0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hadi be alırım anahtarını mike !
allah sahibine bağışlasın gerçekden de çok güzel olmuş... yapılan herşey yakışmış resmen maradona olmuş... aklında olabilir ama diyeceğim tek şey daha öncede konuştuğumuz gibi PLAKAlarına modifiye yapman olacaktır...bugüne kadar aracını hiç pis görmedim sevgili guru kardeşim sürekli yıkatıyormusun yoksa yıkıyormusun... araç yıkama fotoların hiç olmadı
Al arkadaşım yeterki sen al ama geçen gün kalkalım dediğimde yok ben kalkmam diyordun
sen üzülme diye seni sevdiğimden
Eyvallah boynumuz kıldan ince abi
Tekrar tekrar maşallah Mesut, ön tamponun her iki kenarında açtığın boşluklar sonrası davlumbaza birşeyler yaptın mı? Bunu soruyorum, çünkü davlumbazın malzemesi çok iyi değil diye hatırlıyorum yani yüksek hızlara çıkarsan, ya da normal bir süratte bile karşıdan sert bir rüzgar vuruyorsa, davlumbaza zarar verebilir
Mesut ikinci sayfada yazmıştım ama sanırım görmedin; davlumbaz konusunda bir şey yaptın mı?
mehmet abi görmemişim kusura bakma, davlumbazlara birşey yapmadım, ama arkasında ledler olduğu için deliklerin yarısını kapatıyor zaten, geçen gün 140 civarına çıkmıştım hiçbirşey olmadı ama.
mesut hocam aracın gerçekten güzel olmuş. tamponlar ve marşpiyelleri biraz daha indirmeyi düşündünmü? özellikle arka tamponu. bende de hb corola var, araç önden başka, arkadan başka duruyor. farklı araçlar gibi. motora herhangi bir modifikasyon uyguladınmı?
Mesut, maaşallah çok güzel olmuş. Hele farlar muhteşem. Ellerine sağlık, insan beceriki olunca bu tarz şeyler ortaya çıkıyor. İyi günlerde kullan. Gerçekten araba yeniden doğmuş.
onemli degil arada bir kontrol et, iki sefer davlumbazi kirdim benzer bir sebeple
Bizim kasalarda sol tarafta su kanallarıda var herhalde o taraftaki davlumbazda.Mesut kırarsan 150 lira...Yok ya bişey olmaz herhalde..Davlumbazı alt tarfta 2 vida içtede 6 7 tane sekman tutuyor..
abi maşallah çok güzel olmu..arka stoplara da bir el at derim..söküp biraz ledleyip zemini de siyah yaparsan tam uyum sağlar diye düşünüyorum..
Mesut hava filtresinin ucu oraya zor iner çamurluk var orda.Sİgortanın arkasını diyon demi.Benim xenonun ecusu bile sor sgıyordu oraya çok dar ..Valla mesut gündüz faların böylede çok güzel yanlıs anlamada mercolardaki gibi sis farının hemen üstünde nasıl olur du diyede düşünmüyor değilim..Burdada çok güzel.
D1 Spec aracın gaz pedalındaki elektronik kısmına takılıyor, yani yeni nesil elektronik kontrollü araçlarda kullanılıyor, telli gaz pedallarında kullanılamaz,gaza bastıldığında gaz pedalındaki potansiyometre kelebeğe sinyal yollar ve kelebiğin açılmasını sağlar ancak bu sinyalin kelebeğe ulaşması 0,8sn yede olur , bu değer normal sürüş değeridir fabrika çıkışı, araya takılan bu D1 Spec ile gaz pedalındaki sinyal kelebeğe 0,2sn yede ulaşır buda, 0-100 hızlanmada avantaj sağlar, ayrıca her vites değiştirildiğinde gaza basınca kaybedilen zamanı geri kazandırıyor
fiyatı 240 TL