0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç ön taraftan gerçekten mükemmel gözüküyor. e12 lere hayranlığım arttı. ancak arka tarafında birşeyler eksik gibir duruyor, sanki daha havada... ayrıca fotolar cok güzel ancak arka plan görünümü bozmuş
Vayyy kardeşlerim benim Oktay yine sempatik Mesut ise aracı gibi agresif çıkmış Mesutum farkındasındır sanırım stoplar öne uymaz oldu, artıkın benide boya der gibi dakıyor
çok güzel çok güzel.mesut abi oktay abininki daha güzel olduğu için paylaşmıyo olabilirmisin
...İşte Şimdi Olmuş... Önceki fotolarda tam anlaşılmıyordu aracın güzelliği , bence gayet güzel Mesut abi yapıcı olmaya çalışırken , yıkıcı eleştriler yapmak istemem (geçenki gibi ) ama affına sığınarak ilk içimden geçenleri objektif olarak belirtmemin doğru olacağını düşünüyorum. Ön tamponun alt kısmı biraz fazla düz kalmış gibi geldi bana , sanki en alt tarafı biraz daha kabartsaydık dahamı güzel olurdu acaba , Birde ön tampon arkaya doğru yere yaklaşıyor gibi durmuş ya , yani altına bir ek takılsa yada tamponda bir hat çizgisi olsa o boşluğu doldururmu ki bide (aslında öyle değil ama) resimlerde ön tampon , marşpiyel bölgesinden daha yüksek gibi durmuş gibi görünüyor , tamponun kenarları fazlamı açık kalmış ( :Pufff kusur bulamadım ki bir türlü )
bakında görün adam mahalleden geçerken evler yıkılıyo
Mesut abi, güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin... " 41 kere Maşallah "
Harbi on numara mekan abi yaaa tam fotolukmuş yaavv eline sağlık Ee devamı nerde ? Bu mekanı tek fotoyla geçiştirmiş olduğuna inanmam