0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kimde girip cevap yazmıoki coşkun bu çok normal[/quote]evet dogru cevap nedir? yazabilir misiniz merak ettim. selamlar
Yeni Soru:Geniş ve karanlık bir odada duvardan duvara uzanan madeni bir boru bulunmaktadır. İçinden su akan bu boruyu delmeden ve açmadan suyun hangi yöne aktığını nasıl anlarsınız?...[/quote]Cevap :Boruyu ısıttığımız noktanın sağ ve sol tarafından biri sıcak, öteki soğuk olur.Soğuk taraf geliş,sıcak taraf gidiş istikametidir.
elimin altındaki as mı?[/quote]eger elinizin altindaki Vale is size rastgele evet veya hayir diyecegim. Evet dersem sizi yaniltirim ve bunu bilemezsiniz. Sonuc olarak kesin olarak bu soruyla emin olamazsiniz. Soracaginiz soru %100 sizi As'a yonlendirmeli.
elimin altındaki as değil değil mi?[/quote]yine bir onceki sebepten dolayi bu soru da size kesin As'i buldurmaz.
ziya bey, konu ortadan kaybolmadan cevap verin artık şu soruya. ya da bir bilen cevap versin. ve erdem bey de güncellesin artık soruları. konuyu aradım buldum başa taşımak için. hakkı beyyyy siz de bir el atın.[/quote]Nerede kalmıştık Elimi ortadaki kartın üzerine koyar ve sorarım: 'Sağdaki kart as mı?' Eğer cevap evet ise sağdaki kartı, hayır ise soldaki kartı seçerim. Nedenine gelince, eğer işaret ettiğim kart as ise zaten doğru cevabı almam gerektiği için evet dendiğinde sağdaki kartın, hayır dendiğinde ise soldaki kartın as olduğundan emin olabilirim. Yok ortadaki kart vale ise ve bana yalan söylenirse bile fark etmez, çünkü bu durumda da hem sağdaki hem soldaki kart zaten astır.