınca duydugum azap.
ağlaması benim için önemli değil çünkü ağlaması sağlığı için iyi artı psikolojisi içinde iyi birde çevreye duyarlılığı artar mesele insanlara saygıyı ve sevgiyi öğretebilmek değil mi[/quote]Çok doğru! Anne yüreği biraz yufkadan oluyor Tabiki her istediği zaman aklına eseni işlerse o zaman bende kızıyor karşı çıkıyorum. Ama yaptırımlarım çok sevdiği bir şeyi o gün yapmamak gibi, almamak gibi, çok sevdiği diziyi seyrettirmemek gibi, Uslu durursan veya bir daha yapmazsan şeklinde...Ama fazla üzerine gidersem onu bunalıma düşürürüm diyede korkmuyor değilim. Yani tıpkı bir kuş tutar gibi ne fazla sıkacaksın, ne fazla gevşek bırakacaksın hatalı mıyım sizce???...
Tuba Hanım, Adınız kadar kendinizde güzelmişsiniz Diğer resimlerinizdekiler de sanıyorum çocuklarınızdı. Çok güzellerdi iki tane kızınız var demek ki! Allah analı babalı büyütsün ve bahtları açık olsun! Bende bir tane daha çocuğum olsun çok istemiştim ama böyle bir babaya taktir edersinizki cesaret bile edemedim.Kızım o yüzden tek kaldı, Benden devamlı neden benim kardeşim yok, sen ölürsen ben ne yapacağım diyipduruyor ama kısmet böyleymiş. Slaytı seyredebildiğiniz için çok sevindim ayrıca beğendiğinizede Kızlarınızı ve sizi yanaklarınızdan öpüyor, iyi akşamlar diliyorum![/quote]iyi görüşleriniz için teşekkür ederim. evet 2 kızım var. Allah bütün çocukları ailelerine bağışlasın. benim gözümde bütün çocuklar güzel ve temiz. Allah hepsini bahtından güldürsün. yazıların hepsini okudum. çocuğun tek kalması önemli değil. önemli olan sahipsiz kalmaması. çocuk esirgeme kurumunda, her gittiğinizde size anne anne diyen bir sürü sevgiye aç çocuk var. çocuklarımıza sahip çıkmak ve sevgiyle beslemek önemli olamalı hayatta. size sevgilerimi gönderiyorum. açık yüreklilikle bizlerle paylaşmış olduğunuz sıkıntılarınızın dağılmış olmasını diliyorum.
iyi görüşleriniz için teşekkür ederim. evet 2 kızım var. Allah bütün çocukları ailelerine bağışlasın. benim gözümde bütün çocuklar güzel ve temiz. Allah hepsini bahtından güldürsün. yazıların hepsini okudum. çocuğun tek kalması önemli değil. önemli olan sahipsiz kalmaması. çocuk esirgeme kurumunda, her gittiğinizde size anne anne diyen bir sürü sevgiye aç çocuk var. çocuklarımıza sahip çıkmak ve sevgiyle beslemek önemli olamalı hayatta. size sevgilerimi gönderiyorum. açık yüreklilikle bizlerle paylaşmış olduğunuz sıkıntılarınızın dağılmış olmasını diliyorum.[/quote]Eskiden ser verir de sır vermezdim ama artık bir noktada doluyor doluyor insan ve boşalmak istiyorsunuz. İçinizde kopan kasırgalar daha bir boğmaya başlıyor. Birileriyle paylaşmak istiyorsunuz. Tabii burası yerimiydi, değilmiydi ama öyle güzel bir sohbet ortamındayızki sanki bütün bu insanları görmesemde sadece forumdan tanımış olsamda hepsi çok içten, çok saygın, kişilik sahibi insanlar. Sizle bile aramızda sıcak bir iletişimin kurulmuş olduğunu hissediyorum. Bu forumda ben sürekli pozitif bir elektrik alıyorum. Yaklaşımlar insancıl. Kızlarınız size çok benziyor! Çok Tatlı, Çok şekerler Kaç yaşındalar? Adları nedir? Çok sevimli bir gülüşleri var! Yüzlerinizden bu güzel tebessümünüz hiçbir zaman solmasın!!!Allah her zaman hep böyle güldürsün sizleri!!! Ne işle uğraşıyorsunuz? Birazda sizi tanısam, tanısak diyorum Tabiki mümkünse sizce bir mahsuru yoksa. İyi bir hafta sonu diliyorum! sevgiyle kalın...Bu arada terfiğinizi kutlarım.