0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tamam Levent abi ben kapı altlarına şerit led koymayı düşünyorum karanlıkta arabaya inip binerken aydınlatsın diye bunu öğrendiğim iyi oldu bilgilendirdiğin için teşekkürler.
Ben de düşünüyorum aslında oralara led koymaya. Şerit led çok fazla ışık vermez düşüncesindeyim. Mercekli kuvvetli ledelr olursa daha iyi olur.
Levent abi resimler biraz gecikti ancak bügün çekebildim kusura bakmakullandığım şerit led silikonlu herhangi bir kablodada kesme biçme işlemi yok bunu daha önce forumda başka bir arkadaş yapmıştı ordan öğrendim bitane led tipinde satılan dipsiz ampulün led olan tarafını çıkarıp arka tarafını söket olarak kullandım.şerit ledleri ve kaploları sabitlemek için hem çift taraflı bant hemde kablo bağı kullandım.aynı şerid ledden tavandan elektirik çekmeye cesaret edersim dediğim gibi kapıların altınada katacamresimler aşağıda gece aydınlatmasını görmen için karanlıkta çekilmiş resimde var . (3. resim)
Yapmak lazım. Resimli bilgilendirme için sağ ol.
Bagajı açmak için kullandığınız kapı hidroliği yerine bagaj üzerinde bulunan 2 tane boynuz gibi demire(adı neyse bilemiyorum)2 tane kısa pistonu (şahinlerinlerde kullanılanlardan) mafsallı bir sistemle bağlasanız nasıl olurdu acaba ?Hem daha az yer kaplardı ama bu kadar seri açarmıydı ayrı sorun tabi
Şimdi benim anlamadığım levent abi senin aracının orjinal kumandasın da uzaktan bagaj açma tuşu yok mu kaç model bu araç .?
yapma yaa şaşırdım bak vay bee bende bizlerde olunca hepsinde vardır zannettim öğrendiğim iyi oldu valla..
evet mahmut o konuda çok çok haklısın maalesef bizim araçlarımız da o detaylar düşünülmüyor kötü bi durum arkadaşım da vectra var 2004 herşey kumanda da ya açma tuşuna ne kadar basılı tutarsan camlar o kadar aşağı iniyor 4 camda birden kapatma tuşuna basılı tutttuğunda 4 cam da aynı anda bastığın kadarıyla kapanıyor mükemmel bişe.... Toyotanın bi en çok iç aydınlatması hoşuma gidiyor tavanlar baya ışıltıyor ama varya inanılmaz çook isterdim uzaktan kumandayla camların kapatılmasını araştırdım da ancak olumlu sonuç alamadım..
Oğuz japon arabalarınında kendine has bir özelliği var sorunsuz olmaları genel olarak baktığımızda dünyanın en sorunsuz araçları japon araçlarıdır.örnek olarak sanayiye gittiğinde özel servislerin tabelalarında genelde alman markaları olur.
Araç 2010 model makyajsız kasa. Orjinalde kumandada bagaj açma tuşu yok. Bagaj kapağındada hidrolik yok.