0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 2 günde bir arabayı iç-dış yıkarım toz görsen dayanamıyorum
hanı varya turtle nın yaaa hanı ben cok toz tutyor demıstım oo
ulee Türkay ben yarın nişana arabayı yıkayım hazır olsun dedim yıkadım dur bi de sonax ın hızlı cilasını da atayım dedim , attım cila kadar hızlı olamadım herhalde , beyaz benek benek leke oldu mu ? 2 kere sonax'ın oto şampuanıyla yıkadım geçirdim çok şukur şimdi ayna gibi , (cilayı fazla sıkmışım sanırım)yarışmaya tekrar katılıcam ,
al bu da benden , babam boyası çıkıcak artık diyor
ya vur gitsin turtle candır ben dedim abi, hızlı olcan lokal çalışcan, bi yeri bitirmeden diğer yere geçmicen, rüzgarda ve güneş altında kullanmıcan sıkıntılı çok hadi ben yazmayım bu konuda bir şey
Rüzgar vardı çok yhaa ondan oldu zaten şimdi güzel oldu ama su testi yaparız seninle yarın düşünsene millet oynuyoo biz dışarda su testinde arazi olmam şart
hızlı cilanın su iticiliği olmuyor tunç ya bak asıl tam senlik ürün quick detailer..cilalı arabaya sıkıp siliyosun kuruyken, cila tazeleniyor derin bi parlaklık oluyor
Tunc e-bay sapıgı azıcıkta ondan bahsediyor
allah iyiliğini
buluşmadan sonra duruma bakıp alıyoruz kardeşim ben daha sonax'ın hızlı cilasını kullanmam zaten yarın aksam bu saatte Turtle Wax Ice Polish Auto Detailer Car Care System ve MEGUIAR'S MEGUIARS ULTIMATE QUIK DETAILER SPRAY ın açık arttırması bitiyor hatırlat ayak üstü konuşalım nişandan önce