0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aha kesin dövcen beni varya....evet evim kızılaya 5 dakka kızılayın caddesini yukarı doğru çık tünele inmeden son sağa gir taksi durağı var yukarda ordan aşağı salın celal avsarın ilköğretim ok.yanındayım hemen...
hakkı abi belki bilirsn gecenlerde konu acmışdım benim arabanın kapı kolları içinde tek led var kapı acıldı zaman yanıyorlar kapının birin kaplosu kopmuşdu yerine leyim yaparken artı ile eksi birbirine deydi artık yanmıyordu tavan lanbası ile kapı kolu içindeki ledler sigortasıda atmamışdı gecen tavan lanbasının söktüm önceki sahibi roleli birseyler yapmışgaliba söktüm zaten calışmıyor ne gerek var diye onu sökünce calıştı tavan lanbası ile kapı kolundaki ledlerama baska sorun oldu arabayı kilitleyip indikden sonra geri bindimde teyip kanalları sıfırlıyor bas tız 0 oluyor neden olur bilğin varmı
Çok yaşa Vedat abi yaa Bu arada bende de yanlarda 4 cam ve bagaj 2 numara film. Bayağı koyu duruyor ama memnunum yani koyuluğundan. İlk başlarda kapalı otoparklarda noluyoruz demiştim aydınlıktan karanlığa girince falan ama şuan iyi yani. En azından iki kolumda aynı koyulukta şuan Ayrıca beleşe yaptırdım ben İsterlere çizsinler yani kader kısmet bu işler pek üzülmem
haaa diosunki ben Mesut'tan daha iyi şoförüm. 2 numara filmle hiç sorun yaşamıyorum .
Tövbe haşa
bu arada vedatın bi konusunu daha ceset yaptık hayırlı olsun .) vedatcığım özür olsun
ceset olan konular karsılııında hani
E ne oldu bu lazer ile cam karartma işi? Konu güme gimiş
Kriz vurdu Özcan Abi .