0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ekledim kardeşim senin hatrına bunları eklemiycektim
maşallah abicim 4. resimde birşey dikkatimi çekti abi. kaputun ucu panjurun ucunamı değiyor? panjur kısmına abi?
ulen resimleri de world wide paylaşıyosun. takipteyim Suray ın kapısınıda eklemişsin
Eyvallah abicim saolasın Enkazın orada arabadan inerken ki foton çok tatlı olmuş (Oktay abi mi çekti? kadraj tam süper olmasada )Son fotoyuda hemen profile koy bakalım
Yok fotoyu Suray çekti profilde güzel duruyorda Ahmedim
ekliyimmi demişsin hemen eklemişsin Suray ın kapısı
Sorma adam nasıl tutturdu kapayı çekmeyi unuttum diye bigün götürelimde kapıyı çeksin bol bol
Sorma adam nasıl tutturdu kafayı çekmeyi unuttum diye bigün götürelimde kafayı çeksin bol bol
Erdem bak bakalım
Abi şu kontağın üstünde(kenarda) kırmızı ışıklı birşey var , o nedir?
sökelim eve götürsün resmini napcak
..ayıp ayıp .yanlış hareketler bunlar ...
güzel çekimler gözünüze sağlık
Ooo abi süper olmuş yaa sanırım tampon arkaya doğru yere yaklaştığından dolayı bana öyle gibi geldi. Dediğim gibi ön tampon çok sade duruyor ve son resimlerden gördüğüm kadarıyla bu sadelik ayrı bir güzellik katmış. Onun haricinde ön tamponun altına kauçuk malzemeden kibar bir ek yapılabilir ama bu haliyle çok güzel , ek yapılırsa dahamı kötü olur dahamı güzel olur karar veremiyorum. Eminim seninde hala yapmak istediklerin vardır , ondan dolayı fazla fikir yürütüp senin planlarını ağzımdan kaçırmadan susayım en iyisii Allah zevkine zeval vermesin abi
Mesut abim cam vizör'unden arka kapıyada tak daha hoş olur
D1 Spec aracın gaz pedalındaki elektronik kısmına takılıyor, yani yeni nesil elektronik kontrollü araçlarda kullanılıyor, telli gaz pedallarında kullanılamaz,gaza bastıldığında gaz pedalındaki potansiyometre kelebeğe sinyal yollar ve kelebiğin açılmasını sağlar ancak bu sinyalin kelebeğe ulaşması 0,8sn yede olur , bu değer normal sürüş değeridir fabrika çıkışı, araya takılan bu D1 Spec ile gaz pedalındaki sinyal kelebeğe 0,2sn yede ulaşır buda, 0-100 hızlanmada avantaj sağlar, ayrıca her vites değiştirildiğinde gaza basınca kaybedilen zamanı geri kazandırıyor