Gönderen Konu: Arkadaşlar Efsane Kasa Toyota Arıyorum  (Okunma sayısı 8629 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: Arkadaşlar Efsane Kasa Toyota Arıyorum
« Yanıtla #20 : Haziran 13, 2010, 23:39:20 »
14000 verecekseniz kesinlikle kliması olması lazım en az bir hava yastığı motorun enjeksiyonlu olması lazım türkay abininde dediği gibi kritik bölgeler dışında boyası olsada sorun olmaz.bana sorarsanız ae101 verilmez çünkü artık modası geçti yavaş yavaş bizde bunu kabullenmeliyiz artık ae101 kasalar 14 15000 tercih edilmemeli.kasa eskidi yüzü eskidi aracın....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-aracim-temiz-ve-bakimlidir/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-sahibinden-acil-satilik-6/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2000-model-corolla-1-6-terra-sd-klimali-gumus/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-2000-model-toyota-102-000-km-de/detay

Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 13, 2010, 23:39:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #21 : Haziran 14, 2010, 01:53:53 »
Bende bu yuvarlak farlıları sevemedim bi türlü :(
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 14, 2010, 01:57:48 »
abi sevmek değilde artık yavaş yavaş elinden geldiğince yeni almaya bakacaksın.artık kaçarı yok.birde corolla serisindeki en iyi yol tutuşa bu araba sahip ve mekanik olarak gerçekten çok sağlam bir araba çünkü rally'de kullanılan kasa.adamlar test etmeden koymazlar.

motor zaten ae101 kasaki efi motor paran yetiyorsa bunu dahada yetiyorsa vvt-i ...yanibu araçlar alınıp ömür boyu rahat kafa ile binilecek araçlar...
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 14, 2010, 02:00:26 »
Bende bu yuvarlak farlıları sevemedim bi türlü :(
abi bütün tr senin gibi düşünüyor rahat ol :D
motor zaten ae101 kasaki efi motor paran yetiyorsa bunu dahada yetiyorsa vvt-i ...yanibu araçlar alınıp ömür boyu rahat kafa ile binilecek araçlar...
paran yetiyorsa derken :D abi ya aynı para ya da daha ucuz bu kasa :d
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 14, 2010, 02:03:04 »
türkay abi bu kasa daha ucuzsa vvt-i olanlardan alacaksın.paranın yettiğinin en idealini alacaksın.ae101 kasa iyidirde tutup 17000 15000 verilecek araba değil bence bu saatten sonra....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #25 : Haziran 14, 2010, 02:07:53 »
abi bütün tr senin gibi düşünüyor rahat ol :D
O zaman sorun yok zaten adı üstünde tutulmayan kasa ama bunun bir üst kasası Erdemin kasadan beyaz ına hayır demem :D

türkay abi bu kasa daha ucuzsa vvt-i olanlardan alacaksın.paranın yettiğinin en idealini alacaksın.ae101 kasa iyidirde tutup 17000 15000 verilecek araba değil bence bu saatten sonra....
17bin-15bin verilmezde zaten Atakan 10bin den 12bin e kadar xli yürürü sağlam kritik yerleri hariç boyasız bir ae101 e de binmem desem yalan olur :)
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #26 : Haziran 14, 2010, 11:58:34 »
bazen paranın yettiği en iyisi ideali olmuyor atakan..şimdi bir çıkmacıya gittiğinde hangisinin parçasını çok çok daha rahat ve bol miktarda bulabiliyorsun? veya modifiye edeyim desen hangisine daha çok parça bulabiliyorsun? parçası hangisinin daha bol, daha kolay bulunabilir ve daha ucuz? hangi aracı ustalar daha iyi tanıyor (daha rahat ve daha ucuztamir için) hangisi daha sorunsuz?? insanlar boşuna ae101 diye diretip o paraları vermiyor hala..ben şahsen ikisi aynı para olsa bile ae101 derdim..
O zaman sorun yok zaten adı üstünde tutulmayan kasa ama bunun bir üst kasası Erdemin kasadan beyaz ına hayır demem :D
17bin-15bin verilmezde zaten Atakan 10bin den 12bin e kadar xli yürürü sağlam kritik yerleri hariç boyasız bir ae101 e de binmem desem yalan olur :)
bana yazdığına cevap;
ne yalan söyleyim, ben o kasaya da binmem..101den sonra tek sevdiğim corolla yeni kasa..ondan öncekiler her çıktığında gittik, baktık, test ettik, beğenmedik :)
atakana yazdığına cevap;
+1 :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 14, 2010, 12:05:15 »
bazen paranın yettiği en iyisi ideali olmuyor atakan..şimdi bir çıkmacıya gittiğinde hangisinin parçasını çok çok daha rahat ve bol miktarda bulabiliyorsun? veya modifiye edeyim desen hangisine daha çok parça bulabiliyorsun? parçası hangisinin daha bol, daha kolay bulunabilir ve daha ucuz? hangi aracı ustalar daha iyi tanıyor (daha rahat ve daha ucuztamir için) hangisi daha sorunsuz?? insanlar boşuna ae101 diye diretip o paraları vermiyor hala..ben şahsen ikisi aynı para olsa bile ae101 derdim..bana yazdığına cevap;
ne yalan söyleyim, ben o kasaya da binmem..101den sonra tek sevdiğim corolla yeni kasa..ondan öncekiler her çıktığında gittik, baktık, test ettik, beğenmedik :)
atakana yazdığına cevap;
+1 :D
abi o zmana biz yandık hem vvt-i kullandık hemde şuan 2002 civic kullanıyoruz.hiç birinin doğru dürüst parçası yok....abi vvt-i kasalarında parçaları bulunuyor istediğin gibi.adamlar ae110 kasayı vvt-i nasıl çeviryor ozaman.yani parça bulunmaz felan hikaye gayet güzelde bulunur nedir  atıyorum ae101 kasanın buji 5 lira ise vvt-i kasanın bujisi 8 liradır.oda okadar fark etmez.toyotada alabildiğin en yeni araba en idealidir abi sonuçta toyota....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Haziran 14, 2010, 12:12:21 »
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-corolla-1997-model-toyota-corolla-son-fiyat/detay

şahane bi araç,biraz fazla istiyo ama
ben aracı almadan önce çok baktım buna
ama gli special aradığım için yedekte tuttum
special buamasaydım o aracı kaçırmazdım

Herkesle iddia ederim, bu arabanın kilometresi orjinal değil....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 14, 2010, 12:17:41 »
12000 1.6 xei ddiğin gibi araç bulunursa tabi alınır...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 14, 2010, 12:18:04 »
ümit kardeş nerden anladın orjinal km olmadığını??
benim aracın km sini de resim olarak atsam anlarmısın???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 14, 2010, 12:25:32 »
Hakkı abi, inşallah birgün toplanır da buluşursak anlarım :) Bakarım detaylı bir şekilde, anlaşılır abi.

Nereden anladım: Meslek sırıı :D Ek iş yapıyorum

Gel varandaş geeelll ki-lo-metre ekispertisetisi yapılır  :dans3:

abi sevmek değilde artık yavaş yavaş elinden geldiğince yeni almaya bakacaksın.artık kaçarı yok.birde corolla serisindeki en iyi yol tutuşa bu araba sahip ve mekanik olarak gerçekten çok sağlam bir araba çünkü rally'de kullanılan kasa.adamlar test etmeden koymazlar.

Atakanım iki gözüm, işkembeden atma canım kardeşim. 93 yılında 2002 yılına kadar üretilen tüm corolla'larda aynı yürüyen kullanıldı. Şasi aydı, yürüyen aynı, kupa birazcık değişik hepsi bu. 2001'den sonra da VVT-I geldi o kadar... Yani şimdi sen efsanelerin yol tutuşu kaka, bunların süper bak ralli yaptılar falan demen yersiz kardeşim. Bizim efsanelerin de HB'leri var. Ve emin ol iğne ucuna kadar aynı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #32 : Haziran 14, 2010, 12:27:17 »
toyotada alabildiğin en yeni araba en idealidir abi sonuçta toyota....
malesef o iş öyle değil atakanım :) hatta hiç bir marka için öyle değil..ae101in sorunsuzluğu son kasada bile yok..ae86 zevki ondan sonraki hiç bir kasada yok..biraz geriye gidiyor..sen şimdi estetik olarak düşünüyor olabilirsin, yeni olması görsel olarak daha hoşuna gidiyor olabilir kaldı ki o da kişisel bir şey..ben 101den sonraki kasaların hiçbirinin tipini beğenmedim..bir tek son kasayı beğendim..o da daha şimdiden sorunlu kasa olarak anılıyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 14, 2010, 12:29:48 »
malesef o iş öyle değil atakanım :) hatta hiç bir marka için öyle değil..ae101in sorunsuzluğu son kasada bile yok..ae86 zevki ondan sonraki hiç bir kasada yok..biraz geriye gidiyor..sen şimdi estetik olarak düşünüyor olabilirsin, yeni olması görsel olarak daha hoşuna gidiyor olabilir kaldı ki o da kişisel bir şey..ben 101den sonraki kasaların hiçbirinin tipini beğenmedim..bir tek son kasayı beğendim..o da daha şimdiden sorunlu kasa olarak anılıyor..

+9999 kardeşim. Sen şu son resimleri gördün mü? http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/toyotalarimizin-dunyada-sunulan-diger-versiyonlari/60/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 14, 2010, 12:33:29 »
Hakkı abi, inşallah birgün toplanır da buluşursak anlarım :) Bakarım detaylı bir şekilde, anlaşılır abi.

Nereden anladım: Meslek sırıı :D Ek iş yapıyorum

Gel varandaş geeelll ki-lo-metre ekispertisetisi yapılır  :dans3:

Atakanım iki gözüm, işkembeden atma canım kardeşim. 93 yılında 2002 yılına kadar üretilen tüm corolla'larda aynı yürüyen kullanıldı. Şasi aydı, yürüyen aynı, kupa birazcık değişik hepsi bu. 2001'den sonra da VVT-I geldi o kadar... Yani şimdi sen efsanelerin yol tutuşu kaka, bunların süper bak ralli yaptılar falan demen yersiz kardeşim. Bizim efsanelerin de HB'leri var. Ve emin ol iğne ucuna kadar aynı...
http://www.youtube.com/watch?v=mKYyI0yWq20&feature=related

bence abi kimin işkembeden saladığı belli olmaz
http://www.arabam.com/testArsiv.aspx?rowid=52
iki kasayıda kullanan hangi arabanın yol tutuşu daha iyi bilir.......
abi ne yapacaksın 15000 ae10 vereceksin yani.ne kadar sağlam olursa olsun en az 12 yaşında araba zaten bir çoğu klimasız.onları geçtim gerekli güvenlik tedbirleri olarak bile geride bir araç.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #35 : Haziran 14, 2010, 12:38:29 »
atakanımiki araba da aynı..daha iyi değil yol tutuşu..gerçekler böyle kardeşim..hatta komik ama son kasanın yol tutuşu ile ae101in arasında uçurumlar yok..hatta yay ve 195 taban lastikli 101im michelin lastiklerine rağmen yeni kasadan iyi tutunuyor..güvenlik tedbirleri olarak ileride saydığın araç absli falan ve 44mt mesafede duruyor 100kmden..çok da güvenli değil atakan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAMURAY artık yok.Yeni gözde 2006 e12 sol granit g
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 14, 2010, 14:05:21 »
efsaneye çamur atan gerçek bir toyotacı değildir... :-*

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Otomobil'den Detay
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 14, 2010, 15:29:24 »
efsaneye çamur atan gerçek bir toyotacı değildir... :-*
abi ben yeri gelince efsaneyide en baba savunan adamım sen çamur işini merak etme.(ae101 1993 corolla 1.3 xe kırmızı japon montaj,zze112 2001 1.4 terra corolal kırmızı araçlara sahip olduk)
türkay abi ancak 17000 vericenki  eli yüzü düzgün hava yastıklı bir ae101 binicen.ae111 hiç yoktan hepsinde tek hava yastığı var.abs benim içinde pek önemli değil ama abs'de var hatta 15500 çok güzel çift hava yastıklı elektrikli camlı klimalı arka kapılarda çocuk kilidi olan kaza anında katlanabilen pedal ve direksiyona sahip olan ae111 bulabilirsin.ve siz kabul etmiyorsunuz ama ae111 kullanıcı arkadaşlara sorabiliriz kesinlike yol tutuşu ae101 iyidir hatta zze112 bile iyidir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 14, 2010, 15:38:34 »
abs yi önemsememek büyük hata. arabamda 4 hava yastığı var, inşallah hiç ihyacım olmaz ama ihtiyacım olduğunda açılacağı bile şüpheli, bunun yanında 6 aydır abs'ye 5-10 kere ihtiyacım oldu. ve hepsinde de benim ön tamponu, önümdekinin arka tamponunu kırılmaktan kurtardı. özellikle yağışlı yollarda abs'nin yokluğunu düşünemiyorum bile, kuru yollarda da pompalanan fren her zaman kilitleyip kayan frenden daha etkilidir.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #39 : Haziran 14, 2010, 15:44:26 »
murat abi benim 98de abs yok, 2009 doğal olarak var..abi absli arabadan nefret ediyorum..abs devreye girdi mi bekle ki duracaksın..98de kilitlenirse frenden ayağımı hafif çekiyorum, kilitlenmeyi engelliyorum aynı anda dekompresyon (vites küçültüyorum) yapıyorum fren dozajını kilitlenmeyecek kadar arttırıyorum ve sonuç olarak absli yeni corolla kaymaya devam ediyor..kaç kez abs yüzünden kaza atlattım..durmuyor arkadaş...