0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
senin arabada acık hava filtresi varmı varsa su konuya göz atsana http://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/vvt-i-motorlara-acik-hava-filtre-takilmasi/20/
vallaha şu an iki adet mevcut.. biri rütbelerle hitap edeyim önderimiz..modifiye gurusu..onun yarıdmcısı guru yamağı ve yakındada 3. kişi paraları biriktirince guru yamagının gurusu nun yamağı bende olacak inşallahhh... tabiki muhteşem ikilide kimsede olmasın zaten..özellği kalmaz..vip. vip.special..
Bana daha var sedanı satıp hb alacagım daha sen 3. olursun ben arkadan gelirim inş.. Arabanın fotokopisini cekmem ama fikirlerini biraz calabilirim
mutlu oluruz arkadaşlar. bununla uğraşacağına honda alsaydın ya diyenlere inat gösterelim toyota nında potansiyeli olduğunu
el emeğinin zevki başka sana katııyorum oktay görsünler ..bide slogan yapmışlar..kızlara etek hondaya vtec..adam arka cama yazmış bunu ya .. sadece gülüyorum
el emeğinin zevki başka sana katııyorum oktay görsünler ..bide slogan yapmışlar..kızlara etek erkeğe vtec..adam arka cama yazmış bunu ya .. sadece gülüyorum
murat bir arada ben giderim V-tec'le sen arkadan itekle lafları vardı ama birde şu vardı 7000/dd V-tec biter T-Sport başlar
Mesutla oktay Hb sportu en güzel haline getiren güzide arkadaşlarımız onları alınlarından öpüyorum(ya neler diyorum ben ) mehmet anlamadım deme bak gerisini sen düşün artık
Mehmet teşkür canım..Ne güzel hb ciler yorum yazıyoruz ae101 cilerdenm eser yok.Forever E12 HB and E12 Facelift Mehmet iç döşeme bej istiyorsan sadece sol donanımında var buda her renkte yok.(Siyah,okyanus mavisi,yeşil,koyu gri de iç döşeme bej.)Yagmur sensörü ve kendiliğinden kararan iç dikiz aynası 2004 temmuzdan sonra çıkan yani 2005 diye çıktı makyaj geçiren kasada mevcut.Benim aracım 2004 sol yagmur sensörü ve kendiliğinden kararn iç dikiz aynası yok..aYrıca ilk 2002 ve 2003 de çıkan sol donanımlarındada 8 hava yastığı yok 4 diye biliyorum..(BUnu ön direklerde srs airbag yazısı varsa anlarsın.)Sol special diye en üst donanım var oda sadece otomatik vites seçeneği ile geliyor.Bu donanımda sol donanımına ek olarak sunrof hız sabitleme var.Bak sen 2 ay bekle ben izne gidip gelem arabayı sana satarım Mesutla oktay Hb sportu en güzel haline getiren güzide arkadaşlarımız onları alınlarından öpüyorum(ya neler diyorum ben ) mehmet anlamadım deme bak gerisini sen düşün artık
Mehmet Sportlarda tuncayın bahsettiklerine ek olarak ısıtmalı ve elektrikli yan aynalarda mevcut, terralrda ısıtmalı değil aynalar
yahu e12 lerde sunroof görmedim ben hiç. Gören var mı?
sol versiyonda var opsiyon donanım olarak
Anlaşılan pek rağbet görmemiş