0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bu yuvarlak farlıları sevemedim bi türlü
motor zaten ae101 kasaki efi motor paran yetiyorsa bunu dahada yetiyorsa vvt-i ...yanibu araçlar alınıp ömür boyu rahat kafa ile binilecek araçlar...
abi bütün tr senin gibi düşünüyor rahat ol
türkay abi bu kasa daha ucuzsa vvt-i olanlardan alacaksın.paranın yettiğinin en idealini alacaksın.ae101 kasa iyidirde tutup 17000 15000 verilecek araba değil bence bu saatten sonra....
O zaman sorun yok zaten adı üstünde tutulmayan kasa ama bunun bir üst kasası Erdemin kasadan beyaz ına hayır demem 17bin-15bin verilmezde zaten Atakan 10bin den 12bin e kadar xli yürürü sağlam kritik yerleri hariç boyasız bir ae101 e de binmem desem yalan olur
bazen paranın yettiği en iyisi ideali olmuyor atakan..şimdi bir çıkmacıya gittiğinde hangisinin parçasını çok çok daha rahat ve bol miktarda bulabiliyorsun? veya modifiye edeyim desen hangisine daha çok parça bulabiliyorsun? parçası hangisinin daha bol, daha kolay bulunabilir ve daha ucuz? hangi aracı ustalar daha iyi tanıyor (daha rahat ve daha ucuztamir için) hangisi daha sorunsuz?? insanlar boşuna ae101 diye diretip o paraları vermiyor hala..ben şahsen ikisi aynı para olsa bile ae101 derdim..bana yazdığına cevap;ne yalan söyleyim, ben o kasaya da binmem..101den sonra tek sevdiğim corolla yeni kasa..ondan öncekiler her çıktığında gittik, baktık, test ettik, beğenmedik atakana yazdığına cevap;+1
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-1997-model-toyota-corolla-son-fiyat/detayşahane bi araç,biraz fazla istiyo amaben aracı almadan önce çok baktım buna ama gli special aradığım için yedekte tuttum special buamasaydım o aracı kaçırmazdım
abi sevmek değilde artık yavaş yavaş elinden geldiğince yeni almaya bakacaksın.artık kaçarı yok.birde corolla serisindeki en iyi yol tutuşa bu araba sahip ve mekanik olarak gerçekten çok sağlam bir araba çünkü rally'de kullanılan kasa.adamlar test etmeden koymazlar.motor zaten ae101 kasaki efi motor paran yetiyorsa bunu dahada yetiyorsa vvt-i ...yanibu araçlar alınıp ömür boyu rahat kafa ile binilecek araçlar...
toyotada alabildiğin en yeni araba en idealidir abi sonuçta toyota....
malesef o iş öyle değil atakanım hatta hiç bir marka için öyle değil..ae101in sorunsuzluğu son kasada bile yok..ae86 zevki ondan sonraki hiç bir kasada yok..biraz geriye gidiyor..sen şimdi estetik olarak düşünüyor olabilirsin, yeni olması görsel olarak daha hoşuna gidiyor olabilir kaldı ki o da kişisel bir şey..ben 101den sonraki kasaların hiçbirinin tipini beğenmedim..bir tek son kasayı beğendim..o da daha şimdiden sorunlu kasa olarak anılıyor..
Hakkı abi, inşallah birgün toplanır da buluşursak anlarım Bakarım detaylı bir şekilde, anlaşılır abi. Nereden anladım: Meslek sırıı Ek iş yapıyorumGel varandaş geeelll ki-lo-metre ekispertisetisi yapılır Atakanım iki gözüm, işkembeden atma canım kardeşim. 93 yılında 2002 yılına kadar üretilen tüm corolla'larda aynı yürüyen kullanıldı. Şasi aydı, yürüyen aynı, kupa birazcık değişik hepsi bu. 2001'den sonra da VVT-I geldi o kadar... Yani şimdi sen efsanelerin yol tutuşu kaka, bunların süper bak ralli yaptılar falan demen yersiz kardeşim. Bizim efsanelerin de HB'leri var. Ve emin ol iğne ucuna kadar aynı...http://www.youtube.com/watch?v=mKYyI0yWq20&feature=related
efsaneye çamur atan gerçek bir toyotacı değildir...