0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birde kafama takılan, bir ara forumda vardı sanırım. Orjinal camları alıp yan sanayi camı renkli takıolarmış. Buna da dikkat etmek lazım .
uzun zamandır yapılıyor mu bilmiyorum ama.. benim bildiğim firma bu.. bide şimdi bu renkli cam ve cam filmi ruhsata işlenme işi çıkınca tahminim iyice ürerler ve rakabet oluşur.. filmden daha iyi duracağı kesin..
iyimiş ne gerek var değil mi? valla ben yaptırsam ışın kılıcını görmeden camları söktürmem.valla ne bileyim internette çok yaptıran araba gördüm. hatta derecesini arttırdıkça cam bildiğiniz aynaya dönüşüyor.
citröeni güzel yapmışlar ama iki kişi var resimde onların gerçek olma ihtimali var mı acaba
kırıkkaledeki muayene istasyonunda yazıyla duyurmuşlar, cam filmi kontrolü yapımıyorlar, en koyu renk bile olsa aldırmıyorlar. bir aralar kusur sayılıyordu, devlete ait resmi makam araçları v.s. geçemeyince kaldırdılar kontrolü. trafik polisi de, bizim buralarda içten sivri bişeyle takıyor, filmse çiziyor, yırtyor, ceza yazıyor, renkli camsa bişey demiyor...