0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut o bagaj havuzu ne güzelmiş ya bende neden yok ne kadara aldın onu aslında çok yararlı bişe bana da lazım
....bu forumdaki ana başlık olan bu bagaj açma özelliği olduğunu gördüm aracımda.düğmeye elinizi basınca sadece kapak kilidi açılılıyor.eğer basılı tutarsanız kapak açılarak yükseliyor.
forumda bir arkadaşın dile getirdiği durumu ben de çok düşünmüştüm.bu alman arabalarındaki detay özelliklerin fazlalığı gibi.aracımı alana kadar epey kafamı kurcalamadı değil bu konu.fluence de ve jetta da olan birçok kullanım özelliği corolla da yok.ama corollada da olan sağlamlık başka araç yok diyen arkadaşlar ve servislerin telkini ile geçen hafta corollamı aldım.bu forumdaki ana başlık olan bu bagaj açma özelliği olduğunu gördüm aracımda.düğmeye elinizi basınca sadece kapak kilidi açılılıyor.eğer basılı tutarsanız kapak açılarak yükseliyor.
Yeni aldığınız arabada mı var bu özellik?Makyajlı kasada da yok diye biliyorum ben bagaj açma.
evet var hepsi güzel ama mahmutun dediği gibi olsaydı tık edyor açıyor kapağı ama 4 5 cm. anca yükseliyor onun sonuna kadar açılması gerek amortisör vb. bir şeyle.
Levent abi makyajlı kasalarda var.
Ben baktım plaza'da, ancak baktığım modelde yoktu. Demek ki comfort olanına bakmışım.
Levent abi comfort tada var anahtarına baktıysan 3 tuş var biri bagaj için 3 sn ye basınca bağajı açıyor.
İlk aldığımda benim de açılıyordu 10-15 cm hatta yarısına kadar ama sonradan ağır geldi herhalde 5 cm. anca açılıyor
Bendede aynı şekilde ilk aldığımda baya açılyordu ama şimdi ancak 5 cm açılyor.
Mahmut, 3-5 TL maliyetle, en azında zayıf bir yay al ve tak.Yay takmak için uygun çok yer var bagaj kolunda. Benim mekanizmanın resimlerine bak, bendeki yay'ın yeri sanıyorum sende de vardır. En azından kapak açılır, ancak çok güçlü bir yay takarsan, hızlı açılır ve sonlarda bagaj kolları esner, iyi olmaz. Güzel bir ayarlama ile olur.