Gönderen Konu: Evlilik Ve Aşk  (Okunma sayısı 6104 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • tubakan.blogcu.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #40 : Haziran 09, 2007, 18:42:19 »
bu forumdaki insanlar birbirlerini tanımak istiyorlarsa eğer, kendilerini tanıtabilecekleri bir konu başlığı açalım. ben açmayayım, sizlerden rica edeyim. herkes o konu başlığı altında kendini tanıtsın. isteyen herkes tabii. bu konuya merak edip de girmiş olan arkadaşlar farklı bir mevzu ile karşılaşmasınlar. kendimi tanıtmakta bir mahsur görmüyorum tabii. sonuçta herkes kendi ismiyle ve soyadıyla burda bulunuyor. ama ben de sizleri tanımak isterim.
sevgiler.

terfimi kutladığınız için teşekkürler.
hala onbaşıyım :(

Toyota Club Türkiye

Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #40 : Haziran 09, 2007, 18:42:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #41 : Haziran 10, 2007, 00:24:57 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Çok doğru! Anne yüreği biraz yufkadan oluyor  Tabiki her istediği zaman aklına eseni işlerse o zaman bende kızıyor karşı çıkıyorum. Ama yaptırımlarım çok sevdiği bir şeyi o gün yapmamak gibi, almamak gibi, çok sevdiği diziyi seyrettirmemek gibi, Uslu durursan veya bir daha yapmazsan şeklinde...
Ama fazla üzerine gidersem onu bunalıma düşürürüm diyede korkmuyor değilim. Yani tıpkı bir kuş tutar gibi ne fazla sıkacaksın, ne fazla gevşek bırakacaksın hatalı mıyım sizce???...
[/quote]
hatalı değil aslı bu böyle olmalı arada bir sınırları zorlamalıki hayatın çetin sıkıntılarına göğüs gerebilsin ufacaık zorlukta tıkanmasın kendisine güvensin bu dediklerimide sanırım daha çok anne biraz da baba vermesi gerekir diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #42 : Haziran 10, 2007, 01:01:04 »
Alıntı yapılan: mustafa ak
hatalı değil aslı bu böyle olmalı arada bir sınırları zorlamalıki hayatın çetin sıkıntılarına göğüs gerebilsin ufacaık zorlukta tıkanmasın kendisine güvensin bu dediklerimide sanırım daha çok anne biraz da baba vermesi gerekir diye düşünüyorum
[/quote]

Çok doğru söylüyorsunuz. Ruh ikizi derler ya beynimden geçenleri okuyor gibisiniz valla bravo.
Anne bütün gün çocukla beraber daha çok birlikte. Ama baba disiplini de daha bir yaptırımcı oluyor.
Daha bir diktator! Olaya hakim ama bizimkinde o şanş malesef yoktu. Babasının yerine dedesi ve dayıları başroldeydi. Ne yapalım hayat bu herşey insanın istediği ölçüde gitmiyor bazen. Ben inanıyorumki dedesi ve dayılarından bulduğu şefkati, ilgiyi, sevgiyi kızım öz babasından bulmamıştır.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #43 : Haziran 10, 2007, 01:03:19 »
ya ben bı daha bu kısmı okumuycam bı gırıyom konuya alıp goturuyo benı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #44 : Haziran 10, 2007, 01:06:51 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Çok doğru söylüyorsunuz. Ruh ikizi derler ya beynimden geçenleri okuyor gibisiniz valla bravo.
Anne bütün gün çocukla beraber daha çok birlikte. Ama baba disiplini de daha bir yaptırımcı oluyor.
Daha bir diktator! Olaya hakim ama bizimkinde o şanş malesef yoktu. Babasının yerine dedesi ve dayıları başroldeydi. Ne yapalım hayat bu herşey insanın istediği ölçüde gitmiyor bazen. Ben inanıyorumki dedesi ve dayılarından bulduğu şefkati, ilgiyi, sevgiyi kızım öz babasından bulmamıştır.
[/quote]
keşke babasından bulsa idi ama bu konuda artık pek yapılacak bir şey yok artık kızınızın hayatı bu şekilde şekillendi daha güçlü daha direyetli ve o kadarda baba sevgisinin olmayışı ile biraz daha hassas bir kişilik olacağı kanaatındayım sanırım 20 li yaşlardan sonra artık baba sevgisine ihtiyaç duymayacak vede bu boşluk tamamen ortadan kalkacak ancak bu boşluığu ortadan kaldırmak için önce annesi sonra ise diğer bireylere büyük görev düşüyor bu görev esnasında şımartmadan bu dünyanın hangi noktasında durduğunu göstermek gerekir bu olduktan sonra sakin rahat anlayışlı ve zeki bir kişilik olarak karşımıza çıkacaktır ümidindeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #45 : Haziran 10, 2007, 02:03:17 »
İnşallah öyle olur ve beni üzmeden yetişir! Çok korkuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #46 : Haziran 10, 2007, 16:40:33 »
aslında yasemin hanım korkacak pek bir şey yok sadece korkacağınız şey iyi eğitemek olmalı diye düşünüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #47 : Haziran 10, 2007, 16:42:12 »
aslında yasemin hanım korkacak pek bir şey yok sadece korkacağınız şey iyi eğitemek olmalı diye düşünüyorum
[/quote]

nasıl?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #48 : Haziran 10, 2007, 17:30:48 »
şöyle ki iyi bir terbiye ve insancıl olmayı öğrettiğinizde tabiiki daha değişik vede istediğniz gibi olması için gerekli eğitimi verdiğinizde artık korkacak hiçbir şey kalmaz çünkü hayatta yanlış ile doğruyu daha iyi ayırtedebilir hale gelir o zaman ki sizin gibi bir anne sanırım bunları fazlası ile verdiğine inanıyorum çünkü gördüğüm kadarı ile artık bir eğitmen haline gelmişsiniz diyeceksinizki nerden bana verdiğiniz öğütlerden bu kadarını en ince ayrıntısına kadar biliyorsanız sanırım dediklerimide çok iyi biliyorsunuz
allah kızınızı her türlü bela ve musibetlerden korsun allah emanet olsun ben her zaman böyle derim allahım oğlumu sana emanet ediyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #49 : Haziran 10, 2007, 22:34:25 »
Yasemin hanım; böyle güzel bir slaytı hazırladığı için Can Dündar 'a bu slaytı foruma taşıdığınız için size teşekür ederim. Dilerim bundan sonraki yaşantınızda siz ve kızınız mutlu olursunuz. Yaşadığınız kötü ve zor günler geride sadece bir anı olarak kalırlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #50 : Haziran 10, 2007, 23:26:20 »
Alıntı yapılan: HÜSEYİN DENİZ
Yasemin hanım; böyle güzel bir slaytı hazırladığı için Can Dündar 'a bu slaytı foruma taşıdığınız için size teşekür ederim. Dilerim bundan sonraki yaşantınızda siz ve kızınız mutlu olursunuz. Yaşadığınız kötü ve zor günler geride sadece bir anı olarak kalırlar.
[/quote]

Hüseyin Bey, slayt hakkındaki yorumlarınız ve hakkımdaki düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun! bende dilerimki, sizde hayatta bir ömür boyu mutlu, sağlıklı ve başarılı olursunuz. Teşekkürler!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #51 : Haziran 11, 2007, 00:13:47 »
şöyle ki iyi bir terbiye ve insancıl olmayı öğrettiğinizde tabiiki daha değişik vede istediğniz gibi olması için gerekli eğitimi verdiğinizde artık korkacak hiçbir şey kalmaz çünkü hayatta yanlış ile doğruyu daha iyi ayırtedebilir hale gelir o zaman ki sizin gibi bir anne sanırım bunları fazlası ile verdiğine inanıyorum çünkü gördüğüm kadarı ile artık bir eğitmen haline gelmişsiniz diyeceksinizki nerden bana verdiğiniz öğütlerden bu kadarını en ince ayrıntısına kadar biliyorsanız sanırım dediklerimide çok iyi biliyorsunuz
allah kızınızı her türlü bela ve musibetlerden korsun allah emanet olsun ben her zaman böyle derim allahım oğlumu sana emanet ediyorum
[/quote]

Mustafa Bey, Artık hayattaki tek amacım kızımın sağlığı ve onun mutlu, terbiyeli, bana, aileme, vatanına iyi bir insan olarak, başarılı bir şekilde yetişmesi. Zaten tüm anne ve babalarda evlatları için böyle düşünürler.
10 Yaşına kadar kızıma gerek ben, gerekse ailemin katkılarıyla elimizden gelen aklı, öğüdü, terbiyeyi veriyoruz onu iyi yetiştirebilmek adına. Doğduğu günden beri onunla herşeyi büyük bir insanla konuşuyormuşçasına anlatırım. oda beni 2-3 aylıkken bile dikkatli dikkatli dinlerdi ağlıyorsam oda ağlar gülüyorsam oda gülerdi.
Yani yaşıtlarına göre daha olgun, daha bilinçli ve terbiyeli. Eğitmen durumuna gelince hakkımda düşündükleriniz için çok teşekkür ederim hakikaten öyle. Bilmediğim her konuda kendimi yetiştirmeyi severim. Kız meslek lisesinde okurken sabah 9 dan 5 e kadardı okulumuz. Giyim (Dikiş)bölümü mezunuyum.
Arasıra etütlerimiz olurdu arkadaşlar çıkar bahçede dolaşırdı bende hangi branş dersinin olduğunu araştırıp mesela yemek mi yoksa el sanatları mı, nakış mı onları başka sınıflara gider o saatimi farklı şeyler öğrenmek için harcardım. Yani çocukluğumdan gelen bir iç güdü, istek bu. Lise bitincede 2 sene alman kültüre, daktilo, muhasebeye, bilgisayar kursları ki o zaman temel basic ve ileri basic denen kurslardı Boğaziçi üniversitesinde veriyorlardı. Beni de tek göndermedikleri için ağabeyimde benimle birlikte kursa katılmıştı   yani bu sonradan kazanılmış birşey değil. evveliyatındada vardı. Daha sonrada annemin, babamın sağlık sorunları olduğunda da sağlık siteleri, ansiklopedileri derken bugünlere geldik. Boş konuşmayı, komşu dedikodularını, ne bileyim kabul günlerini falan pek sevmiyorum çok mecbur kalmadığım zaman bu tip gezmelere pek gitmem. Bu demek değildir ki misafirliği gelip gitmeyi sevmem. Misafirim gelsin ben hizmet edeyim, yenilsin, içilsin, emeğimi hiç esirgemem. Ama neye yaramış diyeceksiniz oysa bir sürü insan neyin ne olduğunu bile bilmiyorlar ama mutlular oda başka bir durum! Şans!
Birde insanları çok seviyorum özellikle çocukları ve yaşlıları her ikisininde ilgiye ve şefkate ihtiyaçları var.
onların hastalığı beni üzüyor. Minik Akif'te beni fazlasıyla üzdü. Ama şimdi daha iyi olduğunu bildiğim için o kadar üzülmüyorum. Çünkü onunda sizin gibi düşünceli, ilgilenen, bilgili, çalışkan, sahip çıkan, merhamet sahibi bir babası var. Sizi de ben kutluyorum bu yönlerinizden dolayı  Dilekleriniz içinde ayrıca teşekkür ederim. Akif'le, Siz de Allaha emanet olun! Sağlıklı, başarılı, mutlu, bir hayat geçirmeniz dileğimle...yasemin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #52 : Haziran 11, 2007, 00:30:37 »
alıntı yapmakyacağım uzun oluyor
2 elinde 10 marifet denilen kişilerdensiniz belkide bu günlere gelmenizin en iyi yardımcısı bu olsa gerek her neyse gelelim bizim konuya akif meselesine her ne kadar benim emeğimde olsa bile sanırım daha çok annesinin emeği vardır çünkü nerdeyse 24 saat onunla ilgilenen annesi ben sadeceyan roldeyim işim icabı ama bu demek değildir ki ben çocuğa ilgisizim benim konumum daha çok aranan vede bu yüzden saygı duyulması gerekn kişiliğim rolüm bu bu rol iel büyük ihtimalle daha sakin daha iyi konulara ve olaylaraodaklanmasını sağlamktır görev ve ayrıca her yeri geldiğinde sığılanacak yer ama gereksiz durumunda ise gerekli ise fırça atacak kişiyim 2 yıl uzun bir zaman olmasına karşın eksiğimizle fazlamızla artık beyin yapısı olarak belli bir yere getirdik akifi artık yavaş yavaş kişiliği oluşuyor bu kişilik oluşumunda ailemin vede hanımın ailesinin az da olsa rolü olmasına karşın üzgünüm ki daha çok negatif kişilik yüklediler nedir bu negatiflik bu negatiflik bir hata yaptığında benden veya annesinden fırçayı yiyip onlardan teselli bulmasıdır ki sanırım ileride bu hata biraz başımızı ağrıtacaktır diye düşünüyorum daha ilk çocuğumuz olduğu için bazı hatalar vede cahillikler bizi yanılttı ama artık daha mantıklı düşünüyoruz ki çocukta mantıklı düşünüyor yaptığı yaramalıkları bilinçli yapıyor yaptığı her şeyi de bilinçli duruşu var mesela oyuncağını camdam altına atınca bize dönüp attım gitti diyor bu bilinçli bir hareket ama şununda farkında o oyuncak yakın zaman eve gelmeyecek bunu bildiğin için artık eskisi gibi bu sıkıntıları yaşamıyoruz şu an hasta olduğu için biraz nazladık vede bunun meyvesinide olumsuz olarak topluyoruz şunu artık daha iyi biliyoruz nedir o artık akif bey büyük yaştaki insna gibi bizi daha iyi anlıyor bu yüzden ki seviniyorum artık öğrenilmesi gerekeni daha iyi vede mantığına yedire yedire anlıyor vede kavrıyor artık diz dize oturup konuşma zamanı geldi şimdiki işimiz akif beyle konuşmak bu gün sabahtan akaşama kadar konuştuk bu yüzden yalnızlık hissetmedi en zor yaptığı iş olan uykuya bir kaç dakika içinde daldı
şimdi mışıl mışıl uyuyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #53 : Haziran 11, 2007, 01:22:21 »
alıntı yapmakyacağım uzun oluyor
2 elinde 10 marifet denilen kişilerdensiniz belkide bu günlere gelmenizin en iyi yardımcısı bu olsa gerek her neyse gelelim bizim konuya akif meselesine her ne kadar benim emeğimde olsa bile sanırım daha çok annesinin emeği vardır çünkü nerdeyse 24 saat onunla ilgilenen annesi ben sadeceyan roldeyim işim icabı ama bu demek değildir ki ben çocuğa ilgisizim benim konumum daha çok aranan vede bu yüzden saygı duyulması gerekn kişiliğim rolüm bu bu rol iel büyük ihtimalle daha sakin daha iyi konulara ve olaylaraodaklanmasını sağlamktır görev ve ayrıca her yeri geldiğinde sığılanacak yer ama gereksiz durumunda ise gerekli ise fırça atacak kişiyim 2 yıl uzun bir zaman olmasına karşın eksiğimizle fazlamızla artık beyin yapısı olarak belli bir yere getirdik akifi artık yavaş yavaş kişiliği oluşuyor bu kişilik oluşumunda ailemin vede hanımın ailesinin az da olsa rolü olmasına karşın üzgünüm ki daha çok negatif kişilik yüklediler nedir bu negatiflik bu negatiflik bir hata yaptığında benden veya annesinden fırçayı yiyip onlardan teselli bulmasıdır ki sanırım ileride bu hata biraz başımızı ağrıtacaktır diye düşünüyorum daha ilk çocuğumuz olduğu için bazı hatalar vede cahillikler bizi yanılttı ama artık daha mantıklı düşünüyoruz ki çocukta mantıklı düşünüyor yaptığı yaramalıkları bilinçli yapıyor yaptığı her şeyi de bilinçli duruşu var mesela oyuncağını camdam altına atınca bize dönüp attım gitti diyor bu bilinçli bir hareket ama şununda farkında o oyuncak yakın zaman eve gelmeyecek bunu bildiğin için artık eskisi gibi bu sıkıntıları yaşamıyoruz şu an hasta olduğu için biraz nazladık vede bunun meyvesinide olumsuz olarak topluyoruz şunu artık daha iyi biliyoruz nedir o artık akif bey büyük yaştaki insna gibi bizi daha iyi anlıyor bu yüzden ki seviniyorum artık öğrenilmesi gerekeni daha iyi vede mantığına yedire yedire anlıyor vede kavrıyor artık diz dize oturup konuşma zamanı geldi şimdiki işimiz akif beyle konuşmak bu gün sabahtan akaşama kadar konuştuk bu yüzden yalnızlık hissetmedi en zor yaptığı iş olan uykuya bir kaç dakika içinde daldı
şimdi mışıl mışıl uyuyor
[/quote]

Ne güzeller değil mi? Çocuklar uyurken o kadar masum o kadar güzeldir ki. Gündüz bütün gün yaramazlık eder, insanı canından bezdirir, öyle kızarsınız ki, ağlar, yaramazlık eder, döker, kırar, bir sinir harbinden yenik çıkmışsınızdır. onlar ise her zaman galip. Gece olur. Sonra ılık bir bardak süt verirsiniz onu içer gözleri hafiften mahmurlaşır. Günün yorgunluğu iyice sarar bedenlerini. Yastığına yumulur. karnına çekik dizleri. Öylece baygın, sessiz, sakın uyur! Ona bakarsınız hiç gündüz sizi kızdırmamışcasına bir duyguya kapılırsınız. O hiç suçlu değildir. Ona kızdığınıza, belki de hafiften okşadığınıza nasıl pişman olursunuz ağlayasanız gelir. Yanağına doğru eğilip öpüceğiniz zaman, onun o sıcaklığı, o kokusu yokmu her derdi sıkıntıyı alır götürür.
Benim kız artık biraz o devri geçirdiği için o tadı bulamıyorum. Küçük bebeklerin o süt kokuları yokmu çok severim. sarılırken yumuşacık, sıcacık! Allah bağışlasın çoook tatlııı  Yavrum maaşallah allah bir an önce sağlığına kavuştururda feraha erersiniz. Büyükler onlara hiç kıyamaz, bir kızdık mı bize düşman olurlar.
Annem ve babam kızımdan için bana sen cevizin kabuğu buda içi derlerdi. Bende, banane bende içiyim derdim. Tabii babam ve annem, ağabeylerim kızım babasız diye hiç kıyamıyorlar. Bende onların yanında biraz despot kalıyorum tabii. Bu sefer tehtit başlıyor. Bak seni annaneme söyliyeceğim gibi.  
Anne buna fazla yüz veriyorsun sonunda tepeme çıkacak diyorum ama dinlemiyorlar torun baldan tatlıymış ne yapalım.  Onları da kırmamak lazım! Anneniz, Babanız kimbilir ne kadar seviyordur! Güzel duygular tabii insanın çocuğunun mürvetini görmesi! Siz anlaşarak mı evlendiniz eşinizle neden tatsızlıklar çıktı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #54 : Haziran 11, 2007, 01:24:40 »
evet anlaşarak gerisi öyle işte boş verin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #55 : Haziran 11, 2007, 01:27:00 »
evet anlaşarak gerisi öyle işte boş verin
[/quote]

hımm anladım!

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #56 : Haziran 11, 2007, 09:28:27 »
ALINTI
Bazen insan kendi ailesiyle bile böyle sohbet ortamını bulamıyor. Bu dertlerimi bile yeri geldiğinde ailem üzülür,annem hasta olur diye anlatamıyorum bakın sizinle oysa paylaşabiliyorum bu benim için çok büyük bir mutluluk. Hepiniz iyiki varsınız. Hepinizi iyiki tanıdım.[/quote]

Doğrudur haklısınız. Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Umerım bundan sonra kızınızla huzurlu mutlu bir yuvanız olur.  Biz hep burdayız. İşlerimizden arta kalan zamanlarda birbirimize tabiyki yardımcı olacağız. Hatta yeri geldiğince işi gücü bırakıp birbirimize destek olacağız.

ALINTI
Eskiden ser verir de sır vermezdim ama artık bir noktada doluyor doluyor insan ve boşalmak istiyorsunuz. [/quote]

Derdini söylemeyen derman bulamazmış ama sizin döneminiz geçmiş artık. Allah başka üzüntü ve sıkıntılar vermesin. Sadece siz değil bütün arkadaşlarımın burda benimle dertlerini paylaşmalarını, sıkıntılarını biraz olsun azaltmada yardımcı olmayı isterim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #57 : Haziran 11, 2007, 11:13:50 »
Alıntı yapılan: İsmail H. Timurcioğlu
Doğrudur haklısınız. Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Umerım bundan sonra kızınızla huzurlu mutlu bir yuvanız olur.  Biz hep burdayız. İşlerimizden arta kalan zamanlarda birbirimize tabiyki yardımcı olacağız. Hatta yeri geldiğince işi gücü bırakıp birbirimize destek olacağız.

Derdini söylemeyen derman bulamazmış ama sizin döneminiz geçmiş artık. Allah başka üzüntü ve sıkıntılar vermesin. Sadece siz değil bütün arkadaşlarımın burda benimle dertlerini paylaşmalarını, sıkıntılarını biraz olsun azaltmada yardımcı olmayı isterim.
[/quote]

İsmail ağabey, ben esas sana ve diğer arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnsanın dertlerini, üzüntülerini paylaştığı ve bunları anlatabileceği insanları çok nadir bulabiliyorsunuz. Benim dönemim tabiki geçti.
Geçmekte, geç bile kalmıştı. Çünkü insan yaşamı o kadar kısa ki üç günlük ömrü beni haketmeyen biriyle zaman harcamaktansa, böyle yaşamak daha iyi diye düşünüyorum sizce de öyle değil mi? Hergün ekmeğimi zehire batırıp yemektense böyle daha iyi. Acı çekmeye, çektirmeye hiç gerek yok.Beni annem bir daha doğurmayacak, bende kızımı. Bak aramızda babam mesela hiç bir zaman olmayacak. İnsan öyle bir ölüp gidiyorki. Koşup didindiği herşeyi, paranı, pulunu, evini, sevdiklerini öyle bir bırakıp gidiyor ki sorgusuz sualsiz, çaresiz, sessizce tek başına.

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #58 : Haziran 11, 2007, 15:34:10 »
Hepimiz birkere doğuyoruz ve bir kere öleceğiz. Her ikiside kaçınılmaz. Gerçi konuda yazmıştım ama tekrar yazayım.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Senin gibi bi kızı olduğu için gözü arkada kalmamıştır. Allah her babaya nasip eder inşallah senin gibi bi evlat.

ayrıca ben rahatsız oldum arkadaşım şu yaş meselesinden. Mustafa kardeşimde abi falan yazıyo bıyıklarım var diye.     Ben 76 model bi Toyota' yım sadece.     Siz kaç doğumluysanız her ikinizde şimdi bundan sonra ona göre abi deyin kardeşim deyin arkadaşım deyin. Karar sizin arkadaşlar.

Benimde 4 yaşında Berat Kağan isimli bir canavar oğlum var. Canavar diyorum canımızı alıyo resmen. Mustafa beyin çocuğu gibi çok zeki. IQ su yüksek. Beyni kafasına sığmıyo derler ya o cinsten. O yüzden zaptedemiyoruz. Diğer kardeşide yolda. Allah'ın izniyle Ekim ayının ortalarına doğru aramızda olacak.
 İsim düşünmüyorum, isim hakkı bu sefer annesine ait. Berat'ın adı ve kendisinin bende çok ayrı bir yeri var. Ben onu çok bekledim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Evlilik Ve Aşk
« Yanıtla #59 : Haziran 11, 2007, 22:56:22 »
ismail abi merhaba ben 78 model hiluxum o yüzden büyüğümüzsün sizde gördüğüm kadarı ile evlisiniz ne güzel allah devamı hayırlı etsin kötülüklerden korusun vallahi ne diyeyim bir oğlun var ıq yüksek allah kolaylık versin şu an ateşleri içinde yanıyorum hastayım her tarafım ağrıyor ama bizim oğlan maalesef hastalık felan dinlemiyor zorla kaçtım her tarafı ezdi şu an resmen dökülüyorum bakıyorumj ki ikinciside yolda allah anala babalı büyütsün allah kolaylıklar versin biri ile uğraşmak zorken ikincisi daha da zor olacak ama bir o kadar da güzel olacak