Gönderen Konu: toyota corolla hb sport Modelinin farkı?  (Okunma sayısı 12414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
toyota corolla hb sport Modelinin farkı?
« : Haziran 14, 2010, 20:02:54 »
s.a arkadaslar terra tamam sol tamam ama sportun farkını anlamadım :D

birde krem döşeme hangi modelde oluyo onuda anlamıs deilim 3 aydan beri araba bakıyorum bi kavrayamadım
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Toyota Club Türkiye

toyota corolla hb sport Modelinin farkı?
« : Haziran 14, 2010, 20:02:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota corolla hb sport Modelinin farkı?
« Yanıtla #1 : Haziran 14, 2010, 23:06:06 »
sollarda 8 hava yastığı varve dijital klima,jant mevcut.sportlarda ise 4 hava yastığı ve normal klima var jant hepsinde yok,mavi döşemeler,marşpiyeller mevcut.motor aynı.krem döşemeleri bende çok seviyorum corola hb sol;mavi,siyah,füme,yeşil olanlarda mevcut.
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 15, 2010, 00:06:05 »
Mehmet canım kardeşim Hb ler ingiltere montajı ve ilk başta terra sol donanım çıktı..Sonra 2005 den sonra Hb sport 2006 olması lazım HB ve sedanın plus line diye ara donanım çıktı..
Sol donanım en üst donanım sadece bu donanım seviyesinde dijital klima ve bej döşeme seçenegi bulunuyor tek tek yazmayayım.Terra en alt donanım terra ile sport arasındaki en bariz farklar deri direksiyon simidi vites topuzu direksiyondan kumandalı cd calar ve sport donanımında  sport donanımına özel koltuklar yan ve arka tamponda ekler var mesutla oktayın arabasında oldugu gibi..
2004 temmuzdan sonra çıkan makyajlanmış hb nin sol donanımında yağmur sensörü ve far sensörü eklendi.Sol special diye donanımda var bu donanımda manuel vites seçeneği yok otomati vites  ve bunda sol dona fazla olarak sunrof ve cruise control var..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 15, 2010, 00:23:29 »
Mehmet canım kardeşim Hb ler ingiltere montajı ve ilk başta terra sol donanım çıktı..Sonra 2005 den sonra Hb sport 2006 olması lazım HB ve sedanın plus line diye ara donanım çıktı..
Sol donanım en üst donanım sadece bu donanım seviyesinde dijital klima ve bej döşeme seçenegi bulunuyor tek tek yazmayayım.Terra en alt donanım terra ile sport arasındaki en bariz farklar deri direksiyon simidi vites topuzu direksiyondan kumandalı cd calar ve sport donanımında  sport donanımına özel koltuklar yan ve arka tamponda ekler var mesutla oktayın arabasında oldugu gibi..
2004 temmuzdan sonra çıkan makyajlanmış hb nin sol donanımında yağmur sensörü ve far sensörü eklendi.Sol special diye donanımda var bu donanımda manuel vites seçeneği yok otomati vites  ve bunda sol dona fazla olarak sunrof ve cruise control var..

benim bile kafam karıştı :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 15, 2010, 00:26:20 »
nasıl düzgün yazmışım demi yazdığımı anlarsa çözmüştür fazla kurcalama oktay konyla baş başa bırakalım mehmeti.. :D :D :D :D
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 15, 2010, 00:30:16 »
aslında 1-2 de fotoğraf olsa daha güzel olur :) sportun iç mekandaki farkını anlayabilmesi için mesela :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 15, 2010, 00:40:33 »

burda araçın iç kısmız benim arabanın..Artık sport donanımınıda eklersin oktay
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 15, 2010, 00:46:38 »
Mesut koymuştu bi ara ama bulamadım. bulur eklerim artık yarın :) bu gecelik bu kadar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 15, 2010, 02:20:51 »
Tuncay abi en alt donanım Terra değil Linea. :)
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 15, 2010, 12:59:16 »
Tuncay abi en alt donanım Terra değil Linea. :)
Emrecim linea donanımı HB lerde yok sedanlarda var...hb ler için en alt donanım terra donanım...
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 15, 2010, 13:30:09 »
Far sensörümü? sadece hb lerde mi var? sedan sol 2005te yağmur sensörü var da far yok sanıyorum.
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 15, 2010, 13:34:30 »
aman allahım  Tuncay abicim o nsl bir anlatıs :) hepsini anladım iyi güzel benim araba sport olacak yani modeli.. Peki krem döşeme bazılarında var yok onu ayırt eden model hangisi? bir alkıs helalinden :)
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 15, 2010, 13:48:41 »
tuncay bey herşeyi anlatmış.. bende biraz bahsedeyim dicem ama..karışmasın..hepsinin arasında çok çok fark var ve satın alınırkende fiyatlara bazı donanımlar etki ediyor..aslında herşey basit açık ve net..krem döşeme makyajlı 2005-2006 arası..ve bazı araçlarda 2005 öncesi makyajsız..maun kaplamaı gögüs panelli olanlarda mevcut.. bu tamamen aracı sıfır olarak satın alınırken..tüketiciye sunulan artılar eksiler..ne kadar para o kadar donanım..bu her araç için geçerlidir.. ve her araçta varıdr..örenke verecek olursak..golf 5 için mıdlıne primline hıgline.. jettalardada bu geçerli ;) yada peugeot xr xt gt gtı toyota terra sport sol   böyle değişik isimler adında anlayabilyosun hangisinde ne özellikler var diye..  mesela benim aracım 2005 corolla hb sol a/T diye geçiyor.. birde bu işin harflendirilmeside var..o konuda fazla bilgim yok..
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 15, 2010, 13:50:00 »
Far sensörümü? sadece hb lerde mi var? sedan sol 2005te yağmur sensörü var da far yok sanıyorum.
far sensörü 2006 sonrasınd avar sanıyorum bununla birlikte cruise cıntrol ve sunroof seçenekelride var..yağmur sensörü olması lazım sedan 2005 lerde ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 15, 2010, 13:52:49 »
bende 2005 sol var. yağmur sensörü ve cruise control var ama far sensörünü ve sunroof duymadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 171 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 15, 2010, 13:54:22 »
hmm krem işi model farkı değilde alırken alıcının istegine göre mi cıkıyor yani sonuc olarak bumu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 15, 2010, 14:02:07 »
hmm krem işi model farkı değilde alırken alıcının istegine göre mi cıkıyor yani sonuc olarak bumu :)

diyebiliriz.. gibi  gibi.. sol donanım istiyorum ama içi krem döşemeli olsun dediğinde..evet bu bir artı olur.. sol olduğunda bir çok artıya sahip olucaksın..ama şuda olabilir ben sol istiyorum bununla birlikte sunroof cruise control..diyerek bir kaç artı istekte olabilir..bunun yanında sol dendiğinde elektrikli ısıtmalı ayna ki bu hemen hemen hepsinde var :) sonra yagmur sensörü adaptif   ve gece sensörlü cam esp asr esp vdc vs vs kararn içi dikiz ayna ki bu çok büyük bir nimet bulandna Allah razı olsun.. 4 disc fren 8 airbag..falan yani vs vs vs

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Haziran 15, 2010, 14:10:13 »
vvt-i motorlarda triger kayışı yerine zincir mi oluyor? mesala 2004 lerde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 15, 2010, 14:12:07 »
vvt-i motorlarda triger kayışı yerine zincir mi oluyor? mesala 2004 lerde

evet zincir sistemi benim bildiğim..soruna göre cevap veririsek..2003 sedanda öyle..abimin..bende zincirli sistem..zaten bizim araçlarıın en byük özleliği triger derdi yok...tabi bakımı var...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Haziran 15, 2010, 14:14:02 »
2005lerde de zincir var