0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hmm anladım mesut abi benim bi konum daha var modifi.. da onada bi el atıversen
sportun sol versiyondan eksiği dijital klima ki ferrari de de kullanmaz. çelik jant ve yağmur sensörü bildiğim kadarıyla. sol special de sunroof ve cruize kontrol de var ama o arabadan kaç tane vardır onu da bilmiyorum
evet kararan dikiz aynası ve en önemlisi 8 airbag unutmuşum.
ama sportlarda başka artılar da var el yapımı ön tampon dayligt mercekli ön far..17" çelik jant ince yanak lastik..fabrika çıkışlı kul ve el yapımı mesut racing logolu kule gergisi vs vs bu donanımlarada sahip araçalrı var toyotanın... bende bunları unutmuştum..
kaç tane var ki onlardan
Türkiyede iki kişde varmış. Gebze civarında görülmüşler en son. Birinin camında film varmış kimse görmemiş sürücüsünü daha. Diğerinde film yokmuş ama onu görende olmamış. Zaten oda yakında lazer yapıcakmış camlara. Tabi bunlar ulusal gazetelerde çıkan asparagas haberde olabilir.
2 tane belki bir zaman benimki 4 olur inş
vallah bizim olmamız için ikimizden birinin modifiye gurusu birimizinde guru yamağı olması gerekiyo..rütbe isimleri süper..seç birini burdan başlayalım..böyle sade tatlı bir mdolu bir araç için çok çalışmak gerekiyor ve takım çalışması gerekiyo bunu başaran abi ve kardeşimize birkezdaha teşekkür..yaptıkları arabalarla değil rütbeleri ile gırgırlı bir sohbet ettiriyolarr..umarım kızmıyorlardır..
Bana daha var sedanı satıp hb alacagım daha sen 3. olursun ben arkadan gelirim inş.. Arabanın fotokopisini cekmem ama fikirlerini biraz calabilirim
eminim yardım için elleirnden geleni yaparlar.. çünkü biz bir aileyiz..inş. sen sat sedanı san satayım hb bende aurise terfi edeyim.. ama benimkinn pert kaydı var ucuza vereyim