0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aldığım bilgi kadarıyla Burağın cenazesi istanbula getirilmiş ..
Aydın ulaşamadın kendisine ama Allah sevabını kabul etsin.Kaza yerinde hala araca ait parçaların olması çok üzücü,çok buruk.İlk karenin altında sanırım birde cam parçasıda var,jant kapağının yanında sanırım birde peluş bir köpek var.Gözlerim dolu dolu oldu inan ki...Allah rahmet eylesin,ailesine tekrar başsağlığı ve sabır diliyorum.Gece facbook'tan uzun uzun fotoğraflarına baktım.Kendisine,arabasına,arabasına yaptıklarına...İşte yalan dünya.Ölüp gidince herşey geride kalıyor böyle. Aydın teşekkürler arkadaşım.Bizim adımıza gittin ama yinede kardeşimiz ile buluşamadın.Ne diyelim artık?
resimleri görünce berbat oldum aydın abi yaa..ne pis yolmuş, neresi ana yol neresi tali yol, kim nerden çıkmış, burak nereye çarpmış da takla atmış hiç anlayamadım, çocuğun tek hızı orada hızlı gitmekmiş gördüğüm kadarıyla hele bir de yağmur, karanlık gibi unsurlar eklenince...ruhun şad olsun burak!!!
Sanırım parantez işaretini ters koymuşsun Serkan. Düzeltirsen forum olarak seviniriz. Bu şekilde hiç hoş durmuyor.
Arkadaşlar sabah kaltım ve Antalyada Kumluca ya doğru yola çıktım bir türlü buluşamadığımız Burak kardeşimizle ilk ve son defa buluşmaya, saat 11:45 gibi Kumlucada idim ama elimde ne bir adres ne bir telefon vardı tek tek bütün camileri dolaştım sormadığım kimse kalmadı ama nafile en son belediye ye uğradım görevli anons edildi öğleden önce istanbula gönderilecek diye dedi ve şok oldum yine buluşamadık diye kahroldum ve geri döndüm Antalya ya yeni geldim ve sizlere yazmak istedim,Yolda gelirken kazanın olduğu yerde durdum ve Burak kardeşime dua ettim ortaya saçılmış Toyota parçalarını görünce içim burkuldu çok kötü oldum ve bir kaç fotoğraf yüklemek istiyorum.Burak tolga Arkadaşımızın Ruhuna Fatiha...Buda kazanın meydana geldiği çalışma yapılan yol sapağı. ''Bundan sonra Ulupınar sapağından geçerken Korna çalarak selam vemeliyiz''Bence kişi bilgilerine adres eklenmesi mecburi olsun
Forum yöneticilerinden siyah tema istiyorum. En azından bir günlüğüne... Aşırı hızın ne kadar kötü sonuçlar doğuracağını duyurmalarını istiyorum. Selam almış, selam vermiş tüm üyelerimizin güzelce abdest alıp ruhuna El-Fatiha okumalarını istiyorum... Varsa bilen, Yasin-i şerif okumalarını istiyorum...Varsa imaknı olan, bir zahmet o monütörün başından kalkıp iki rekat namaz kılmalarını istiyorum..TCT'nin dostluğuna yakışır bir yas istiyorum. Yas tutmak iyi değildir bilirim fakat temada bu akşam yas havası olsun istiyorum....Bu akşam kimse gülme ikonu kahkaha ikonu göndermesin istiyorum...Burak kardeşime ALLAH'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum...Saygılaımla,