0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim eski 95 xl neden cok yakıyordu yaa 20 tl lik gaz koyuyordum 200 km zor gidiyordum Bizim dukkanda çalışan Cafer abi var onda 90 model 1.0 swift var 3 silindirli 20 tl gazla 350.km gidiyor adam sırf şehir içinde bide yaa :S ben 25 tl lik mazotla 300 km gidiyorum şehir içinde
harbiden taylan ne yaptın sen ya 25tl ile 300km emin misin araban 2.7, 3 litre falan yakıyor o zaman 100kmde
300km boyunca yokuş aşağı inilebilecek bir yol varsa neden olmasın
Konuyla alakası yok ama söylemezsem içimde kalır Türkay , dün gece seni rüyamda gördüm aracıma şerit falan çektirmişim etlikte peşine takılıyorum selektör falan yapıyorum kızıyorsun kim bu diye daha sonra araçlardan inip kendimi tanıtıyorum sohbet falan ediyoruz.Dün ne seni düşündüm ne de üstüm açık yattım ama hayırdır inşallah
Bak yaa 25 TL'ye 300 km gidiyormuş. ALLAH'tan belanı mı istiyon laa
siz daha benzinde lpg de uğrasın forever D4D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-84-000-tiptronic-servis-bakimli-full-full-mondeo/detayOff off offff Hem tiptronik, hem füme, hem içi bej, hemde 84.000 Km'de. Hemde 26.000 TL'ye. Üstelik te izmirde Off off off Üstüne birde GHIA, utanmadan 2.0 TDI koymuşlar yaa al beni diyor resmen