0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
14bin 98 gli olsa, yine o kmde olsa verilir..onun dışında pahalıymış araç evet ama malesef satıcılar bu paraları istiyor..çünkü 100.000kmde de alsan 300.000kmde de alsan araba taş gibi..
lpgsiz almanızı öneririm..lpgli aracın kilometresine güvenmem ben..lpgsiz alıp sonradan lpg taktırmak -bana göre- en mantıklısı..bir de ille de klimalı olsun diyerek bir heves aldığınız araba kazalı, yıpranmış, motoru bitik, kmsi düşürülmüş olmasın..klima denen şey de sonuçta 1000-1500 lira aralığında montaj dahil takılabilen bir şey..gli olsun diye 2000-3000 lira daha fazla vermenize de gerek yok, sonuçta gli denen aracın kadife koltukları, yatan arka koltukları, 4 cam otomatiği, elektrikli aynaları ve birkaç kozmetik ayrıntısı var..otomatik cam denen şey tamamen orjinal parça kullanarak (çıkma) 500 liraya halledilir 4 cam..yatan koltuk olmayıversin, ille de olsun deniyorsa onun da kolayı bulunur, elektrikli ayna takmak da kolay, kapağın altında soket hazır bile..düğmeyi al soketi tak..sonuç olarak; bence kalıpların dışına çıkıp temiz ve yıpranmamış araba bakın
Alacağım araç 13-14 bin aralığında olmalı.Benim için önemli olan aracın orjinalliği.Değişen olmasın,boya az çok olabilir.Sonuçta en yenisi 12yaşında.Bir tane 96 model xei klimalı var,sadece 70000 de fiyat en son 14000 olur diyor sizce nasıl?
Türkayım bunları yapmayı kalksan 3.000 tl den fazla verirsin + harcadıgın zamanda cabası ufak kaza 3-5 boyası olsun gli olsun derim ben
yok be abi, hayatta tutmaz 3000, yani lpg ve klima dahilse anca o zaman tutar ama dediğim gibi lpgli araca da güvenmem ben..lpg taktırmış adamın arabası yatar mı ?? yatan gezmeyen arabaya lpg taktırılır mı? tabi lpgnin fatura tarihi de önemli boya konusuna da kesinlikle katılıyorum..kapıların stratejik yerlerinde, direklerde, ŞASELERDE kaputun altında kalan yerlerde boya yoksa gerisi hiiç önemli değil..biz 2009u aldık, birkaç ay sonra dedem garajdan çıkarken duvara sürttü, o gün götürüp boyattım autokingte, şimdi kazaı bu araba diyenlere selamlarımı iletir hayatta satmam o boya konusu sadece araba satın almak isteyenlerin fiyat kırdırma taktiği