0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuya bak hele adam yine konu açmış birde mesut akın yazmış neyse ben onu görürüm bu akşam
hahaha boşver serhat adam kaç gün uğraştı...ayakları sızladı sanayiye mekik dokudu herkesin akşamları ailesi ile birlikte olduğu anlarda o hiç düşünmeden zamanından feragat etti aracı için..eder eder 500 eder biz açalım..zaten hemen satmaz o..el emeği göz nuru öyle 100 200 lerle ödenmez.. bilirim..şimdi gidin sorun mesut abiye satarmısın de ister tamponunu ister farlarına ne dicek..bakalım..bence vermez.. ben kendi açımdan diyim vermez..birde o parçalarla tr tek olmak var.. oda ayrı bir fiyat ve caka
Abi naptın 500 euro falan yazma 100 falan de de, satıyosan alırım havalarına girelim çok ta lazım değil falan yapalım
Bayıldım bayıldım ayıldım bir daha bayıldım. Allah nazarlardan, kem gözlerden, acemi şöförlerden, yük taşıyan araçlardan, zibidi gençlerden, çocukların oynadıkları toplardan, sıçrayan zıplayan taşlardan ve en önemlisi hoşgörülü polisimizden saklasın
şımartmayın artık şunu yaa...
admin olsam bi dakka tutmam mesutu... kıskançlığımdan banlarım....
Konuyu kitlesen neler olur acep
Admin yarısı sayılırsın sende ama bir düşün derim
şu anda sadece "mesut bey bunları okuyunca ağzımı burnumu kırmaya gelir mi acaba? " diye düşünebiliyorum...
yok öyle kaba kuvvete başvurmaz da arabayı üzerinize sürebilir sonra düşünür, çarparsa far gidecek tampon gidecek vazgeçer problem olmaz yani
Cok guzel olmus,ben begendim. Masallah.Gumus Simsek mi desek artik?
oh şükürler olsun...