0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
murat abi benim 98de abs yok, 2009 doğal olarak var..abi absli arabadan nefret ediyorum..abs devreye girdi mi bekle ki duracaksın..98de kilitlenirse frenden ayağımı hafif çekiyorum, kilitlenmeyi engelliyorum aynı anda dekompresyon (vites küçültüyorum) yapıyorum fren dozajını kilitlenmeyecek kadar arttırıyorum ve sonuç olarak absli yeni corolla kaymaya devam ediyor..kaç kez abs yüzünden kaza atlattım..durmuyor arkadaş...
Arkadaşlar, konuyu dağıtmış gibi olmayayım ama ABS devreye girdiğinde ayağınızı frenden çekerseniz duramazsınız. Ben de ilk aylarda ufak bir kaç kaza atlattım bu yüzden ama sonra alışıyor insan. ABD çalıştığında, fren pedalını ezeceksiniz, başka yolu yok
Bende bu yuvarlak farlıları sevemedim bi türlü
hakkı abi bizim arabada bir sorun var ya da ben süper şöförüm abi pedalla savaşıyorum, var gücümle basıyorum pedala..umrunda değil resmen pedalın..çekince daha da beter oluyor dediğin gibi..ben 98 corollayla daha rahat duruyorum
alışma meselesi olabilir, ama itiraf ediyorum abs olmayan aracı durdurmak kabiliyettir...
abi ben de absli arabayı durduramıyorum ya, ben frene bastıkça o pedalı geri geri ittiriyor ya tak tak böyle nasıl sinirleniyorum anlatamam bariz hissediliyor yavaşlamanın azaldığı (yani daha yavaş yavaşlıyoruz, daha uzuyor fren mesafesi) böyle frene basıyorum abi, bir süre yapışıyorum emniyet kemerine sonra abs bir giriyor devreye amaaan bekle ki durasın..98 modelden alışkanlık fren köklemem, öyle mi yapam lazım kim bilir belki de absli araba kullanmanın da bir inceliği vardır..
Ben de en cok onlari sevdim.
Yapma be Ahmet abi bi üst kasasındandamı çok sevdin
Toyota'nin en son kasasini seviyorum, efsane kasayis seviyorum, bir de yuvarlak farliyi orijinal oldugu icin cok seviyorum Berkay