Gönderen Konu: Arkadaşlar Efsane Kasa Toyota Arıyorum  (Okunma sayısı 8628 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herkese Sağlık
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar Efsane Kasa Toyota Arıyorum
« : Haziran 12, 2010, 18:34:41 »
Merhaba arkadaşlar! Artık kendim gibi kardeşimide toyotacı yapmak istiyorum.Ama ona efsane kasa düşünüyoruz.temiz satılık toyota haber verirseniz sevinirim. klima+lpg olmalı.Teşekkürler...

Toyota Club Türkiye

Arkadaşlar Efsane Kasa Toyota Arıyorum
« : Haziran 12, 2010, 18:34:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '12
  • 22 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Toyota Avensis

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Arkadaşlar Efsane Kasa Toyota Arıyorum
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2010, 20:48:10 »
Ne kadara kadar araba arıyorsunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 12, 2010, 23:09:52 »
lpgsiz almanızı öneririm..lpgli aracın kilometresine güvenmem ben..lpgsiz alıp sonradan lpg taktırmak -bana göre- en mantıklısı..bir de ille de klimalı olsun diyerek bir heves aldığınız araba kazalı, yıpranmış, motoru bitik, kmsi düşürülmüş olmasın..klima denen şey de sonuçta 1000-1500 lira aralığında montaj dahil takılabilen bir şey..

gli olsun diye 2000-3000 lira daha fazla vermenize de gerek yok, sonuçta gli denen aracın kadife koltukları, yatan arka koltukları, 4 cam otomatiği, elektrikli aynaları ve birkaç kozmetik ayrıntısı var..otomatik cam denen şey tamamen orjinal parça kullanarak (çıkma) 500 liraya halledilir 4 cam..yatan koltuk olmayıversin, ille de olsun deniyorsa onun da kolayı bulunur, elektrikli ayna takmak da kolay, kapağın altında soket hazır bile..düğmeyi al soketi tak..

sonuç olarak; bence kalıpların dışına çıkıp temiz ve yıpranmamış araba bakın
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Herkese Sağlık
« Yanıtla #4 : Haziran 12, 2010, 23:23:15 »
Alacağım araç 13-14 bin aralığında olmalı.Benim için önemli olan aracın orjinalliği.Değişen olmasın,boya az çok olabilir.Sonuçta en yenisi 12yaşında.Bir tane 96 model xei klimalı var,sadece 70000 de fiyat en son 14000 olur diyor sizce nasıl?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çokta FiFi :D
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B-
« Yanıtla #5 : Haziran 12, 2010, 23:24:14 »
Bence pahalı 96 model araç için  ;) 1500 tl daha verip 1997 yada 1998 model  gli alırsınız  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 12, 2010, 23:26:37 »
Bence de temiz araç en önemlisi..2000 yılında 80000 kmde efsaneyi aldık 2010 155000 kmdeyiz nazar değmesin hala çıt yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 12, 2010, 23:27:11 »
14000 fazla gibi geldi bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #8 : Haziran 12, 2010, 23:48:37 »
14bin 98 gli olsa, yine o kmde olsa verilir..onun dışında pahalıymış araç evet ama malesef satıcılar bu paraları istiyor..çünkü 100.000kmde de alsan 300.000kmde de alsan araba taş gibi..
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #9 : Haziran 13, 2010, 03:23:21 »
14bin 98 gli olsa, yine o kmde olsa verilir..onun dışında pahalıymış araç evet ama malesef satıcılar bu paraları istiyor..çünkü 100.000kmde de alsan 300.000kmde de alsan araba taş gibi..
kesinlikle katılıyorum agaaa
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #10 : Haziran 13, 2010, 03:33:58 »
lpgsiz almanızı öneririm..lpgli aracın kilometresine güvenmem ben..lpgsiz alıp sonradan lpg taktırmak -bana göre- en mantıklısı..bir de ille de klimalı olsun diyerek bir heves aldığınız araba kazalı, yıpranmış, motoru bitik, kmsi düşürülmüş olmasın..klima denen şey de sonuçta 1000-1500 lira aralığında montaj dahil takılabilen bir şey..

gli olsun diye 2000-3000 lira daha fazla vermenize de gerek yok, sonuçta gli denen aracın kadife koltukları, yatan arka koltukları, 4 cam otomatiği, elektrikli aynaları ve birkaç kozmetik ayrıntısı var..otomatik cam denen şey tamamen orjinal parça kullanarak (çıkma) 500 liraya halledilir 4 cam..yatan koltuk olmayıversin, ille de olsun deniyorsa onun da kolayı bulunur, elektrikli ayna takmak da kolay, kapağın altında soket hazır bile..düğmeyi al soketi tak..

sonuç olarak; bence kalıpların dışına çıkıp temiz ve yıpranmamış araba bakın

Türkayım bunları yapmayı kalksan 3.000 tl den fazla verirsin :) + harcadıgın zamanda cabası ufak kaza 3-5 boyası olsun gli olsun derim ben :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #11 : Haziran 13, 2010, 03:37:27 »
Bu arada aydın abi'nin aracıda cokmu temiz duruyor ne :wacko:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 13, 2010, 10:21:26 »
Alacağım araç 13-14 bin aralığında olmalı.Benim için önemli olan aracın orjinalliği.Değişen olmasın,boya az çok olabilir.Sonuçta en yenisi 12yaşında.Bir tane 96 model xei klimalı var,sadece 70000 de fiyat en son 14000 olur diyor sizce nasıl?
Eğer arabanın orjinallik durumuda iyiyse pahalıda değil bence sonuçta binmeye araba alıyosunuz baktırın sağını solunu binin arabaya  hoşunuza giderse (bence kesin beğenirsiniz) alın hayırlı olsun...
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 13, 2010, 11:18:29 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-1997-model-toyota-corolla-son-fiyat/detay

şahane bi araç,biraz fazla istiyo ama
ben aracı almadan önce çok baktım buna
ama gli special aradığım için yedekte tuttum
special buamasaydım o aracı kaçırmazdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #14 : Haziran 13, 2010, 11:58:10 »
Türkayım bunları yapmayı kalksan 3.000 tl den fazla verirsin :) + harcadıgın zamanda cabası ufak kaza 3-5 boyası olsun gli olsun derim ben :)
yok be abi, hayatta tutmaz 3000, yani lpg ve klima dahilse anca o zaman tutar :D ama dediğim gibi lpgli araca da güvenmem ben..lpg taktırmış adamın arabası yatar mı ?? yatan gezmeyen arabaya lpg taktırılır mı? tabi lpgnin fatura tarihi de önemli :) boya konusuna da kesinlikle katılıyorum..kapıların stratejik yerlerinde, direklerde, ŞASELERDE kaputun altında kalan yerlerde boya yoksa gerisi hiiç önemli değil..biz 2009u aldık, birkaç ay sonra dedem garajdan çıkarken duvara sürttü, o gün götürüp boyattım autokingte, şimdi kazaı bu araba diyenlere selamlarımı iletir hayatta satmam :D o boya konusu sadece araba satın almak isteyenlerin fiyat kırdırma taktiği

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #15 : Haziran 13, 2010, 23:09:23 »
yok be abi, hayatta tutmaz 3000, yani lpg ve klima dahilse anca o zaman tutar :D ama dediğim gibi lpgli araca da güvenmem ben..lpg taktırmış adamın arabası yatar mı ?? yatan gezmeyen arabaya lpg taktırılır mı? tabi lpgnin fatura tarihi de önemli :) boya konusuna da kesinlikle katılıyorum..kapıların stratejik yerlerinde, direklerde, ŞASELERDE kaputun altında kalan yerlerde boya yoksa gerisi hiiç önemli değil..biz 2009u aldık, birkaç ay sonra dedem garajdan çıkarken duvara sürttü, o gün götürüp boyattım autokingte, şimdi kazaı bu araba diyenlere selamlarımı iletir hayatta satmam :D o boya konusu sadece araba satın almak isteyenlerin fiyat kırdırma taktiği

Çok haklısın kardeşimde benzınlı dıye alırsın aracı onceden takmıstır işlettirmemıstır muayne v.b sebeblerden sokmustur öle satıyordur anlamak güç olur senın rolla gibi alındıgından beri benzınle kullanılan ilk sahıbınden ,kmsı orjın 110 bınde ae 101 bulsam gli falan bende bakma alırdım :D ama artık bu piyasada zor :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #16 : Haziran 13, 2010, 23:19:34 »
illede gli illede japon toyota derim neden derseniz anlatmakla olmaz .km ye falanda bakmayın corolla japon gli bu inanın 160 bin kmdeki benim efsane canavar hala ilk günkü gibi koşuyor,bunu size şöle anlatıyım ; çanakkkale dönüşü gece yarısı bir saatti gri renkte bir araç sürekli benimle beraber seyrediyordu yaklaşık 100 km beraber gittik o geçti ben geçtim falan bi an merak ettim aracın markasını ama gece karanlığı anlayamadım tabi toyota hakkında bilgimde yok o zamanlar sonra bu araç benzinliğe girdi yanına yaklaştım ve baktım :) oda toyotaydı yeni kasalardan ve dedimki bak çekik gözlü japonum seni geçen akrabanmış :) ve yola devam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #17 : Haziran 13, 2010, 23:21:56 »
Çanakkaledenmı aldın aracı gokan abı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Haziran 13, 2010, 23:30:25 »
hayır edirneden aldım fakat analttığım muhabbet çanakkale dönüşüydü.gli çok farklı kardeşim burda şu vites şu km yapıyo diye analtsam olmuyor ,toyota üyeleri tarafından bana karşı tepki oluyor hız sınırı gibi tepkiler işte bu araçlar japon malı bunu kabul edelim ve ilk çıkanları japon gli ler ve en iyileri bunlar kim ne derse desin hiç bişeyden kaçınmamışlar çocuk kilidi otomatik cam çocuk kilidi vesaire valla bi gün hanım hızlı gidiyosun farkındmaısın dedi bi baktım km xxx  burda yazamıyorum işte hızlı gitmek marifet değil ama sağlam araba hızllı gider hal durum bundan ibaret.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #19 : Haziran 13, 2010, 23:35:36 »
1 litre lpg fiyatı 2,00
5 lt lpg = 10 tl
10 km şehir içi+48 km uzun yol   sürat sınırların biraz fazla üstü
sonuç= 0,17
inanın yaşamasam inanmam 94 model vergisi 40 tl daha ne ister insan :)