0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ellerinize sağlık, cok güzel paylaşım. kurduğunuz kit'in maliyeti nedir acaba ?
ellerinize sağlık çok güzel olmuş, yalnız anlamadığım bişey var, komple kiti sadece bagaj açmaya mı kullandın?
2010 yani yni makyajlı corollalara koymuslar bilgnze
Bagajı kumanda ile açmaya ilave olarak, bagaj kapağının hidrolik ve yay yardımı ile açmayı da sağlamış bulunmaktayım. Maliyeti 55 TL ve biraz efor.Kumandaya bastıktan sonra, bagaj kapağı kilidi açılıyor ve bagaj kapağı yumuşak bir şekilde açılıyor, tepe noktasına yakın biraz yavaşlıyor ve duruyor.
tebrikler,güzel çalışma, elinize sağlık. plaka aydınlatma ışığı olan kısma, görünmeyecek şekilde bi açma anahtarı da eklerseniz (su geçmeyecek) güzel olabilir. kapılar açıkken çalışıyor sanırım sistem. güvenlik zafiyeti de oluşturmaz sanırım. böylece toyotanın bagaj kapağına koymadığı açma düğmesi olayını çözmüş olursunuz. ben olsam kumandayı değil bu düğmeyi kullanırdım. anahtar yanında ek bi kumanda kalabalığı olmazdı. böylede güzel ama... hidroliğin kolu bagaj kapalıyken aşağı doğru uzanıp yer kaplamıyormu acaba ? eğer aşağı uzanıyorsa bagaj tam yüklü konumdayken aracın bagaj kapağının kapanmasına engel olabilir. bu dikkatinizi çekti mi ? yakından görmedim ama sanki engeller gibi.
Levent abi bağaja taktığın hidrolik sistem işyerinin kapılarında kapı açık durmasın diye takılan parça heralde .Bide yay takmışsın yayın ordaki görevi nedir ? Açıklayabilirmisin .Sonuç olarak çok güzel bir iş çıkarmışsın emeğine sağlık .Düzelme :Bide tavan lambasından enerjiyi nasıl aldın onuda açıklarsan sevinirim.