0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sağolasın seçkin, ben ordan sipariş verdim, satıcıda çok centilmen, alet gelsin parasını sonra vereyim dedim kabul etti, yollamış, mesaj geldi, heralde akşama doğru elime geçerkullanıp yorumlarımı yazarım; yanlız ilanda 2 günlük indirim diye bi not vardı, acaba pahalanacakmı
kemal abi senin alet daha gelmedi mi?bugün babama gösterdim bu aleti pahalı olduğunu söyledi ve şöyle birşey alabileceğimizi söyledi.http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-sulama-ekipmanlari-4-fonksiyon-tabancali-tayzikli-oto-yikama-hortum-3/detay?http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bahce-yapi-market-bahce-sulama-ekipmanlari-bahce-hortum-seti/detaydaha uygunları da bulunabilir.
Arkadaşlar "waterjet" bu gün geldi, hemen denedim ve hemen iade ettimilanda belirtilenlerin tamamı yalanmış, suyu 20 metreye, 3 kata püskürtür falan diyorya..5 metreye bile atamıyor, basınç diye birşey yok, bildiğiniz düz boru, hortum ucuna takılan basit ve ucuz aparatlar bundan çok daha fazla basınç üretiyor, hatta parmağınızı hortumun ucuna basın bundan 4- 5 kat fazla tazyikli su alırsınız, aman ha sakın almayın, hepten fiyasko, internetten pek birşey almazdım, şimdi iyice tırstım, bir dahamı.. asla.. ancak belirtmem gerek satıcı son derece centilmen bir insan, çok kibar ve anlayışlı
Sen benım cızıgı gecırecek alet söle bana
abiçizik verniği aşmış, boyayı kaldırmış, kaportaya inmişse rötuş dışında bir şey geçirir diyen yalan söyler
haydaa telefonda ses gidip geliyordu, biri çizdi şeklinde anladım ben..bayaa çizikse strachX diye bi meguiars ürünü var, yok harelenmeyse swirlX var..yok abi onlara para vermem dersen al bi pasta vur gitsin, üstüne mutlaka cila at ama
bir önceki sayfada kılcal çiziklerden bahsedilmiş.geçtiğimiz cuma günü sıvı pasta aradım ve tansaşta buldum.metal bir kutu içinde kırmızı kapaklı ismini hatırlamıyorum.aracıma kendim uyguladım pamuk ile.biraz yorucu vakti olanlar yapabilir zevkli bir iş aslında.bez ile falan uygulamayı denedim ama pastanın çogunu bez emiyor.pamuk da uyguladıkça küçülüyor ama bezden daha faydalı.belki bu iş için özel bezler vardır ama araştırmadım.son olarak pasta işini bitirdim ve aracı yıkadım oldukça farketti.arabaya renk geldi parladı(cila bile atmadım).küçük ince çizikler kayboldu.herkese tavsiye ederim.ama gerçekten yorucu bir iş.o günün akşamından itibaren ve ertesi gün heryerim ağrıdı.