0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burda köpüğü övdüm övdüm ama sanırım gerçekten de güzel bir icad değil..ama benim serzenişim içerdiği ağır kimyasallardan boyaya zararından değil..benim serzenişim aracı temizleyemeyişinden..gerçi köpük kullanmadan yıkayanlarda da aynı sorun oluyordu..araba anca kendine geldi, ankarada böyle kaymak gibi olmadı hiç..harş hurş ses geliyordu elimi gezdirince, burda kendim yıkıyorum cam gibi oldu yüzey..
neyle yıkayacaz o zaman ne tavsiye edersin
yaaa O kadar övüyordun Kemal kılıçdaroğlu gibi belgeler sunuyordun noldu haa noldu
turtle wax sprey etkili bir uygulamamı?..
bana soruyorsan ben bir kova, iyi bir marka şampuan, sünger (ama tercihen yıkama eldiveni, varsa koyun postu eldiven, yoksa mikrofiber), kurulamak için güderi, su lekeleri için mikrofiber bezler..yani yıkatma değil kendin yıkamanı öneririmyine arkasındayım oğlum söylediklerimin kötü demiyorum yine sadece iyi değilmiş diyorum yani kötü yapmıyor boyayı vs ama bir işe de yaramıyor, reçineydi, bilmemneydi, kaportaya yapışan kirler kalıyor, tozu çamuru atıyor sadece..ya da beni yaptırdıklarım güçlü değildi yeterince araba kendine geldi ya burda
yaa ben bugun turtle wax sıvı cıla attım kendım ama söl yaptım sampuanla yıkadım kuruttum sonra falan nemlı beze cılayı sürdüm sıldım mıkrofıber bezle sonra kuru bezle sıldım ama çok toz topladı gıbı geldı bana araba :S normalmı bu parladı amatız tuttu kumlu yolda falan gittikten sonra :S
benim aracımın koltukları leke ve toz içinde yıkamacıya götürdüm 85 tl para istediler bende vazgeçtim sizce ben yıkarsam nasıl ve neyle yıkamalıyım ?
üşenmem dersen 2 saatini vereceksin, elektrikli süpürge ile tozu çek kosla ile al eline güzelce bir sil tekrar çektir... yada aynı işlemi koltuğu temizledikden sonra döşeme temizleyicileri kullanarak yapabilirsiniz...
+1..katılıyorum kesinlikle..ben de geçen yaz o şekilde temizlemiştim ancak tam istediğim gibi olmadı, bu yaz başında halı yıkama makinesiyle uğraştım, malesef 2 saatten daha fazlasını aldı ama sonuç çok çok güzel