Gönderen Konu: frene bastığımda araç rolantide çalışırken devir saati 900 den 1100 çıkıp geri t  (Okunma sayısı 33319 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
Benim eski 95 xl neden cok yakıyordu yaa  :wacko:  :wacko: 20 tl lik gaz  koyuyordum 200 km zor gidiyordum  :wacko: :wacko:

Bizim dukkanda çalışan Cafer abi var onda 90 model 1.0 swift var 3 silindirli  20 tl gazla 350.km gidiyor adam  :wacko: sırf şehir içinde bide yaa :S ben 25 tl lik mazotla 300 km gidiyorum şehir içinde  :wacko:

Bak yaa 25 TL'ye 300 km gidiyormuş. ALLAH'tan belanı mı istiyon laa :D

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
harbiden taylan ne yaptın sen ya :blink: 25tl ile 300km emin misin :D araban 2.7, 3 litre falan yakıyor o zaman 100kmde :D
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
harbiden taylan ne yaptın sen ya :blink: 25tl ile 300km emin misin :D araban 2.7, 3 litre falan yakıyor o zaman 100kmde :D
300km boyunca yokuş aşağı inilebilecek bir yol varsa neden olmasın :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
öyle bir yolda 0.0lt bile tüketebilirim :P
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
Konuyla alakası yok ama söylemezsem içimde kalır Türkay , dün gece seni rüyamda gördüm aracıma şerit falan çektirmişim etlikte peşine takılıyorum selektör falan yapıyorum kızıyorsun kim bu diye daha sonra araçlardan inip kendimi tanıtıyorum sohbet falan ediyoruz.Dün ne seni düşündüm ne de üstüm açık yattım ama hayırdır inşallah  :D
96 corolla xei

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
Konuyla alakası yok ama söylemezsem içimde kalır Türkay , dün gece seni rüyamda gördüm aracıma şerit falan çektirmişim etlikte peşine takılıyorum selektör falan yapıyorum kızıyorsun kim bu diye daha sonra araçlardan inip kendimi tanıtıyorum sohbet falan ediyoruz.Dün ne seni düşündüm ne de üstüm açık yattım ama hayırdır inşallah  :D
fazlasıyla gerçekçi bir rüya olmuş ali abi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
Bak yaa 25 TL'ye 300 km gidiyormuş. ALLAH'tan belanı mı istiyon laa :D
Valla istemiyorum artıkın :D
Valla gidiyorum bro eskiden 6.1 gösteriyordu,şimdi 5.5'e kadar indirmeyi başardım.2 hafta önce 25 tl lik mazot aldım trip B yi sıfırladım 270 km gitmişim.range değerine baktım 30 km gösteriyordu ışık yanmaya başladı.hala o mazotla duruyor 5 km felan gösterdiğinde doldurcam depoyu bakalım1 depoyla ne kadar gidicek :) şuan tam 5010 km de falan benım corolla şunu söyleyim 4500 km den sonra bayağı bir yakıt düştü.ilk aldığım zamanlarda bayağı bir yakıyordu param cebimde kalıyor artık :)

siz daha benzinde lpg de uğrasın forever D4D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
siz daha benzinde lpg de uğrasın forever D4D :D

Forewer traktör :D Dizelin o iğrenç ötesi titreşiminden nefret ediyorum kardeşim, alın torkunuz ekonominiz sizin olsun :P

Bize 7250 Devir fazlasıyla yeter :D Gır gırr gırı gırrr gır gır gır ( ALLAH'ın mazotlusu )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
bak grı gırı dedin mondeo geldi aklıma...mondeo tam traktör gibi ses çıkarıyor..320nm tork var.oof oof mondeo aşkımı kabarttın be ümit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
Boşver torqu morku be abi, biz hepsini çıtır çıtır yiyiyormuyuz? Bence evet... Gerisini salla gitsin.

( bakma böyle konuştuğuma kendimi teselli ediyorum :P )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-84-000-tiptronic-servis-bakimli-full-full-mondeo/detay

Off off offff :( Hem tiptronik, hem füme, hem içi bej, hemde 84.000 Km'de. Hemde 26.000 TL'ye. Üstelik te izmirde Off off off :(

Üstüne birde GHIA, utanmadan 2.0 TDI koymuşlar yaa al beni diyor resmen :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-mondeo-84-000-tiptronic-servis-bakimli-full-full-mondeo/detay

Off off offff :( Hem tiptronik, hem füme, hem içi bej, hemde 84.000 Km'de. Hemde 26.000 TL'ye. Üstelik te izmirde Off off off :(

Üstüne birde GHIA, utanmadan 2.0 TDI koymuşlar yaa al beni diyor resmen :(
cık..yüzüne bakma, sen de bakma..2004 öncesi tırt abi :D 2004 sonrası sisler değişti, ghia sony ses sistemli oldu