0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar elim kaymış yav, kusura bakmayın
hakkı abi şu elin benim alkışlarada kaysa çaktırmadan 112 olsa hızır acil... misali
Bugün dükkanı kapadık ciğerim ya, yarın bakarız
yarın çabuk olur dimi?
varsın -12 olsun bu ortama değer...
küçük emrahtan farkım olmıcak..hani...alkışım yok benim .. vurmayın vurmayın hıaıaıaıaıaa
3 yıl 4 ay sonra bu adam araba yapmaya başlar o zaman biraz zor tur bindirirsin vay be daha benim 32 alkışım yok. şarkı söylesem alkışlarmısınız ? ağzının tadınıda biliyon ha kekin de büyüğü olacak topkek falan olmuyo yani yoğurtlu baklavada yaparız bu akşam.anaaam karnım acıktı
o bu değilde kocaeli yada gebzeye yerleşmek var şimdi... şu şenliğin içine girmek.. kovulup geri gelmek...
Ağustos ortası yüksek lisans için gebze yüksek teknoloji ens.ne başvuracağım ablacım =) Olursa birlikte eve çıkaruk
haaayttt duysun bunu mesut bey emre bey oktay bey... anksiyolitiklerini almaya başlasınlar.....
Yurt kuralları gereği gece 11 de kapılar kapanıyor. Pek aşık atamicaksınız gibi.
Dikkatinizi çekerim eve çıkarız demiştim
Dikkatime çarptı da Türk insanı olduğumuz için aile yapınızı pek bilmiyorum.Aileniz yurt uygulamasına sokabilir belki sizi.-Kızım, saat 11 de seni evden aricam.-Tamam anne.......-Horrnn horrrnn bak filtre sesini duyuyor musun?-Kızım o ses ne?-Anne hızlı ve öfkeliyi izliyoruz.. ..Muhabbeti falan dönmesin diye ben yurt uygulaması demiştim.