0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
oktay abinin dedigi dogru cam resmen ayna gibiydi bi poloda vardı ugurmumcuda süperdi arabanın içi hiç bir sekilde gözükmüyo cam resmen bildigimiz gri boya ile boyalı gibiydi bence filmden daha çok çeker polislerin dikkatini
Bana da tavsiye ettiler ön cam için, gözlük takmana gerek yok diye. Camda 3m yazıları vardı. 150 liraya yapıyorlar dediler.Teknik detayları yarın unutmazsam öğrenirim arkadaşlar. Ben şimdilik yaptırmayı düşünmüyorum önceliği lastiklere (yokohama) verdim onlara 500 lira bayılınca para kalmadı
Benim ön camda film vardı bir dönemler, tabi polis yakalyıp trafikten men edip birton ceza ödetip tekrar muayeneye sokturana kadar, ön camda film çok güzel oluyor ancak sakıncalarıda var, gece görüşünde kayıp oluyor ayrıca karanlık bir yerde geri geri gitmeye çalışıncada öncamda koyu olduğu için arabanın içi daha karanlık oluyor ve geri giderken arkası hiç gözükmüyor, ben 4 camıda açmak zorunda kalıyordum geri giderken.
en açık olandan mı yaptırmak lazım sence Mesut?
Vedat benim ön cam 0,75'ti yan camlar 2 numaraydı, acayip karanlık oldu içi, gece beni çok rahatsız ediyor park ederken veya dönüşlerde sağını ve solunu göremiyorsın net olarak, bence en fazla 1 numara çektir
İyi oldu bunu söylediğin Mesut. Senin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum ama nasıl ödeneceğini sana sormak istemiyorum .
istedin yere takabilirsin hakkı abi zevkler renkler tartısılmaz istersen motorun üstünede tak ğüneşden korur belki
hakkı abi belki bilirsn gecenlerde konu acmışdım benim arabanın kapı kolları içinde tek led var kapı acıldı zaman yanıyorlar kapının birin kaplosu kopmuşdu yerine leyim yaparken artı ile eksi birbirine deydi artık yanmıyordu tavan lanbası ile kapı kolu içindeki ledler sigortasıda atmamışdı gecen tavan lanbasının söktüm önceki sahibi roleli birseyler yapmışgaliba söktüm zaten calışmıyor ne gerek var diye onu sökünce calıştı tavan lanbası ile kapı kolundaki ledlerama baska sorun oldu arabayı kilitleyip indikden sonra geri bindimde teyip kanalları sıfırlıyor bas tız 0 oluyor neden olur bilğin varmıteybi kodlat bi istersen...