0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tuba hanım bakın sizden başka ilgilenen yok kimse düşünmek istemio anlaşılan[/quote]erdem bey, olur da insanlar iştirak ederler ya da yeni katılanlar önem verir. biz yılmayalım. sorularınız varsa siz yazın. iştirak eden eder. etmeyen etmesin. ben burda öğrendiğim soruları kızıma soruyorum, arkadaşlarıma soruyorum. sonra Hakkı bey de var iştirak eden. DEVAM, DEVAM,DEVAM...
Tatil zamanlarında forum genelde cansız olur biraz. Siz devam edin, iştirak etmeyip okuyan insanlar da var. (Benim gibi)[/quote]iştirak de edin günal bey. verdiğiniz cevap doğru olmasa da yazın birşeyler. erdem bey, bu konu ilgi görmediği için kapatılsın istiyor da ben istemiyorum. siz de sorun bir soru. bir soru benden mesela ; Bir adada yedi tane dünya güzeli varmış ve bu adaya gelen herkesi öldürüyorlarmış.Bir gün adamın biri adaya düşmüş güzeller adama son istegini sormuşlar , adam öyle bişey söylemişki güzeller onu öldürmemiş.Adam ne söylemiş?ikinci sorum da bu ; Denizin ortasında bir gemi var ve gemiden 18 basamaklı bir ip merdiven sarkmaktadır. Merdiven aralıkları 15 cm. dir deniz başlangıçta 10. basamakta iken med-cezir dolayısıyla 5 dakikada 3 cm alçalmaktadır. 30 dakika sonra deniz hangi basamak hizasında olur.hadi bakalım toyotacılar. gösterin kendinizi....
ikinci soruya cevap verecek gücüm kalmadı bugün çok yoruldum ama 1.soru çok kolay okadar hatun 1 erkek bulmuşlar niye öldürsünler kendimi çok cin gördüm hahahhaha (Avrupa Yakası Kubilay )[/quote]ben de çok cin gördüm seni. maşallah nazarlar değmesin.
Hemen !!! Cevap 1) İçinizde en çirkininiz beni öldürsün demiş. Cevap 2) yine 10. basamakta olur! Bildim mi??? [/quote]yasemin hn. tebrik ediyorum. erdem bey ben de sorunuzu göremiyorum
21/8
2,625 Lira.[/quote]+2,625