0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende istirahate çekilmeyi planlıyordum ama diğer konuda banada far yap demişsin
mehmet abi arabadan her indiğimde kontrol ediyorum takıntı oldu ama arkalarına birşeyler yapıcam aklımda zaten. gündüz farlarını ordan söksemmi sökmesemmi ona karar veremedim henüz
Ula nereye ne yazdıgımı biliyormuyumki o kadar yere ayzıyonki takip edemiyorum seni.Kardeş vallahi dügün öncesi sen yapayım desende yaptırmam.Dügün telaşını yaşadık.Amma su var evlenmeden daha yenge hanımdan korkmusun.Evlendikten sonra yapamam demişsin.Tüü kalıbına senin Ha çok ısrar edersen düşünürüm Tamam sövme..
Bence o ışıkların yeri çok güzel, özellikle gece resimlerinde çok güzel bir görüntü vermiş. O bölgeye bir destek vermen sanırım yeterli olur
allah nazardan saklasın... okkalı bir tükürük attım....
yüzyüze görüştüğümüzde alkışlarım...
olmaz ben hemen istiyorum
gün gelir senin de ayağını kaydırırlar
mesut bu gidişle alkış manyağı olacaksın... alkışlamakdan yoruldum ki daha alkışlanacak bi dünya konu da yayınlayacaksın allahdan belamı istiyorsun mesut... hande hanımdan koccaman 1 tükürük almışsın daha ne olsun nefeside keskindir
Pardon ama 151 alkış neyine yetmiyor Mesut abi yaa Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz yalnız, gün gelir senin de ayağını kaydırırlar alırlar bütün alkışlarını kalırsın öylece Bak benim ne kadar mütevazi alkışlarım var Çemkiren kişinin alkış sayısı x ise çemkirilen kişinin alkış sayısı nedir?
Nagi nedemek o şimdi birşeylermi planladınız dün gece Oktayla heee
koptum nagihan yha
valla bu adamın düğününde yandık o zaman. 1000-2000 alkıştan aşağısı kesmez he bağa - alkış ver - alkış ver neskayfesine ilaç kat dedi tövbe tövbe
Ben neyse de Oktay senin hakkında bir şey planlayamaz istese de olmaz çok seviyor çoook Gebze'den başka da bir şey konuşmadık, fırsat yaratabilirsem geleceğim bir gün. Merak ediyorum
neee ilaçmı kat dedi akşama katarsın ozaman ama sen yinede sütümü almayı unutma
yanına bisküvi derken bebe bisküvisimi yoksa özel bi tercihin var mı?
Şimdi sen bunu söyleyerek takılmış olduğunu sanıyorsun belki ama yiyip yiyebileceğin en lezzetli bisküvi bence bebe bisküvisi. Allah'ım kısmet ederse Mesut abimde dolaylı olarak her gün yer artık onlardan Muhabbetin alkıştan bebeğe geldiği nokta. Söz konusu alkışken yaptığın bir hesaplamayı paylaşmak istiyorum. 5 gün sonra 5 ay olacak tct geçmişim ve şuan 32 alkışım var. 3 yıl 4 ay sonra alkışlarına tur bindiriyorum Mesut ağbey
var tabi olmazmı ama bulman zor olabilir Biskremin elmalısı eğer onu bulamadıysan bimden yada dia dan büyük kelkerdende alabilirsin yoksa çocuklarıma anlatırım ha
Bebe biskuvisi hakkındaki yorumuna katılıyorum Nagi alkış konusuna gelince alkış sistemi daha yeni çıktı her nekadarda ben 2007 lerde üye olsamda foruma, alkış sisteminin tarihide en fazla 5 6 aydır zaten yani anlıycağın 3 yıl sonra ben 600 falan olurum işte ozman sen 150 lere ulaşırsın ama istersen ben sana biraz veririm benimkilerden kızmaca yok ama şakalaşıyoruz